Třpytivé mléko, gel, nebo pudr na dekolt. Doporučte

Profilova fotka
Holky prosím poraďte.Na svatbu si chci na dekolt dát něco třpytivého, nebo perleťového- máte s tím některá zkušenost? Zkoušely jste některá z oriflame tu perleťovou řadu, jestli je to fakt kvalitní? Nebo vítá i jakkoliv doporučení z levnějších produktů.Díky.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Doporučuju mléko Voile au Réve od Yves Rocher. Nádherně voní, jsou v něm třpytky a je k němu i parfém a sprchový gel, takže můžeš praktikovat i vrstvení vůní.
Odpovědět
Profilova fotka
a kolik to celé stojí? Nebo jen to mléko?A vydrží se třpytit dlouho? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To mléko stojí kolem dvou stovek, jak kdy -někdy jsou slevy. Vydrží to-ty třpytky přilnou na kůži a jen tak se nepustí:-)
Odpovědět
super, díky za tip! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A mají ho k dostání běžně v drogerii?
Odpovědět
Profilova fotka
Yves Rocher není v každé drogerii. Mají specializované obchody -ve velkých nákupních centrech -Carrefour, HM Tesco a tak. Mají i internetové stránky, tam se mrkni, kde všude jsou.
Odpovědět
Profilova fotka
A co ta báze perleťová z avonu co se dává pod make-up?Nezkoušel někdo?Je teda pravda, že stojí 200 a je jí jen 30ml.Což je dost drahý.
Odpovědět
Já mám z Oriflamu (teď je v akci), krém i tělový pudr. Takovou nádheru jsem dlouho nezažila. Brala jsem si to jen kvuli svatbě a jsem totálně spokojená! Je to jemné, decentní, žádné velké trpytky a příjemně voní. Doporučuji!
Odpovědět
Pokud te bude malovat vyzazistka tak ona urcite ma trpitky do dekoltu i do vlasu.Ma vyzazistka pockala az se prevleknu a pkak me doupravila a posipala trpytky mela vice barev ja mela fialove stiny tak i fialove trpitky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neni to se trpytkama pak uz moc "preplacane"??? Ja bych volila max neco tonovaciho, aby to prosvetlilo plet....Nivea dela dobre mleko, Avon ma taky neco (je to jako na oblicej..., nebo takovej specialni tonovak na nohy :-) ), nebo Dove....vsechny tyto jmenovane jsou jemne, zadne velke trpytky. Mam vyzkouseno...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě jde jen o lehkédoladění dekoltu a ruk.Nepotřebuji tím být posypaná, jen mi stačí perleťový nádech- asi si objednám ten oriflame.
Odpovědět
Profilova fotka
perleťový krém od Oriflame příjemně voní a připadámi to i decentní, nic křiklavého
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj, tu bázi od avonu nedoporučuji, je to takové perlěťové a lesklé a vypadá to spíše jako spocená pleť. nevim, já to mam, zkoušela jsem tio pod make-up, a to ještě jde, ale samotné ne. ale od toho oriflame je to dobré, i avon má třpytivé puddy, měli to přímo ve stejných vůních k některým toaletkám. jinak ti doporučuji třpytivý pudr, stačí se natřít tělovým mlékem, lehce posypat a rozetřít, je to opravdu jemné a decentní, nenápadné ,ale přesto se třpytí. a nebo nějaké to mléko, ale urřitě pouze drobné třpytky, zdálky neznatelné ;-)
Odpovědět
Dave je podle mně jedna z nejlepších kosmetik vůbec, ale jejich perletové mléko nestojí ta nic. Jen příjemně voní. Pokud to nemají být trpytky, ale perletový nádech, tak je rozhodně lepší ten Oriflame. Avon taky nedoporučuji. A mám vyzkoušený i ten Dermacol s perletí a jelikoz je i s beta karotenem, tak spiní. Takže rozhodně ne e.
Odpovědět
Profilova fotka
Ten dove jsem měla- mě moc nevoní a připadá mi, že se to moc netřpytí a je to do zlatova- preferuji stříbrn třpytky, nebo perleť.Já to oriflame viděla teď v katalogu, tak jsem chtěla vědět, jestli je to fakt dobrý.A stačí ten krém?? Nebo je lepší to posypat ještě pudrem? Nemáte to někdo na fotce?
Odpovědět
lennik1 Ja jsem si vzala i krem i pudr. Pudr mi pripada lepsi, ale je to vec nazoru:) Trpyti se trosku vice, nez ten krem. Ale krem se lepe aplikuje a roztira na telo. Ja to nějak ve svatebni den nakombinuji, i krem i pudr:) A fotku bohuzel nemam.
Odpovědět
Profilova fotka
Docela bych vyzkousela to mleko z Oriflame. Z jake řady Oriflame to je? A jak se jmenuje? Neznam nikoho, kdo by to prodaval, tak to zkusim objednat z netu... Diky
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se trpitky na tele celkem libi, ale nemyslite, ze by to treba mohlo vadit na fotkat? Jestli se to nebude moc lesknout a tak. A jak tu nekdo podotknul, nebud to uz pak moc preplacane?
Odpovědět
Profilova fotka
sarik:máš to v ip... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
aktako: To určitě fotky ještě vylepší- nejsou to velké třpytky.Jen jemňounké jak když jdeš po zamrzlé cestě a ona se třpytí.A ta perleť skryje nedostatky a dělá pěknou pleť- dekolt.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja vim, jak to vypada, mela jsem to telove mleko od Dove, celkem se mi to libilo, ale pak mi kolegyne rekla, ze vypadam jak zpocena, tak me presla radost. Proto me ted napadlo, jestli se to na tech fotkach nebude lesknout.
Odpovědět
Profilova fotka
Co jsem to já viděla na fotkách- ale ne dove- to jsou zlaté třpytky, ale do stříbrna pudr a tak - vypadalo to decentně a hezky.Nic přeplácaného.Ani zpoceného.A byl to foťák s bleskem.Však si to nejdřív zkus nafotit a uvidíš- buď se ti to bude líbit, nebo ne. :-)
Odpovědět
Holky, jedno jsem měla tělové mléko od Balea se třpitkama (v drogeriích dm) - bylo úplně super, ale od té doby jsem ho už nikde neviděla (nejspíš zase nějaká limitovaná serie) - to bylo nejlepší - Dove se dle mého názoru skoro vůbec netřpití. Co se třpití fakt nejvíc jsou ty spreje se třpitkama, ale to už je zase na svatbu moc - na ples je to ideální. Od avonu mám taky nějaký třpitky v podobným balení jako jsou kuličkový deodoranty - taky to má kuličku - je to trošku dohněda jsou v tom třpitky - taky je to hezký, ale představa, že si tím budu patlat celé tělo mě děsí - to je fakt lepší nějaký tělový mlíko
Odpovědět
Profilova fotka
chechto: Jasně, nebo krém a na to jemně posypat pudr- já jdu do oriflame perleťové řady, ale zatím jen krm kupuji.Vyzkouším a pak kdyžtak dokoupím pudr.
Odpovědět
Já jsem si teď na svatbu objednala od avonusprcháč a krém sprej spirit a z příštího katalogu si budu brát krém a parfém - úplně budu ladit - a v tom krému mají psané nějaké hydratační perličky - tak jsem zvědavá co to vůbec je - třeba se taky budu lesknout :-D A ještě jsem si od oriflamu objednala tu novou serii krém, sprcháč a pěnu do koupele a to by taky v sobě něco mělo mít co dělá třpitivej efekt, alespoň takhle jsem to pochopila tak uvidíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo však to je ta perleťová řada..
Odpovědět
leniik1: nene já myslela něco jiného a teď jsem si to četla důkladně a není do třpitivé - jen to obsahuje částečky, které odráží světlo. Tu perleťovou řadu bych taky chtěla vyzkoušet - tak až ji vyzkoušíš tak napiš jaké to bylo - jestli stojí za to vůbec kupovat ;-)
Odpovědět
chechta: já jí mám a je naprosto super!!!:) Mám pudr a krém.
Odpovědět
Tak to si ji asi nakonec objednám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky mám z avon perleťový parfémovaný krém s vůní Pur Blanca, jednou jsem ho tam koupila v akci, nosím ho vždy v létě, na sluníčku se krásně třpití. Jsou to takové perleťové mikročástečky, žádné velké třpitky, udělá takový pěkný saténový povrch na těle, stečí jen troška. Mám k němu i parfém a roll on, takže taky vrstvím vůně. Hodně zdaru při hledání :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?