Holky, doporučte mi nějaký fixátor na make up.

Hodlám se líčit sama, a četla jsem, že je dobré celý make-up zafixovat sprejem, aby se nestíral, a držel, doporučte mi nějaký, s nímž máte dobrou zkušenost, díky, moc.
Odpovědět
tak důležité je mít i kvalitní podkladový krém, ten udělá jakýsi filtr na pleti a make up lépe drží a nestírá se..já třeba používám od Mary Kay..zafixování sprejem neznám, jen takovou tu babskou radu, že do vzduchu rozprášíš trochu laku na vlasy a stoupneš si pod to :-)
Odpovědět
Urban Decay :)
Odpovědět
je fixátor vhodný i když si budu líčit jen oči, nebo je hlavně na make-up?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám skvělou zkušenost s Taft ( lak na vlasy )
Odpovědět
Profilova fotka
V DM prodávají od Alverde fixátor ve spreji, mám ho už taky doma... ale nevím jestli jsem pocítila nějaký rozdíl :)
Odpovědět
já používala na svatbu fixátor od mary kay......důležitá je podkladová báze - nějaký krém a pak vždy na každou tenkou vrstvu makeupu trochu šplíchnout fixátor ve spreji a když si namaluješ oči, tak si jej můžeš na to šplíchnout taky....ikdyž teda na oči se dává nějaký extra, ještě pod líčení.....ale ten mi nepřijde zase tak důležitý :D
Odpovědět
Profilova fotka
Jako vizážistka používám 4 fixátory - 1 pod make-up který vyhladí pleť, zakryje rozšířené pory a make-up déle vydrží. Pak fixátor pod oční stíny - stíny se stávají voděodolnými a hlavně barvičky jsou zářivější. Další fixací jsou rty - tzn. pod rtěnku dávám speciální fixační tužku, aby rtěnka déle vydržela. Nakonec celé líčení zafixuji shora, fixačním sprejem. Tyto přípravky i prodávám, napište mi pokud vás to zajímá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?