Akné, doporučte čaj nebo jinou přírodní metodu

Doporučte prosím čaj nebo jinou přírodní metodu v boji proti akně, děkuji ...
Odpovědět
zdravím, já jsem tady na foru načetla kombinaci alpa a biosil. A kupodivu jsem opravdu mile překvapena. Jinak můžu dopopručit detoxikační čaj od Grešíka.
Odpovědět
já mohu doporučit pivovarské kvasnice k sehnání v lékárnách :-)
Odpovědět
Mě když se udělá nějaká ta "ozdůbka", tak to stojí za to :-D Dělám to, že si ten pupen namažu na noc mastičkou Tea Tree Oil od Dr. Popov, do rána se zmenší, jelikož tahle mastička vysušuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji chodit pravidelně na kosmetiku na čištění pleti :-) Akné jsem neměla ani nepamatuji, předtím mne trápilo pořád. Kolegyni to také pomohlo, má po starostech ;-)
Odpovědět
Akné může být způsobené špatným hormonálním systémem. Na to jsou moc dobré bylinné kapky Gynex. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@renfri ahoj a kam chodis na čištění pleti? potrebuju doporučit kosmetičku, jinak se snad nedokopu :-)
Odpovědět
Každý večer pár kapek francovky na vatový polštářek a pleť mám jak miminko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Ahoj, mas s nimi sama zkusenosti, jak moc pomahaji? Ja uz trpim na lehci formu akne roky a jedine co mi pomohlo byla HA, plet byla po ni uplne normalni, z toho usuzuji, ze u me je to hormonální nerovnovahou. Ted jsem HA vysadila uz navzdy a akné se zacina pomalu vracet. Hledam tedy neco, co mi pomuze. Dekuju
Odpovědět
@mineate Jj měla jsem gynekologické a hormonální problémy a gynex byl hodně účinný. Gynex totiž obsahuje bylinné fytohormony, takźe dobře srovnává tu nerovnováhu. Myslím, že by ti mohl hodně pomoct. :-)
Odpovědět
Na pročištění pleti je velmi účinný kopřivový čaj. V ideálním případě vylouhovaný z čerstvých kopřiv, ale prodává se i jako sušený. Výsledky se objeví nejpozději do měsíce. Čaj se ale nesmí pít nepřetržitě, maximálně měsíc a pak si dát přestávku. Další, co mám odzkoušené je zinkový krém, který se dá za velmi slušný peníz zakoupit volně v lékárně. Ideální pro stádium, kdy už je pupínek na světě a člověk se ho chce co nejrychleji zbavit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týče akné, je to velmi individuální. Každopádně je zapotřebí nastolit pravidelnou, tzn. každodenní péči o pleť - 2x denně čistit (nejen odličovat) pleť a také ji hydratovat. Vynikající jsou i masky, které vám pleť zregenerují, vyživí a zklidní. Oslovte kosmetickou poradkyni ze svého okolí, která se vám bude moci individuálně věnovat. Vaše pleť vám poděkuje.
Odpovědět
ja mam dobre zkuseností s aknepurem - sezemes ho v lekarne. Stoji asi 60Kc. je to takovy pudr,ktery akne vysusi a rychleji ti zmizi.
Odpovědět
Článek se načítá
Vyzkoušela jsem toho hodně, ale nejlepší je na akné Sudocrem :) Stojí asi stovku, je k sehnání v lékarně. Je tam sice napsané, že je to hlavně na vdětské opruzeniny, ale dále se dočteš, že působí i na akné. Většina lidí, co ho vyzkoušela, tak na něj pěje chválu.
Odpovědět
Profilova fotka
NEMAČKAT. To je nejlepší metoda. Ale pokud máte opravdový velký problem tak jedině za dermatologem a endokrinologem. Pokud se umyvate každé rano a večer a to nepomaha tak to znamená že problem jde zevnitř organismu a žadné čáje Vám nepomohou. Lečení musí byt komplexní. Pokus de bojíte o svuj svatební den tak nejlepé objednejte dobrého vizažistu oni umí skryvat i akne :)
Odpovědět
@3alen3 Jak už tady jednou zaznělo, určitě je nejlepší Sudocream (seženeš v lékárně). Vyzkoušela jsem toho spoustu, tohle jediné pomáhá. Zlepšení nastává brzo, zanícená místa se rychle hojí. Fakt super, i jinde jsem na něj četla jen samou chválu.
Odpovědět
Profilova fotka
Veganství. Pupínky se mi dělaly i po Roaccutanu, i po všech přípravcích, které doporučujete... vždycky něco trochu pomohlo, ale až teď mám pleť, kterou jsem kamarádkám vždycky záviděla. (Pokud je to podle někoho extrémní řešení - stačí se zamyslet nad tím, že v době, kdy jsme schopni vyrobit cokoliv, jíme zvířata, která kvůli naší pohodlnosti musejí prožít život v krutých podmínkách a úplně zbytečně zemřít. Lidské tělo živočišnou potravu nepotřebuje, naopak i ona pak přispívá k různým problémům.)
Odpovědět
@ad.elle lidske telo zivocisnou potravu nepotrebuje? achjo...samozrejme nic se nema prehanet, ale spis vim o lidech s problemy, ktere zpusobuje pouze rostlinna strava...
Odpovědět
Profilova fotka
@dominikasn Samozřejmě souhlasím, že pokud je někdo vegan/vegetarián ve stylu na snídani jablečný džus, na oběd rýže se zeleninou a na večeři tofu se salátem, problémy se dostaví :-) Ale nevhodně složený jídelníček je nebezpečný i u těch, co maso a mléčné výrobky jedí - všechny známe ten typ lidí, kteří si na snídani dají párky s bílým rohlíkem a kávu s mlékem z krabice, na oběd smažené maso s hranolkami a na večeři opět něco se zanedbatelných množstvím kvalitních živin... ale za tím, že lidské tělo při správně složeném jídelníčku živočišnou stravu nepotřebuje, si s dovolením stát budu :-) Naprosto názorný je třeba tento článek, který nevědecky shrnuje, že maso potřebujeme - http://www.ordinace.cz/clanek/vegetar... - ale diskuse k němu jasně ukazuje jeho zkreslenost a přichází s argumenty. Takhle je naše společnost formována... Už nechci být off-topic, chtěla jsem jen říci, že na akné mi po 10 letech trápení veganství opravdu pomohlo :-D
Odpovědět
čaj z řapíku a omývat a omývat . Nechat poté samovolně uschnout, nestírat to ručníkem .
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Pupalku dvouletou
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?