Samoopalovací nástřik. Máte některá zkušenosti?

Máte některá zkušenosti s tímto nástřikem? myslím tím za jak dlouho vybledne a jestli ta barva opálení není nějak nepřirozená ( do žluta atd. ) Zvažuji tuto formu opálení na svatbu, nechce se mi moc chodit na solárko a sluníčko také do mé svatby asi nebude nic moc. Předem děkuji za vaše názory
Odpovědět
1
2
10
popimanka,ja nad tim taky premyslela ale nedoporuciji,dela to fleky,vydrzi to tyden a pousti to,treba kdyz se budes potit.Dela to od me svedkyne kamoska,tak jsem se na to ptala,takze ja se modlim ve slunicko a asi v solarko. JInak odstin si vybiras ty jaky chces toho nastriku.
Odpovědět
Profilova fotka
nedoporučuju v žádném případě,moje bývalá šéfka na tom byla a hned se ji udělaly rýhy pod krkem,jak se kůže dala do vrásek a hned se jí to stíralo o tričko,vypadala jak...tak to šla za pár hodin smýt,protože to vypadalo hezky jen když stala úplně napnutá,bez jakýchkoliv ohybů:-)a v létě jak se potila,tak se to hned "smývalo"
Odpovědět
Holky, ja o tom mluvila s kamaradkou, jejich kamaradka to zkusila pred svatbou a dopadlo to katastrofalne. Ja sama jsem ji rikala, ze na to chci jit, ale dokonale mi to rozmluvila. Hlavne se to postupne smyva, takze to vypada fakt silene. Hlavne jak pisou holky v tech zahybech :-( Misto toho zacnu chodit do solarka, neda se nic jineho delat.
Odpovědět
No, moje dvě spolužačky na nástřiku byly před maturitním plesem. S jednou jsem jezdila busem do školy a když přišla po nástřiku tak to byl fakt rozdíl =-) Ale připadalo mi to nepřirozený....a hlavně jak už bylo řečeno, postupně to odpadává...
Odpovědět
Ahoj , mě to doporučili přímo ve svatebním salonu, i kam si mám zajít, kde to mají vyzkoušené. Nakonec jsem dala přednost solárku kvůli problémům s akné. Nevýhody to má jak samoopalovák - začně se to vymývat a to nejprve v záhybech a může to trochu barvit, stím jsem počítala, na plesy používám asi 4 roky samoopalovák s jsem spokojená, fleky se mi nedělají a holt po týdnu použiju peeling, abych to pořádně seškrábala a nevypadala flekatě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak nástřik mám úspěšně od neděle za sebou. Začala jsem hnědnout po dvou hodinách..a fleky jsem neměla. Bohužel veliká nevýhoda je, že se to smývá, a to dost rychle. TAkže jsem ještě začala chodit na solárko...snad doopálím. Nedovedu si představit jít na nástřik, když máme svabu v sobotu, musela bych ve čtvrtek, abysme viděli, jestli nejsem flekatá, popřípadě opravit flíčky v pátek, jenomže ani to se nemusí povést. takže dneska, ve středu, mám z nástřiku na sobě tak čtvrtku :-)
Odpovědět
Misanda - mě bylo řečeno, že mám přijít 3 dny před svatbou, že první 3 dny se to "vymývá", že tak po 3 dnech to vypadá nejlépe, že hned po nástřikuje to hodně nepřirozené), a po vydrží to tak týden ok, pak se to začně hodně vymývat (je to stejné jak u samoopalováku). A můžu se zaptat, kolik tě to stálo, mě řekli 400,- za celé tělo. (za tu samou cenu mám teď permanentnku na 100 min solárka :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
holky já na tom byla asi před 2 lety a už bych na to nešla, asi 6 hodin to nesmíš smýt, takže jsme vypadala hrozně, protože najednou byly vidět i ty nejjemnější chloupky, šla jsme domů v žabkách a zůstaly po nich světlejší proužky, to samé kalhotky atd., nejhorší to bylo na rukou - vrchní strana dlaní, mezi prstama se to hned vymylo, ale vrchní strana prstů byla tmavá, takže hrůza, vypadalo to, jako když mám nějakou nemoc a loupe se mi kůže šla jsem na to před svatbou sestřenky, kterou jsem pak pomáhala oblékat, a když fotograf fotil detaily, tak jsem se za svoje ruce hodně styděla a to už bylo dost vymytý
Odpovědět
Profilova fotka
blani, to je blbost!!!! opálená z toho jsi za 8hodin a to je to nejlepší co na tom nástřiku je. hned po prvním vykoupání máš z toho skoro všechno dole :-(. A vyšlo mě to asi na 350,-
Odpovědět
Profilova fotka
no ja mam s tim velmi dobre zkusenosti, jelikoz sportuji a potrebuji byt hneda a pri poceni to nedela fleky narozdil od samoopalovacich kremu a hnedidel. Dulezite je mit pred peeling celeho tela a ten den se nemazat kremy, ani na oblicej, abyste nemeli fleky. Mně to vydrzi tak 10 dnu. Pokud nekdo nemuze chodit na solarko nebo slunicko, je to vhodna volba. Mohu vam napsat do IP kontakt na studio, se kterym jsem spokojena.
Odpovědět
holky a nemůžete si koupit samoopalovací mléko - doporučuji od Garnieru (ve žlutém balení)... mám to vyzkoušené, je to super a nedělá to fleky... ráno nebo večer se natřu, nechám chvilu zaschnout a pak se normálně obleču a v pohodě... ale chtělo by to používat min. týden... výsledek zaručen ;) a bez fleků jak na kůži tak i na oblečení!!! Já k tomu všemu ještě chodím 1x týdně do solarka.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám garnier s pumpičkou a byla jsem po něm teda flekatá pěkně :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Garnier jsem taky používala a taky v pohodě. Ale je opravdu jen tónující, neopálí o pět odstínů... A hlavně pozor na ruce - po každém použití pořádně mýt, jinak zůstanou žluté.
Odpovědět
Profilova fotka
misanda: tak to je asi jiný :-( tento s pumpičkou není. Tys měla olej nebo cos měla? emmili: jj přesně tak, pořádně neopálí... jen dotonuje. Ale jak chodím na solarko, tak břicho a nohy mám hnědé jak černoch a dekolt a ruce se mi nechtějí pěkně opálit, tak na dotonovaní používám to mléko ;-) a jak píšeš... řádně umýt ruce :) ale není to uplně jak po samoopalováku, takže fleky nejsou.
Odpovědět
Profilova fotka
ten garnier je super,ale on to není samoopalovák,ale pouze tónovací krém,proto to nedělá fleky a jen tónuje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
denis: jo tys na to kápla :-) ale je moc fajn ;)
Odpovědět
popimanka, já mám se samoopalovacím nástřikem jen a jen dobrou zkušenost. Byla jsem tam před třema svatbama a super. Má to vydržet 10 dní a u mě to tak zhruba bylo. Mizelo to postupně a na těle mi to neudělalo jedinej flek a vypadalo to přirozeně. DOporučuju ale zajít do kvalitního studia, kde s tím mají zkušenosti. Já byla v Brně v Body Sun a 100% spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
popimanko, muzu potvrdit zkusenost nelikav... Na nastriky chodim cca rok a pul a nikdy jsem nemela zadny problem s fleky nebo neprirozenou barvou... Jdu si treba dvakrat trikrat pred tim na solarko, pak na nastrik a dalsi den jeste jednou na solarko a barva je naprosto skvela a soumerna ;-) Pozor ale, protoze existuje vic metod a firem, ktere nastriky provadeji!! Ja chodim taktez do Body sun a nebyl nikdy problem. Jejich barva me nedela ani fleky na obleceni a po cca 6-8 hodinach (vetsinou s tim jdu spat) ze sebe smyju barvu a zustane mi jen opaleni ;-) Doporucuju ale vyzkouset to predem, at vis co to dela s tvou pokozkou.
Odpovědět
Profilova fotka
a hlavně voní,ne jak solárko,nebo samoopalovák,smrdí to,proto tam nechodím,fuuuj.-))
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se samoopalovacím nástřikem taky spokojená. Asi 10 dní před svatbou jsem si geniálně spálila záda na bruslích a přesně jsem měla šaty - bílej pruh - spálenej pruh. Nástřik jsem riskla někdy v úterý, barva na zádech se mi krásně slila a myslím, že nepřirozeně jsem nevypadala. A rozhodně mi to vydrželo sympaticky dlouho, "barvit" jsem začala až někdy po týdnu od nástřiku. Mimochodem, tohle téma tady už stopro je, taky jsem se radila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nelinkav: no ja do body sun chodím v praze a vůbec jsem netušila že tam dělají nějaký nástřik.. co to vlastně je a jak se provádí, kolik to stojí???
Odpovědět
Profilova fotka
je to jako nástřik opálení:-) jen někdo má blbé zkušenosti někdo dobré:-):-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pandamo, existuje totiz vice typu nastriku, ja osobne mam zkusenosti se sunFX, a vozi to sem jeden australan. po tom nastriku pouzivam i specialni sprchovy gel, ktery me tolik nevymyva a dale jsem si koupila sprej, kterym si popr. dostrikam oblicej nebo ruce, kdyz se nahodou hodne macim a mam je svetlejsi :-). Muzes si vetsinou vybrat min. ze dvou odstinu, ja si davam ten nejtmavsi. Chodim na nastrik v praze a stoji 350 Kč, znam i studia, kde to stoji 500 nebo 1000 a clovek je potom flekaty...
Odpovědět
Mám jen negativní zkušenosti...........platila jsem cca 1600,- Kč a nestálo to naprosto za to. Napřed mne našplíchali, přičemž jsem se minimálně 8 hodin nesměla umýt. Šla jsem domů v žabkách, zůstaly mi "méně opálené" proužky na nohou. Bílé prostěradlo, polštář byly ráno pěkně špinavé. Druhý den to vypadalo relativně dobře, ale na rukou to bylo horší. Třetí den už jsem vypadala hlavně na kloubech žlutě. Také mi přišlo, že to smrdělo jako samoopalovák. Známé byly na různých nástřicích také a nikdo mi nevymluví, že je to snadno rozpoznatelné.
Odpovědět
Profilova fotka
jako pro představu... tam jako někde v kabině stojíte nahaté a někdo vás něčím stříká jo? a když 8hod nesmíte nic... tak když na sebe něco hodíte, nemůžou se tkaniny zabarvit? No to raději budu chodit na solarko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
solarni sprcha funguje tak, ze trebas "naha" si stoupnes do kabiny a samo se to spusti a nastrika, nejdriv z jedne strany nebo z druhe a nebo najednou. Ja chodim k jedne pani, kde tedy jsem jen v kalhotkach a ona me strika takovou hadici a rozprasovacem, nejdriv z jedne strany, pak ze druhe.... na sebe si beru volnejsi tmavsi odev a musim rici, ze ani prosteradlo nemam spinave... musim rict, ze se nijak neomezuji, delam vse jako obvykle
Odpovědět
Profilova fotka
irisha: tak to je dobré... možná u té paní bych měla jistotu že to bude pořádně ;) a cenově teda kolik ? 300Kč?
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem to psala, stojí to 350,- :-), je dobré se předem objednat, protože pí. Fořtová dělá ještě permanentní make up. Je to v salonu Barbarrela v Rytířské ulici nalevo směrem k uhelnému trhu. Je dobré si předtím udělat peeling celého těla (už jsem to tu psala). Když se ti ta barva nebude líbit, nebo by si náhodou flekatila (ale chodí nás tam více a nikomu se to ještě nestalo), tak se to dá zase peelingem odstranit ALe snad to nebude zapotřebí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
rurunka • 22. říjen 2008 ve 21:09 (Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem NEPIŠ VELKÝMI PÍSMENY) Ahoj holky. Chtěla jsem se Vás zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti se samoopalovacim nastrikem, jak dlouho to vydrží..... Dnes jsem to náhodou našla na netu, když jsem sháněla solárko, chtěla bych být před svatbou opálená, teda jen trošku, jsem teď bílá jak sýr a to se do bílých šatů moc nehodí. Prý je to taková rychlá a zdravá varianta opalování a právě vhodná na takovéto příležitosti. Nemáte s tím už někdo zkušenost? rurunka • 23. říjen 2008 v 09:29 Holky, vážně s tím ještě žádná nemáte zkušenosti? safovaverca • 23. říjen 2008 ve 13:21 ruru: jdi do solárka a na ten nástřik se vyprdni! kámošky tam byly a měly všude fleky, hroznou barvu, jak po samoopalováku a barvilo to! tak šup se ohřát na solárko;o) jo_ve • 23. říjen 2008 ve 13:35 souhlas s vercou, take jsem slysela jen sama negativa...hlavne je to neprirozena barva, solarko je jak ze slunicka a jeste oddychnes a prohrejes kosti fsvojap • 23. říjen 2008 ve 14:42 já jsme na tom byla a byla to hrůza, sice nohy mi všichni obdivovali, tak hnědý jsem je nikdy neměla, ale tím pozitivia končí; 6hodin barvu nesmíš smýt, během té doby máš vidět i ty sebemenší chloupečky úplně všude, na všech je usazená barva,takže hooooodně vystoupnou - a já takhle jela po Praze MHD+vlakem domů... ještě doma se mě lekli ale oblečení se myslím vypralo; tam, kde se pokožky dotýká prádlo, boty... tak budeš mít světlejší odstín, tam, kde se zpotíš to samé, ruce-dlaně jsme zvrchu měla hnědé, ale mezi prstama už barva nebyla, tam se to nestříká, takže pokud by jsem měla pořád jen prsty u sebe tak OK, ale popravdě to je hodně nepřirozený "postoj", takže to bylo vidět a vypadalo to, že mám nějakou hodně divnou nemoc... no já můžu za sebe říct, že už bych na to víckrát nešla tera87 • 29. říjen 2008 v 09:42 přesně tak! Budeš žlutá a flekatá! uca • 1. listopad 2008 v 17:07 taky souhlasím nástřik ani za nic Lepší si je koupit nějaký dobrý krém do solárka ....doporučuji od Australian Gold....nemá chybu uca • 1. listopad 2008 v 17:10 a doporučuji si ho koupit přímo tady .....suncosmetics.cz janabanana • 1. listopad 2008 v 17:57 ahoj ja jsem nastrik mela nekolikrat a stezovat si nemuzu ale je fakt ze mi ho delali v anglii editah222 • Dnes v 17:18 Nástřik musí být udělaný dobře a to je u nás někdy problém, můj se povedl a na ples jsem byla krásně hnědá, ale ségra byla flekatá jak dalmatin. Solárko ti nedoporučuju ze zdravotních důvodů, ale je to každého věc. Já mám strach z rakoviny kůže a navíc je letos v módě bílá barva pleti takco
Odpovědět
ahojky, taky jsem slyšela většinou špatné reakce, jak to bylo udělané, takže fakt dát přímo na určité doporučení, taky bych to neriskovala.
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?