Máte zkušenost, zda samoopalovací nástřik neobarví šaty?

Profilova fotka
Máte zkušenost zda samoopalovací nástřik neobarví šaty? moc díky
Odpovědět
Taky by me to zajimalo , chtela bych to zkusit ...
Odpovědět
Profilova fotka
obarvi, neriskovalla bych to...take se otira zvlast kdyz bude treba teplejsi pocasi a vypada to osklive
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahojte, treba peclive vybrat salon alebo krem, priplatit si, nekupovat v zlavovych portaloch a lutovat nebudete. Po prvom sprchovani mi nikdy fake bake nastrek nepustil na oblecenie.
Odpovědět
Mě taky nástřik nebarví ani když bylo horko. Právě v horku si to dávám, ať jsem opálená :-D Barví to první noc, nástřik si dávám k večeru, např. v 18 hodin, pak nic neumývat, ať se to nesmyje, ráno se smyje to co přebývá a pak je to super. Doporučuji pro svatbu v sobotu jít tak ve čtvrtek. A přesně, žádné slevomaty, kdoví co stříkají.
Odpovědět
@penicka @weronika84 Já chodila jeden čas pravidelně do kvalitního a vyhlášeného studia v Praze, jen už jsou to roky a nepamatuji si název, ale rozhodně to nebylo na slevomatech nebo za pár šupů. Přesto nástřik nedá se říci barvil, ale na světlounkém těsném oblečení zkrátka nechával zespodu takový lehounký "šmír" nebo jak bych to nazvala, rozhodně nedělá fleky nebo něco podobného, ale že by byl beze stop...nicméně jde to pohodově vyprat, takže bych se toho vůbec nebála, a navíc ten "šmírek" byl opravdu jen zespoda, navenek nebylo, jak je zašpinit. Prvních řekněme 24 hodin je to výraznější.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ano šaty byly ze spodu trochu obarvené, v místech kde se člověk zpotí a šaty jsou natěsno. Ale šlo to bez problému vyprat. Pokud je nástřik udělaný dobře a nemáš fleky mohu jen a jen doporučit ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?