Samoopalovací nástřik pod make up, měly jste?

Profilova fotka
Ahojky, potřebuju malou radu... Měl jste někdo samoopalovací nástřik a na tom make up? nebo se to nedá a mám si nástřik nechat jen na tělo a obličej domalovat? Můj vizážista mi řekl, že se domluvíme na schůzce, že je to trošku složité, tak jen předběžně, abych trošku věděla :-( Děkuju moc!
Odpovědět
Profilova fotka
jelikoz mas svatbu v lete a muze byt pekny horko, ja bych nastrik vubec neriskovala...10 let v Anglii kde jsou tim holky uplne posedle me fakt vylecilo, je to neprirozene, nechava to fleky na obleceni a kdyz nemas ani vyzkousenou nejakou kvalitni znacku, nevis jak to bude nakonec ani vypadat, odstin atd. Ja bych spis doporucila kremy se samoopalovakem, ty tonovaci, nesmrdi, barva je prirozena a hlavne to drzi!Mam vyzkousene znacky Garnier a Olay(delaji primo variantu na oblice)Zacni je pouzivat treba tyden pred, barva se postupne bude ztmavovat..Hodne stesti x
Odpovědět
Profilova fotka
Radši si zajdi před svatbou párkrát do solárka...to se nic nestane,když třeba zajdeš 3-4x já taky byla.Kámoška byla na nástřiku a šaty měla už po obřadu,bylo hrozné vedro, zažloutlé na zádech...normálně od potu a toho nástřiku žluté mapy....to neriskuj a pokud jsi bledá,zkus vyjímečně to solárko. Já chodila snad jen po 4minutách 14dní dopředu
Odpovědět
S nástřikem bych byla velice opatrná. Pokud se člověk potí, tak ten nástřik zanechává na šatech barvu. Takže pak je oblečení hnědé a jde to dost vidět.
Odpovědět
na opalovací nástřik si můžeš dárt make up....
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem nástřik na předsvatebn í foto a určitě si to nechám i na svatbu. Prvních 24 hod se teda nesmíš vykoupat a dost to barví, tak si vem staré oblečení, ale když se pak vykoupeš, vůbec to už nebarví. Je to moc hezké, vypadalo to fakt super. Stálo to 500,- Neřeknu ti ale přesně značku. Dokonce si i dělají speciální na svatbu, které se zabarvují postupně a nebarví to vůbec. Dopouručuji vyzkoušet. Já bych se takhle nikdy neopálila. Ano, tak za 4 dny to sleze a budeš trochu flekatá, aĺe to už je po svatbě úplně jedno.
Odpovědět
@ally8 Ahoj po nástřiku se nesmíš koupat 12 hod max...musis mit na sobe volny obleceni v den den co tam jdes,, po 12 hod se vykoupes to z tebe teče trošku hneedá voda ale pak už to nebarví..
Odpovědět
@nikinova já chodím an opalovací nástřik celý rok je to značka provocative beauty a jsem naprosto spokojená.. fleky to nedělá a oblečení to nešpiní.. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
ahojte, ja som chodila na nastrek fake bake po prestahovani si fake bake kupujem domov cez net. super opalenie, dorucene do par dni - krasna vona :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?