Neslibatelna rtenka

Ahojte, jakou rtenku jste mely, nosite, pouzivate aby drzela a hlavne vydrzela polibek?☺
Odpovědět
Sephora Cream Lip Stain, Nyx Lip Lingerie, Dermacol Lip Colour
Odpovědět
Profilova fotka
Dermacol 16H Lip Colour ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla matnou MAC a vydržela opravdu hodně :-)
Odpovědět
Já doporučuji MAC prolongwear lipstick. Bohužel čím více dlouhodržíci rtěnka je tím více je také suchá...ale MAC nejde dolu pomalu ani olejovým odličovačem a není tak nepříjemná na rtech jako většina levnějších alternativ :)
Odpovědět
Diky holky. Ja jsem od svoji vizazistky dostala Mary Kay rtenku a kamosky, co rtenky nosi rikaji, ze ta nevydrzi polibek ani omylem😕proto chci nejakou alternativu, kterou bych na druhe zkousce zkusila misto te jeji.
Odpovědět
Hezký den všem, vy které máte zkušenosti s Dermacol 16H Lip Colour rtěnkou, jaký byste prosím doporučily jemný růžový odstín? Shodou okolností jsem dvě tyto rtěnky dostala, ale jedná se o odstíny 8 a 10, které jsou opravdu výrazné a to mi nepřijde na svatbu vhodné (navíc se takto výrazně nelíčím ani normálně). Ale zkusila jsem je, opravdu drží, proto bych ráda zvolila jinou barvu na svatbu. Moc děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Kazdodenne nosim Dermacol 16h a maximalni spokojenost. Nepouzivam ten vrchni top coat. Jen barvu. Mne osobne to rty nevysusuje. Sem tam pouziji i s nevestou. Jen kdyz jite neco mastneho, ojite si vnitrek pusy. Takze pak nevestam doporucuji po obede sundat a udelat novou vrstvu. Jinak je to fakt drzak. Odstiny jsou skoro vsechny sytejsi. Uplne jemnoulinka ruzova se trpytkama je 11. A pak takova telovejsi, u te nevim cislo. Chce to omrknout osobne nejlepe.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jedu ve slabé vsrtvě odstínu 6 16h Dermacol a naprostá spokojenost, denní líčení :)
Odpovědět
@luckabud1 a @rulexnone moc oběma děkuji, hned zajdu do drogerie a jednu z těchto dvou koupím :) Hezký den!
Odpovědět
Tak jsem dneska poridila dermacol, odstin 3 a testuju. Mam ji na sobe hodinu a drzi a neobtiskava se, vypada dost dobre ☺
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?