Řasenka nebo umělé řasy na svatbu?

Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemluvm jako zkusena nevesta ale zalezi jake mas naroky.Jestli ti jde jen o dlouhe rasy nebo viditelne.Ja mam bryle a rada bych nalepovaci.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia Jinak za me nej rasenky jsou rimmel nebo Yves Saint Laurent
Odpovědět
Nechala jsem si na svatbu řasy prodloužit, protože tam mám nula nula nic, a nelitovala jsem. Glamour look a nikdo nic nepoznal. Od té doby si je nechávám prodlužovat stále. Marnivost je hrozná vlastnost. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia mela jsem nalepene trsy a byla jsem z nich nadsena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to individuální, každé vyhovuje něco jiného :). Pokud zvolíte prodloužení řasa na řasu a nikdy ste je předtím neměla, tak by to určitě chtělo zajít tak měsíc předem. Některé dámy si na to hůř zvykají, tak abyste měla ve svatební den jistotu, že je to to pravé a cítíte se v tom dobře. Pak by také bylo dobré pokud se necháváte líčit od vizážistky, zeptat se kosmetičky, co vám je udělala, jaké používá lepidlo, protože některé přípravky to lepidlo rozpouští, tak aby se tomu vaše vizážistka vyvarovala. Pokud zvolíte jednorázové řasy doporučila bych trsíky. Mě osobně se s nimi pracuje nejlépe. A kdybyste zvolila řasenku doporučuji maxfactor 2000cal. waterproof či výše zmíněnou YSL. Kdyby se vám zdálo, že třebas je to málo, tak můžete dát jen pár trsíků na vnější stranu oka. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
jedině svoje...bych měla strach, že mi spadnou do polévky! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jedině svoje. Moje nejoblíbenější řasenka je víše zmíněná Max Factor 2000 calorie (dramatic look).
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám raši dlouhé, ale ne husté. Dostala jsem pár kratších řas na zahuštění a musím říct že super... vůbec nebylo poznat že mám něco nalepeného na řasách :) Byla jsem spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?