Rtěnka na svatební den, je to rozumné?

Chci se poradit jak je to ve svatebni den s rtenkou?? Maluju se kazdy den, jen prave rtenku nepouzivam, a tak jsem myslela, ze to tim ozvlastnim, ale je to rozumne? Vsude vidim foto jak se snoubenci libaji, to by asi zenich mel po par polibcich hezke rty, ne? :-) Nebo jsou nejake figle? Malovat mme bude vizazistka.
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit mě se vizážistka ptala, zda používám či ne, aby věděla co mi dát. Normálně rtěnku nepoužívám, ale právě pro obzvláštění mi ji dala, takovou jemnou tělovou, kterou přetřela leskem :-). Co se týče líbání, tak zrovna taková barva mužíka nezašpiní :-) a stejně počítám, že ji budu mít jen až půjdu uličkou a na focení ;-)
Odpovědět
Já taky normálně nenosím rtěnku skoro vůbec. Vizážistka mi proto dala takový přirozený cihlový odstín - ale na jednu stranu samostatně dost barevně "výrazný". Nebyl to jen bezbarvý lesk :-) taky jsem si říkala, jak bude chudák ženich vypadat, ale přežil to on i rtěnka, a to bez úhony a znatelných otisků :-D Byla to myslím značka Mary Kay :-)
Odpovědět
fakt? tak to si mě potěšila :-) předpokládám, že ta vizážistka bude zkušená a poradí a nedá mi něco, co by nám "zkazilo" svatbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?