Rozvedení rodiče - kytky a korsáže

Ahoj holky, prosím o radu Mám rozvedené rodiče, vztah mezi nimi není žádný, nekomunikují spolu. Oba mají nové partnery ( cca 20 let, mamka je i znovu vdaná ). No a teď otázka - dávat kytku a korsáž i těm nevlastním rodičům? S oběma vycházím super, ale rodiče mám jen jedny... jenže zase nechci, aby to těm nevlastním nebylo líto. Co si o tom myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
A co to odlišit velikostí kytky/korsáže? nebo třeba mamce dát kytku a nevlastní mamce dát květinový náramek?
Odpovědět
@rolfickova O tom jsem taky přemýšlela, že by mamky měly kytičku velkou, a "macecha" jen symbolickou... asi to bude nejlepší řešení :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tohle řešili u manžela. Můj tchán se znovu oženil a tím pádem mám dvě tchýně. Udělali jsme korsáž ženichovi, mému tatínkovi a tchánovi a pak větší kytici mé mamince a mamince manžela a menší kytku, podobnou, jako měly svědkyně, manželově maceše.
Odpovědět
@thereeesss Děkuji, vidím to jako nejlepší řešení, kytku dát, ale menší, než maminkám.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 Souhlasím, nikdo se neurazí, aneb vlk se nažere a koza zůstane celá :)
Odpovědět
@thereeesss díky moc, byla jsem z toho trošku nervózní :)
Odpovědět
Profilova fotka
to samé je u nás.. tedy z přítelovi strany.. rodiče rozvedeni, matka je sama, otec podruhé ženatý.. nekomunikují spolu.. my budem dělat jen korsáže a když jsem se zmínila před matkou, že všichni rodičové budou mít stejné korsáže, tak řekla, že jestli bude mít druhá manželka stejnou korsáž jako ona, tak jí udělá něco nepěkného |-| takže pro "macechu" bude tedy extra jiná (méně zdoběná) korsáž..
Odpovědět
@ivka1476 No jo,... mě by asi od všech přišlo fér, kdyby se na ten jeden den vykašlali na všechny hádky, urážení se atd. a nechali tu svoji nevěstu užít si její den. Asi si neuvědomují, že o ně tam fakt nejde... ale tím asi nemá cenu se trápit :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?