PCE, Chrudim, Hlinsko a okolí...

Profilova fotka
Ahoj holky, je tu někdo z těchto míst? Můžete mi prozradit,kde vybíráte květiny, kadeřnice, vizážistky a fotografy? Sháním inspiraci a budu vděčná za jakékoliv doporučení či náměty... Předem děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě už zbývá jen květinářství a fotograf, jinak díky bohu za šikovné vyučené kamarádky :D :-) Takže ráda si také poslechni tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@feiby @kacenka5000 Ahoj holky já tedy z okolí nejsem ale budu mít v okolí svatbu :-) A fotografa mám David Pešek, vizážistka Lenka Pavlová, květinářství vše pro svatbu, tak se to tuším jmenuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme vybíraly v salonu na Pernštýnském náměstí v Pardubicích a byla velká spokojenost. Paní nám zcela bez provize doporučila a zajistila i ostatní služby. Například líčení na zkoušku zdarma a pak podle spokojenosti se rozhodnu jestli si kosmetičku objednám. Prstýnky a kytky jsme tam vybrali taky a navíc pokud tam máš čaty tak ti dají na ostatní služby slevu (myslím, že 10%). Super a moc ochotná paní.
Odpovědět
Ahoj, muzu doporucit Květinářství holflor studio 1, kytky byly hezké, fotograf Tomáš Kluka www. klukin.cz, naprostá spokojenost, kadeřnice Kateřina Novotná (17.listopadu) a vizazistka Veronika Janouchová, taky super . vše PCE
Odpovědět
Ahojky, my jsme měli svatbu v Chrasti v zámecké kapli a neměnili bychom. Úžasná paní starostka i paní matrikářka. Svatby tam mají vyloženě jako koníček :-) . Ohledně šatů. Objela jsem několik půjčoven, kde se nám nevěnovali, byli vnucovací a když jste řekli, že si chcete půjčit jenom šaty a nechcete u nich kytky, koláčky a další servis, tak zájem něco Vám nabízet upadl. Nakonec jsme byli v Salonu Astrid v Pardubicích a tam byla naprosto famózní paní, Slovenka, všechno vysvětlila, nabídla a byla ohromně ochotná. Opravdu byla suprová. To samé paní majitelka, když jsem vracela šaty. Bála jsem se, že budu mít potíže, protože po polití kofolou se na mě nalepilo, všechno možné, co v lese najdete ( měli jsme hostinu v lese). Ale byla báječná. Kytky jsem si objednávala u paní Báňové, kdyžtak nechám kontakt. Všechno, co jsem si vymyslela dokázala zrealizovat.. Ochotná a strašně milá. Líčení mi dělala Daniela Slepčíková, úžasná osoba :-) . Na zkoušce mi nic nenutila, všechno vysvětlila a prostě to bylo fajn. Účes mi dělala Tereza Kinčlova z Mikulovic, byla jsem na 3 zkouškách a i se svatebním účesem jsem platila asi 500,- Kč, přesně si nepamatuju :-) A nakonec fotografka Renata Jandová - ravdu úúúúžasnýýýý človíček. Je báječná, všechno si dokázala zorganizovat. I mého muže, který se opravdu nerad fotí :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo holky, moc děkuju za inspiraci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ještě otázka: Kolik Vás stojí fotografové?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@luckapce můžu poprosit kontakt na ty květiny prosím? děkuji
Odpovědět
@eliskajanik pisnu sz :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?