Jak probíhá celý svatební den?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jak přibližně probíhá svatební den? Nikdy jsem na žádné svatbě nebyla a chtěla bych od vás, milé nevěsty, jestli by jste mi to nějak nepopsali :) děkuju.
Odpovědět
Na toto nelze přesně odpovědět. U každého to probíhá jinak. V kostce---obřad, foto, hostina. Ale jak si to každý zorganizuje, takové to má. Však až si tu ledacos přečteš, zjistíš že představa dokonalé svatby je u každého jiná.A do roku 2016 si určitě představy ujasnit stihneš
Odpovědět
Profilova fotka
Nedočkavostí nebudete moci ani dospat. Poté se budete snažit něco posnídat, ale moc Vám to nepůjde. Vydáte se ke kadeřnici, vizážistce, která z Vás udělá nádhernou nevěstu. Během celé té doby budete přemýšlet na co jste zapomněla, popřípadě obvoláte rodinné příslušníky, co je potřeba ještě zajistit. No a pak oblékání a drobné úpravy - případně něco na zahřátí či uvolnění. A teď záleží, zda pro Vás ženich přijede domů a vykoupí Vás a nebo zda si sednete do auta a rovnou Vás odvezou k oltáři. Po té co si řeknete své ano, probíhá focení, účastníci obřadu by se měli nějak zabavit a nebo pomalu přesunout na hostinu. Pak přichází hostina či raut, nějaké ty zvyky-rozbíjení talíře, přípitek, společné pojídání polévky atd. První tanec a volná zábava. Můžete vymyslet program pro hosty a nebo jim ponechat volnou zabavu.
Odpovědět
My jsme udělali moc dobře že jsme si nechali poradit od naší fotografky Lucie Chramostové a počítali jsme s dostatečnou časovou rezervou na focení. A také jsme připravili pro zbytek rodiny malé občerstvení a tak jim čas během focení docela dobře utekl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?