Jak probíhá svatební den? Auta, hudba, podpis. Poraďte

Profilova fotka
čeká mě to za pár dní, a vůbec nevím, jak se co dělá =-) nevím, jak to má bgýt s auty, když pro mě ženich přijede, pojede svým autem i na obřad?nebo nevěsta jede s ženichem? Nebo svým autem? Může jet ženich po příjedzu z domu semnou? co na matrice? pustí nám úvodní pochod a na ten oba půjdem? Podepisovat se budu zž asi jeho příjmením co? asi bych si ho měla nacvičit nějak? :-o vůbec nevím, kam mám jít koupt stuhy na 10 aut :-S :-o a nějaké rady a tipy? ;-)
Odpovědět
@binary Hlavně se neboj, že když neuděláte něco podle tradic, tak vás někdo zastřelí :-) Na obřad by "měla" jet nevěsta v autě se svými rodiči, ale když pojedete hned s ženichem, nic se nestane. My jeli zrovna tak, zbytek svatebčanů, včetně rodičů, jsme posadili do busu a byl klid ;-) No a co se týče obřadu, tak buď klidná, ještě před začátkem si vás vezme na starost matrikářka kvůli občankám a zároveň vám přesně řekne, jak to bude probíhat a co máte dělat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@binary Přesně tak, hlavně buď v pohodě. Není třeba dodržovat žádný svatební protokol. Klidně můžete jet s autem spolu, hlavně aby vám to vyhovovalo. A co se týče stuh, buď v galanterii, nebo v nějakém obchodě se svatebními dekoracemi, když si ověříš dobu dodání, tak myslím stihneš ještě i objednat přes nějaký e-shop.
Odpovědět
Profilova fotka
@bubbi nebojím:) jen jsem nevěděla, co a jak :) rodiče jsou rozvedeni, tak asi pojedu jen s máti:) a po obřadu co? taky každý svým?nebo už spolu?:) a v autě nevětsy nebo ženicha? a musíme nějak zdobit i auto ženicha? :) a ta matrika-my právě chcem jít spolu, slyšela jsem že mě má vést můj otec?
Odpovědět
Profilova fotka
@assol díky..myslíš, že je tam v galanterii nepřekvapím, že budu chtít bílé a zelené stuhy na 10 aut? :)
Odpovědět
@binary Když nepojedeš s ženichem, tak klidně s máti, ale z obřadu už s ním. Auto ženicha zdobit můžeš- nemusíš, zase je to na tobě. Jinak nás se teda matrikářka ptala, jak chceme jít, takže snad i vy dostanete možnost volby. Můžete jít spolu hned a když ne, tak tě může vést kdokoli, nejen otec- bratr, bratranec, kamarád....koho si vybereš.
Odpovědět
Profilova fotka
@binary Já myslím, že nepřekvapíš. Já kupovala minulý týden třicet metrů stuhy a nikdo se nedivil. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@assol a nevíš kolik zhruba je potřeba metrů na 10 aut ?:) děláme klasický štít, od středu se potáhne jedna bílá a druhá zelená stuha k zrcátkům
Odpovědět
Profilova fotka
@binary Tak to nevím, zkusila bych si to změřit, třeba provázkem to na vašem autě vyzkoušej, kolik budeš potřebovat na jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
a musím mít polštářek pod prstýnky? nebo mi tam dají nějaký tácek?
Odpovědět
@binary Polštářek, pokud ho vyloženě nechceš, mít nemusíš. Pod prstýnky tam určitě něco mají. Ale jestli ti hodně záleží na tom, jak to bude vypadat, zjisti si to na místě obřadu. Vím, že některé holky tady psaly, že jim nabízeli obyčejný plechový tácek a to se jim moc nelíbilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, nám je to popravdě celkem jedno, moje máti z toho udělala komerční hrůzu, a páč to platí tak tiše trpím :-) kdyby bylo po mém, vezmu si muže někde na louce mezi poměňkama a pak udělám jen nějakou grilovačku na chatě s běčkou :-p ale když už je to jak to je, tak se snažím mít aspoň všechno decentní, a hlavně rychle za sebou :-D zeptám se tedy na aradnici, až jim půjdu platit ten hloupý poplatek, zda mají plechový tácek:)
Odpovědět
Profilova fotka
@binary Tácek je fajn a ani na krabičce, ve které jste prstýnky koupili, není nic špatného.
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj holky, muzu pridat dotaz?:) malovat a cesat chodi vetsinou domu?:)
Odpovědět
jo a jeste prosim, co se fotografas tyce....ten je s nama hned od rannich hodin, nebo az na obrade???
Odpovědět
Profilova fotka
@jiiita11 Jak si to domluvíš, tak to budeš mít :-) záleží na tobě, jak ti to bude vyhovovat
Odpovědět
@jiiita11 Ano, je to jen o domluvě. Já jsem nejdřív chtěla, aby kadeřnice přijela za mnou, ale jí to víc vyhovovalo u ní, (provozuje kadeřnictví doma) aby nemusela všechno převážet a navíc tehdy měla malé mimino. Takže jsem jí to nechtěla komplikovat a nakonec jela k ní, ale vím, že kdybych na tom trvala, přijela by ona. S fotografem to záleží jen na tobě, jestli chceš profi fotky už z ranních příprav, nebo až později. Někdo ho má už od rána, někdo až od obřadu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?