Časový harmonogram dne

Zdravím, zajímalo by mě, jak přibližně vypadá "průměrný"svatební den? Nikdy jsem na svatbě nebyla a mám v tomhle trochu mezery, tak nevím, jak si to představit... V kolik jste měli obřad? Měli jste večerní "party" na stejném místě, kde oběd? V kolik oběd, v kolik začíná party, co mezi tím? Omlouvám se za asi hloupou otázku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, co mam tak vypozorovano, tak prumerne obrady zacinaji tak v 11 nebo ve 12, obrad trva i s gratulacemi 30-45 min, potom je tak pul hodinka na skupinove foceni, cili obed idealne tak za hodinu a pul po zacatku obradu, foceni novomanzelu ma dnes hodne lidi kolem 3 az 4 hod odpoledni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji kouknout třeba na otázku: http://www.beremese.cz/forum/jine-sva... Tak nějak svatba probíhá. Ale neber to doslova. Záleží na tom, jak si to představujete vy. Někteří snoubenci mají svatbu třeba i večer při svitu svíček. Jinak se obřad dělá zhruba mezi 10 a 14h. Po obřadu je třeba počítat s gratulacemi a fotografováním skupinek, délka záleží na počtu hostů. Pak se většinou jede na hostinu. Tam je potřeba počítat s časem na přejezd. Můžeš jít třeba pěšky do blízké restaurace a nebo dojet i několik desítek kilometrů. Odpolední párty pro hosty, kteří nebyly na obědě začíná kolem 17., 18. hodiny. Tak hodně štěstí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?