Harmonogram dne ??

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit (hlavně od těch co už to mají za sebou :-) ) jak uspořádat harmonogram dne. Zkoušela jsem si něco sepsat ale ta druhá polovina mi přijde nějaká, no, nevím jak to nazvat, ale že se to moc nestíhá :-) Kdyžtak napište co by jste změnily, nebo sem vložte svůj harmonogram, jak jste to měly. :-) 5:00 vstávat 6:15 příjezd kadeřnice 6:30 - 7:30 kadeřnice 7:45 příjezd vizážistka 8:00 - 9:00 vizážistka 9:00 - 9:30 oblíkání 9:40 odjezd na obřad 10:00 obřad 11:00 gratulace + focení 12:00 odjezd na oběd 13:30 MAX příjezd na oběd 14:00 přípitek + oběd --- v mezičase focení ---- 16:00 příjezd ostatních 17:00 krájení dortu 18:00 první tanec 19:00 hry, zábava, ... 20:00 Tombola Díky za každou připomínku a nápad :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, sice jsme svatbu ještě neměli, ale nevím proč vstáváš v 5 hodin když ti kadeřnice přijede až 6,15, pak budeš celý den unavená a podle mě si vůbec neužiješ svůj svatební den když se nevyspíš.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych jeste overila dobu pro vizazistku a kadernici, obcas trva uces pul hodiny, nekdy 2 hodiny. Radeji se zeptejte primo ji. Oblekani satu je lepsi pred zaverecnym dokoncenim ucesu, aby se uces neznicil - teda pokud se saty oblekaji horem. Jinak je myslim harmonogram dobry :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Účes i vizáž vyzkoušejte a změřte čas. U mě trval účes asi půl hodiny, make up byla záležitost 20 minutová. Každá minuta spánku dobrá, pokud budete vstávat v pět, tak na tu tombolu už budete nejspíš orvaná jak borůvka. Jinak časově podle mě ok
Odpovědět
Profilova fotka
Make-up a účes uprav podle zkoušky - pak teprve uvidíš, jak časově náročný to bude (někomu to zabere 30min a někomu 3 hod) - mě účes a líčení trvalo asi 3 hodiny (ale pravda, že jsme se úplně nehonily)....
Odpovědět
Profilova fotka
Jak už psaly ostatní holky tak kadeřnici a vizážistku změř časově. U mě trval účes hodinu a make up byl nanejvýš půl hodiny :) a těch 15 minut prodleva mezi příjezdem kadeřnice a česáním mi není úplně jasná, u nás se začalo hned jak dojely, bylo to fakt šup šup, mám na to vzpomínky jak z rychlíku. To máte hostinu tak daleko od místa obřadu, že na to máš tolik času? Jinak u nás se jedlo hodinu a půl takže to focení do 16 h podle mě nestihneš. U nás se krájel dort tak 30 minut po obědě, šupla jsem to hostům k tomu kafčo a šlo se na hodinu blbnout před fotografa :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barussska1 to je celkem dobrý nápad nakrájet dorta, hodit kafe a zdejchnout se na focení :) Jinak, máme hostinu hodinu autem od obřadu, proto taková prodleva (půl hodina jako sichr) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda @esufi @huwik @rmarcelilinka Díky holky :) Ono s tou kadeřnicí a vizážiskou je to orientačně - make-up bude trvat cca půl hoďky ale ona si chtěla vyhradit hodinu. Kadeřnice mě teprve čeká tak uvidím. A vstávání v 5 hodin - to beru jako nejhorší variantu, samozřejmě to vidím tak, že v pyžamu půjdu ještě otevřít kadeřnici :-D
Odpovědět
Já sjem to pochopila, že budeš vstávat v pět, aby ses stihla vykoupat, nakrémovat apod. :-) jinak mám hodně podobný harmonogram. Kadeřnice na hodinu, vizážistka na hodinu.
Odpovědět
Profilova fotka
@taptap82 no já si spíš nebyla jistá tím časem obřadu, gratulací, a rozmezí krájení dortu, tance, atd :)
Odpovědět
No hodina na gratulace a focení mi přijde málo, ale záleží na počtu hostů a na počtu fotek :-) Jinak mi to přijde ok.
Odpovědět
Profilova fotka
@taptap82 @malamicka Myslím, že hodina na gratulace a focení skupinek je ok, pokud tam nebude zrovna 100 hostů. :-)
Odpovědět
@zoe_se_vdava Aha,. myslela jsem, že se budou fotit i portréty, tak to samozřejmě stačí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zoe_se_vdava @taptap82 Máme nějakých max. 50 hostů :) Takže doufám že se to stihne + chceme pár cvaků z místa obřadu jakožto portréty ale máme pronájem jen na hodinu, tak snad to zvládneme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych tedy spala dokud by nepřijela kadeřnice (já ji měla na 9, obřad byl ve 12) a i tak jsem nemohla dospat takže jsem se tak v 6:15 vzbudila,stejně se stačí jen opláchnout..Nevím jak bude náročný účes a líčení, my to zvládly za 2 hodiny i s 10 minutovou cestou ke kadeřnici a zpět a oblečená jsem byla asi za 5 minut, půl hodiny bych potřebovala, kdybych nevěděla co si vezmu a ještě to musela po domě hledat ;-) Nevím, jestli se berete v kostele nebo ne, my se brali na zahradě a samotný obřad trval do 10 minut, ale ten čas navíc se Vám bude hodit ke gratulacím, tam to jde trošku pomaleji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter no na oblíkání mám radši víc času s tím, že případně dojedu na obřad dřív a nafotím nějaký fotky :) No a ten obřad právě doufám že bude kratší a využijem ho jak říkáš, ale radši tam mám tu rezervu :)
Odpovědět
@rmarcelilinka Tak asi se bude chtít ještě před kadeřnicí vykoupat,nasnídat...je rozumný vstát dřív.
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 neříkám aby vstala v 6.15, ale vysprchovat se a vyčistit si zuby trvá podle mě max. 20 minut. Je důležitější podle mě se dobře vyspat a říkají to skoro všechny nevěsty, pak v 7 večer bude unavená a bude myslet jen na to kdy si konečně půjde lehnout.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?