Harmonogram dne-vše na jednom místě

Milé nevěsty, jak probíhal Váš svatební den,když jste měli vše na jednom místě?Zajímá mě organizace/harmonogram dne...Máme vše na jednom místě, obřad ve 13 hodin, oběd nebude (bude rovnou raut).Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad v 11:30 takže na mě se kadeřnice a vizážistka vrhly v devět, předtím se věnovaly máme, svedkyni a tak. Obřad tak do 12, pak gratulace, focení, ve 13:15 tradice a ve 13:30 jsme seděli u stolu, oběd do 14:30 pak káva se zákusky a pokec a tak..v 16 příjezd hostů na raut, první tanec atd, rozjezd taneční zábavy a raut, v 18 rozbalování daru, krájení dortu pak házení kytice, nějaká soutěž a tak
Odpovědět
Profilova fotka
My měli také vše na jednom místě. Spala jsem tam od pátku, ráno přijela na 8.30 vizážistka a kadeřnice, v 11 jsem byla hotová vč. šatů atd...na 11 se též začali sjíždět hosté a ženich, bylo připraveno pohoštění. Ženich za mnou přišel cca v 11.30, byli jsme chvilku spolu, pak se vrátil mezi hosty a já čekala...ve 12 obřad...ten byl i s gratulacema cca do 12.30. My tedy měli od 13.30 klasický oběd, takže předtím jsme zvládli ještě skupinové focení a překvapení, co si pro nás hosté připravili. Oběd byl cca na hodinu, pak jsem házela kytici a pak jsme se šli fotit se ženichem. Na tuto dobu měli hosté k dispozici naše svatební noviny, penzion má na zahradě minizoo a pro děti trampolínu, takže se nikdo nenudil. Po 16. hod jsme rozkrojili dort a měli první tanec s rodiči, atd...od 17.00 raut + grilování, to jelo až do noci, raut byl doplňovaný průběžně. My ještě se ženichem zmizeli na jedno focení a mezitím se nachystala kapela. No a pak už se od 18.30 do 1 jen tančilo, zpívalo atd, ve 20.00 jsme zábavu přerušili tombolou, jinak jsme nechali všemu volný průběh a bylo to super :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?