Elopement - svatba jen se svědky

Profilova fotka
Ahoj, nenašla jsem tu nikde podobné téma. Vrhnul se někdo proti proudu pompézních svateb a rozhodl se pro mini svatbu jen se svědky? Podělte se o své zážitky, přípravy, programy a klidně i tipy a rady. Já se pro svatbu jen se svědky rozhodla proto, že si ji chci užít a nebrát ohledy na tetičky ze 3. kolene nebo se modlit aby se moji rodiče nedostali moc blízko k alkoholu a neudělali ostudu, nedejbože abych neudělala něco jinak než se standartně dělává, protože co by na to řekli lidi! :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ivcis2:

Ahoj, nenašla jsem tu nikde podobné téma. Vrhnul …
@ivcis2 a muzu se zeptat, co konkretne si na te svatbe chces uzit? Ptam se proto, ze ja jsem takovou svatbu od mladi chtela (kvuli rodinne situaci), ale nakonec jsme meli jen malou svatbu (tzn. ne jen se svedky, ale s nejblizsi rodinou a prateli, bylo nas kolem 20). Jenze jedna z vyzev pri planovani svatby pro me byl 'program' pro svatbu jen se svedky. My jsme nakonec takhle malinkou svatbu nemeli hlavne kvuli tomu, ze jsme se bali, ze to bude raz dva hotovo a ze se nas svatebni den zcvrkne jen na par hodin - protoze co delat za aktivity jen se svedky? Takze jsme se nakonec rozhodli risknout i kontroverzni pribuzne na svatbe, ale priste bych asi udelala tajnou jen se svedky.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od zanett:

@ivcis2 a muzu se zeptat, co konkretne si na te s…
@zanett Jasně :) určitě to nebude paření do noci jako u klasické svatby, ale my taky nejsme klasický pár :D takže v plánu je výlet do přírody, nějaká cca 3 hodinová tůra s výšlapem na nějaký hezký kopec s piknikem nahoře, pak večer grilování/opékání buřtů a nějaký film v domácím letním kině (snad se mi povede sehnat projektor s plátnem), prostě takový pohodový den :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ivcis2:

@zanett Jasně :) určitě to nebude paření do noci …
@ivcis2 Tak at to vyjde podle tvych predstav :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?