Nevěsty kde se fotit, když bude pršet? Frýdek-Místek

Ahoj nevěsty i vdané :-) Právě přemýšlím, kde se jít fotit, když nám bude pršet... Jsem z Frýdku-Místku. Nechceme ale platit zámek nebo tak něco, Máte podobný problém nebo už jsem to pořešily?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Věřím že pršet nebude ;-)
Odpovědět
Taky doufám, že pršet nebude, ale náhoda je blbec... Svatbu máme v kostele, to si myslím, že fotky by nic moc nebyly.. Ani v restauraci romantika s hrncem od guláše v pozadí :-D Máme v plánu jít do parku, ale kdyby sprachlo... A Focení máme v plánu už před obřadem, po obřadu fotograf pojede domů..
Odpovědět
kocatko - segra-fotografka vzdycky rika, ze jeste nezazila svatbu, kdy by opravdu prselo fest cely den a aspon na chvili neprestalo... proste se na tu chvili pocka, a pak se vybehne a pofoti se ;-) tak at to vyjde! Nejlepe uplne bez vody!!! :-D
Odpovědět
My jsme zacali mokrou variantu na doporuceni fotografa resit... zatim nic domluveneho nemame, ale v planu je bud foceni na vezi krumlovskeho zamku, nebo v prostorach byvaleho klastera, kde je ted umelecka skola. Kocatko - chtelo by se pozeptat mistnich lidi, zda nemaji nejaky typ na foceni uvnitr, my to tak udelali.
Odpovědět
My to máme právě na zámku. Ale cheme fotky i venku v parku. A naše pani fotografka prohlásila, že i v dešti můžou vzniknout kouzelný fotky ;-) Dokonce jsem pár takovejch viděla - pod deštníkem. Bylo to docela hezký a originální. Ale je to asi v tu chvíli k vzteku :-S Nebo prej se třeba jede na hostinu a pak když se počasí trochu uklidní, dá se nafotit něco třeba na zahrádce nebo v okolí.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si počasí objednala, takže se deště nebojím, ale abych ho tuplme odehnala, pořídím nám bílé deštníky! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo to řeší i focením v ateliéru ;-) .
Odpovědět
Hezké jsou fotky např. ze skleníků či botanické zahradě...
Odpovědět
Profilova fotka
Tyjo, jsme asi pitomá, ale vůbec mě nenapadlo, že by mohlo pršet! Budeme se fotit na Vyšehradě v parku, když bude pršet, asi budeme mít smůlu. Zkusím se domluvit pžředem s naším fotografem, dík za tip, je fajn bejt připravenej na všechno. Ona i představa, jak se přemisťujeme za deště od auta na místo obřadu, je komická. Já budu mít látkový střevíčky, to by byla teda prča :-D
Odpovědět
ženich by tě nesl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
helisek, dobrá představa!
Odpovědět
nevím, tohle bych zatím neřešila a nestresovala se. Ono opravdu celý den neproprší a když ... tak se na každém místě najde něco zajímavého ;-) viděla jsem tu fotky z podzemních garáží, průchodů apod. .... takže pokud bude fotograf originální, zmákne focení i v dešti
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, pro jistotu chci koupit deštníky, mám možnost koupit bílé nebo průhledné, průměr 102 nebo 130 cm???Poradíte mi???
Odpovědět
Já bych koupila ty větší a jeden bílý a jeden černý... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, kde mají ty deštníky? :-) Mně se děsně líbí tento: http://www.reklamni-predmety-tara.cz/... ale s poštovným už ta cena naskáče.. =-)
Odpovědět
lucie 777 - ten deštník je super! Ale to poštovné... :-|
Odpovědět
jé tohle sme ani neřešily když buide pršet tak místo parku asi v obřadní síni :-D
Odpovědět
Tak jsem si myslela, že mokrá varianta se mě netýká, ale dneska jsem šla na malé státnice v lodičkách a slejváku... Myslím, že nad tím zase začnu uvažovat :-|
Odpovědět
kocatko - mas to vybrany... :-D
Odpovědět
ja sem tu videla album jedne nevesty ktere prselo a fotograf je fotil v podzemnich garazich (nebo mozna nebyly podzemni ale byly kryty) a ty fotky naprosta bomba!! x-)
Odpovědět
No jo, ale my v okolí žádné podzemní garáže nemáme... leda že bychom pak měli svatbení fotky jako reklamu na Kaufland :-D
Odpovědět
ahoj taky se vdávám ve frýdku-Místku na zámku takže kdyby lilo fotím se ve vnitř ale uvažujeme i o netradičních fotkách a to máme pár návrhů a zatím uvažujem kde- hostina je v pálkovicích tak možná tam na sjezdovce a kdyby lilo tak nevim možná venku pod deštníkem-jak tady píšou holky ;-)
Odpovědět
kocatko - no tak to je blby kaufland moc svatebni neni :-D spis sem to myslela tak ze je mozny se zamyslet i nad netradicnima prostorama nejen zamky vevnitr apod. ;-)
Odpovědět
Já nad mokrou variantou taky přemýšlela. Máme obřad v divadle a focení plánuju jednak v interiéru divadla a pak v parčíku vedle něj, tak holt když bude lejt, budou fotky jen z divadla.
Odpovědět
No nám kdyby jen tak lehce pršelo, tak asi risknem ty fotky různě pod deštníkem a tak (jenom nevim, jestli zainvestovat do bílýho? Asi jo, pro všechny případy). A jestli bude fakt slejvák, tak ten většinou rychle přejde ;-) A napadlo mě - takový "mokrý" fotky přímo v dešti by musely bejt docela romatický a možná i sexy... Blbý je, že se pak jde ještě na hostinu a tam chce člověk vypadat dobře, ne jako zmoklá slepice :-N
Odpovědět
Pršet nebude...a když tak, tak nelije pořád ,třeba jen chvilku :-) Ale pro jisotu také saženu nějaký deštník :-)
Odpovědět
Ahojte vsetky nevesticky, tiez som sa pripravovala na mokru variantu a bolo mi povedane, ze najlepsie na fotenie je cierny daznik. takze som mala pripraveny cierny daznik. Ale nepouzili sme ho, bolo pekne, aj ked k trosku mrholilo, ale to len hodinku.
Odpovědět
my mame pripravenou variantu pro spatne pocasi foceni ve vezi krumlovskeho zamku, chteji za to teda 1.000 Kc... ale rikam si, kdyz uz to mame pripraveno, tak prset nebude, stejne jako kdyz si sebou rano vezmu destnik tak ho vetsinou nepotrebuju.
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak my se brali v srpnu... kdo by řekl, že celej den proprší... vychytali jsme naštěstí 15 minut po obřadu, kdy přestalo, ale pak pršelo až do večera... náš fotograf nám nabídl, že zařídí focení v našem svatebním apartmá... a teď si říkám, ještě že pršelo, protože bych jinak přišla o krásný fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, tak já ted fotila svatbu - pršelo a ono to jde i při jemným dešti ale co si myslím, že je nejlepší v tomto případě, jít na hostinu, nenechat svatebčany čekat a pak odjet fotit, není to takový stres pro nikoho :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?