Kameraman Brno a okolí

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych vás poprosit o nějaké kontakty na dobrého kameramana v Brně a okolí. Ten kterého jsme měli zamluveného nemá na naši svatbu najednou čas. Svatba je na začátku května a já jsem z tohoto stavu trochu nesvá. Prosím, prosím poraďte.
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
to april posilam ti kontakt do ip , kamaradka byla moc spokojena
Odpovědět
april: okolí Brna je docela široký pojem :-) já můžu posloužit okresem Vyškov ;-)
Odpovědět
Máš to v Ip
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za zaslané kontakty do IP. Jste holky zlatíčka ;-) Teď už mi je zbýva vysondovat, kdo je lepší a levnější :-) Alex1: Píšu Brno a okolí. prtože pro většinu kameramanů není problém dojet natočit svatbu do Brna. Třeba ze Znojma nebo právě z Vyškova. Důležitá je pro mě cena a kvalita a většinou ti mimo brněnští mají levnější ceny.
Odpovědět
april, tak jsem Ti něco poslala do IP ;-)
Odpovědět
Ahojky, neznáte někdo nějakého dobrého kameramana v Brně a okolí. díky!!
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni se do diskusi, už to tady někde bylo ;-)
Odpovědět
Nemáte nějakou zkušenost se studiem Mathias z Boskovic?
Odpovědět
Ahojky,neznáte někdo nějakého dobrého kameramana v Brně a okolí?Děkuju moc.
Odpovědět
!!!!!!!!!!!!!!! SOS SOS SOS- právě nám vybuchl kameraman, nemáte někdo kontakt na kamaramana???? Svatba je zítra ve 14:00 v Tišnově, prosíííííííííííííím pora'dte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Taky se přidávám k prosbě. Když to píšete do Ip, tak my ostatní z toho nic nemáme :-( . Tak prosím poraďte. Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Holky super kameraman je Bretislav Petr z Blanska. Jestli chcete presny kontakt, napiste do IP. Byla jsem s nim maximalne spokojena a vsichni nam chvali svatebni DVD.. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zkuste paní Dorazilovou v Rosicích. Fotky má úžasné a kamarádka si chválila i video. Je nápaditá.
Odpovědět
Holky zkuste kameramana Kamila z Brna, udělal nám skvělé video, hezky sestříhané, byli jsme maximálně spokojeni ...Jestli chcete kontakt, napiste do IP.....
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, pošlete mi někdo prosím také kontakt na nějakého dobrého kameramana - brno a blízké okolí;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se ke chvále pana Břetislava Petra. 100% spokojenost.
Odpovědět
ahoj holky mohly byste mi teda do IP poslat nějaký kontakt na toho kameramana, eventuelně i cenu? Např. pana Břetislava Petra? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Prosim, take my poslete kontakt na nejakeho dobreho kameramana z Brna a okoli (svatbu budu mit ve Slavkove u Brna). Jak douho dopredu je dobre si ho zamluvit? Diky
Odpovědět
měla bych kontakt na skvělého kameramana je profesionál s vlastním studiem a za celou svatbu bere 4400 kč přijede do 200km kontakt napíšu do IP nebo na Email pa
Odpovědět
Profilova fotka
Holkýýýý pomoc...... :-( Vybouchl nám kameraman a svatbu máme za 18 dní, prosím o kontaktíky v oblasti Brno a okolí. Díky moc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Holky, moc moc prosím, taky bych chtěla nějaký kontakt na šikovného a levného kameramana... Psala jsem některým z Vás do IPU, ale píšu radši ještě sem, kdybyste měly ještě někdo někoho... Děkuji mooc všem :-)
Odpovědět
dám kontakt na p. Vojtoviče
Odpovědět
Čauky,chtěl bych vás poprosit o doporučení nějakého dobrého kameramana z Brna a okolí. Díky moc ;-)
Odpovědět
Ahoj,taky se přidávám do klubu.Potřebovali bysme kontakt na nějakého kameramana z Brna a okolí.Samozřejmě levného a dobrého :-D Kamarádka mi říkala o jednom známém a ten by s náma byl v ten svatební den od 8-20 hod. za 5.000,-.Přijde mit o dost peněz s jen do osmi... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, připojuji se do klubu, potřebovala bych kontakt na dobrého fotografa a kameramana. Děkuji
Odpovědět
Muzu jedine doporucit Pana Petra z Blanska. Udelal nam video na jednicku. Vsichni to chvali. Je to profik. Sice zaplatite vic, ale stoji to opravdu za to. Video je super sestrihane s hudbou a na zacatku s videoklipem. To je taky bomba. Zachyti uplne vsechno a v te nejlepsi kvalite. Na kameramanovi a fotografovi bych nesetrila. To je co vam potom zustane. A on to dela v te nejnovejsi digi kvalite. A je to velkej sympatak a opravdovy talent.
Odpovědět
Ahojky,nám dělal video ze svatby pan Dvořáček a byla s ním velká spokojenost.Velmi dobrý přístup - točil od 6 hod od rána až do půlnoci.Video je sestříhané a shudbou ,jakou jsme chtěli a svatebním videoklipem.Udělal nám kazety i DVD s menu.Kontakt jsme získali od známých,kteří byli také moc spokojeni. Je od Boskovic.
Odpovědět
Ahoj, pošlete mi prosim taky nějake kontakty na foto a video z okolí ¨Blanska. Moc vsem dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dievčatá, chcem Vás veľmi pekne poprosiť, ak máte niektorá kontakt na toho pána Břetislava Petra z Blanska, buďte tak dobré a zašlite mi na neho kontakt. už dlhšie sa k nemu nemôžem dopátrať a veľmi by som ho chcela osloviť s ponukou na spoluprácu. ďakujem Vám krásne... Môj kontakt: certinka@azet.sk Díky moc.. ;-) Barbora
Odpovědět
Ahoj holky, koukám že naše kluby poptávajících po nekýčovitém kameramanovi je hodně, a tak vás také moc moc prosím, zda byste mi nemohla některá poslat kontakt na toho pana Břetislava z Blanska nebo kohokoli jiného z Brna a okolí. Svatba je co nevidět a já nemám ještě nic moc pořádně zařízené, tak jsem šťastná, že existuje takovéto fórum, kde to s vámi mohu sdílet. Děkuji moc všem, Klarusik
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?