Svatební fotograf a kameraman z okolí Opavy a Hlučína

Ahojky, chci se zeptat zda ma nekdo nejaky dobry typ na fotografa a kameramana z okoli Opavy nebo Hlucina. Na kolik prijde asi 1 fotka? Za Vase odpovedi predem diky :-D
Odpovědět
Ahoj jako kameraman je dobrý p. Bury někde od Třince a jezdí i okolí Ostravy. Fotograf Lumír Žemla...doporučuju! Kontakt ve zprávě.
Odpovědět
Ahoj, já chci rozhodně Davida Bernarda. chce asi 9000/den, ale bude s námi od rána až do smrti - tedy ne té opravdové, ale rozhodně bude fotit i večírek, což se mi jeví super. Má netradiční styl, rozhodně nic strojeného nebo "romantika v parku při spadaném listí" ..což chápu, že se spoustě lidí zase na druhou stranu nemusí vyhovovat.-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, v okolí Opavy fotí Tomáš Kejha se svojí přítelkyní Petrou (web má tomaskejha tečka com). Ti dva fotí vážně krásně, však mrkni na web jestli je to to, co si hledala. Pak ještě fotí na Opavsku Eva Palkovičová (je myslím z Ostravy, ale do Opavy je to kousek:-). Adresu má palkovicova tečka cz. Pak někde ze severní moravy je myslím Lucie Pešková Kulichová, ale její stránky teď z hlavy nevím... Tak snad někoho vyberete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tomáš Kejha je z Brna, ale jak píše na svých stránkách působí také v Opavě a okolí ;-) Evu Palkovičovou jsme měli my, je z Ostravy, rozhodně doporučuji objednávat hodně dopředu, má hodně plné termíny ;-) Lucie Pešková Kulichová je ze Šumperka, skvělá fotografka, kterou také doporučuji objednávat alespoň rok dopředu ;-) dále je tam ještě Marián Mrózek, který je rovněž z Ostravy...nikdo jiný mě nenapadl, nicméně toto jsou skuteční profíci, nebála bych se objednat kohokoliv z nich, každý má jiný styl, stačí si jen vybrat ;-) x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
nějaké zkušenosti s amtofoto?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?