Jak velkou krabičku na výslužku (kolik cm)?

Našla jsem úžasné krabičky vel 18x18x10 cm, ale nemám představu kolik se do ní toho vejde :-( Jak velké jste holky měly?
Odpovědět
Profilova fotka
já mám 3 rozměry - malé 16x16x8, střední 20x20x8 a největší 26x26x10 .. ;-) ale jeste do nich nedavam cukrovi, takze nevim, kolik presne se tam toho vleze ...
Odpovědět
@ajjulle ty nejmenší budeš dávat těm co budou po jednom?
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl jo, presne tak - sice nevim, jestli jsi myslela po jednom cloveku nebo po jednom cukrovicku od kazdeho druhu, ale u me to vyjde nastejno - do malych davam od kazdeho druhu jeden kousek a tuto podilku (vysluzku) dostane clovek, ktery zije(bydli) sam nebo jsou taky pro fotografa, vizazistku, ridice apod.
Odpovědět
@ajjulle na člověka jsem myslela, díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tak dlouho přemýšlela nad krabičkama, až jsem koupila tácky, na ně takový okrasný podložky a budu to balit do celofánu a vázat oranžovou a tyrkysovou stuhou :) a ve finále se mi to i víc líbí :)
Odpovědět
@lamorgaine to každej uvidí co kdo dostal, přeci jen do krabičky nikdo nevidí :-D
Odpovědět
já jsem koupila 2 velikosti - 20 x 20 cm, a 30 x 30 cm...do těch menších se vejde cca 15 - 20ks menších kousků + koláčky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
U nás jsme původně měli pouze menší krabičky na výslužku a to v rozměru 18,5x13,5x5,8 cm, ale momentálně jsme začali vyrábět i větší krabičky a to v rozměru 26x18x9,5 cm a do těch se toho vejde opravdu hodně :) asi 750 g cukroví. Přikládám i ukázku, jak krabička vypadá, ale samozřejmě ji máme i v ostatních barvách. Stačí se podívat na naše stránky nebo na www.beremese.cz/katalog/firma/cernygo... a můžete se mrknout i na ostatní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?