Kolik gramů výslužky na osobu/do rodiny

Jak velkou budete dávat výslužku na svatbě? Nebudeme výslužky rozvážet dopředu, ale budeme je dávat při odchodu ze zábavy, jednu výslužku pro každý pár /rodinu.. 1kg mi přijde zbytečně hodně, tak zvažuji 500g, nebo možná 250g? Jak to budete řešit vy? A kolik kilo cukroví plánujete mít připraveno na hostině? Budeme mít cca 90 lidí, tak počítám kolik cukroví objednat, protože všechno jistě sami neupečeme. Děkuji za každý názor :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme rozdávat 2 dny před svatbou, a do jedné velké výslužky budu dávat 400g cukroví, 10 koláčků, 15ks minidezertů.
Odpovědět
@lenze Taky záleží jestli budete dávat do výslužky kus dortu... my to nepočítali na kila,dávali jsme plný krabice v průměru 25 cm. Vím že jsme tam dávali kus dortu,a od každýho druhu zákusku a cukroví dva kousky. Ale kolik se toho objednalo,to už přesně nevím. Dortů bylo 7,minizákusků asi 100,a cukroví pekla mamka,bylo toho asi 10 druhů-linecké,věnečky,trubičky se sněhem,atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Já budud dávat výslužky buď na svatbě a co zbyde, tak rozvezeme druhý den, nebo to odveze teta do jižních čech, kde mám spoustu příbuzných ale nemohu je pozvat všechny, je to moc lidí :-D takže jen teta a strejda, komu co zavezou je pak na nich :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?