O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Svatební šaty
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Máte někdo zkušenost?
Ahoj, našla jsem stránku, kde prodávají i svatební šaty. Ewomen.cz Máte s ní některá zkušenosti? :t…
lucie_zackova
Před 5 lety
1
Čištění, žehlení, škrobení BRNO
Prosím Vás, kde v Brně jste si nechaly vyžehlit nebo vyčistit šaty? Mně se nedaří absolutně nikoho …
pitriseeek
Před 5 lety
1
Svatební šaty ze stránky fashionfashion.cz?
Ahoj, máte prosím některá zkušenost se stránkou https://www.fashionfashion.cz/svatebni-saty/? Moc d…
veronika_hajkova
Před 5 lety
7
Nevěsty z Prahy nebudete prodávat šaty?
Ahoj holky, není tu někdo, kdo bude po svatbě 2020 prodávat svoje šaty? Velikost 34, boho, vintage …
adela_sirova
Před 5 lety
1
Nevíte o někom kdo by ušil podobné šaty
Ahoj holky nevíte o někom nebo není tu někdo kdo by ušil šaty tohoto stylu a jaká by byla cena cca?…
adela_sirova
Před 5 lety
1
Svatebni saty dlouhy rukav
Dobrý den, hledám svatebni saty s dlouhým rukavem velikost S-M merim 160cm Vaha 57kg. Trička veliko…
nevesta_praha
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Budete mít netradiční nebo barevné svatební šaty?
Ahoj, v poslední době nejen u nás ale i na jiných stránkách či sociálních sítích vidím množství zaj…
a_mysakovicova
Před 5 lety
26
Šikovná švadlenka
Ahoj všem, potřebovala bych sehnat šikovnou švadlenku, nejlépe Praha/Benešov která by mi upravila s…
annypoluxen
Před 5 lety
6
Tipy, triky pod svatební šaty ?
Ahoj holky, nemáte nějaké rady, tipy, triky, aby se nestal nějaký trapas se šaty v horku? Svatba j…
bambulee
Před 5 lety
2
Úprava svatebních šatů - Praha
Ahoj holky, potřebovala bych trochu upravit (zmenšit) svatební šaty v podpaží, doporučíte mi pros…
nevesta000
Před 5 lety
1
Zkušenosti s fashionfashion.cz
Ahoj nevěsty, máte některá z vás zkušenosti s objednáním svatebních šatů přes fashionfashion.cz? :-)
misacechova95
Před 5 lety
4
Co přes šaty?
Ahoj, stále nemůžu vybrat, co si vzít přes šaty v případě, že bude večer chladno...šaty nemám bílé,…
raduushka
Před 5 lety
4
Prodá někdo šaty od Jaroslavy Wurll Kocánové (AtelierDeCouture ?)
Ahoj, chtěla bych poprosit, zdali někdo němá šaty od této slovenské návrhářky - prodej nebo jen…
clocks
Před 5 lety
6
Kratke svatebni saty do kostela
Ahoj vsem, prosim o radu..rozhodli jsme se uzavrit snatek v kostele. Nemame msi, pouze kratky obrad…
myslenka18
Před 5 lety
10
Mohla bych se vydávat v těchto šatech?
Ahoj holky, chtěla bych Vás požádat o názor. Dnes jsem se zamilovala do těchto šatů a moc bych se v…
kaculka181
Před 5 lety
29
Půjčení a nebo někdo na prodej?
Ahoj,,, Prosím nemáte některá takovéto šaty na prodej? Velikost cca 46,musela bych zkusit, Štěchovi…
spilka1234
Před 5 lety
2
Neprodává někdo?
Hezký den. Neprodáváte některá svatební šaty Bonny,nebo nějaké stylově hodně podobné? Děkuju :slig…
spilka1234
Před 5 lety
2
Svatební šaty na míru/ Šití svatebních šatů
Dobrý den, mohli byste mi prosím doporučit nejakou šikovnou švandlenku, nebo Salon, kde šijí ša…
kubapp
Před 5 lety
1
Praní svatebních šatů
Zdravím, přišla jsem si sem pro radu ohledně domácího praní svatebních šatů. Mám korzetové šaty s t…
marsy03
Před 5 lety
6
Svatební šaty - salon Angelika
Zdravím všechny budoucí nevěsty 😍 chci se zeptat, zda je tu někdo kdo má vybrané šaty v salonu Ange…
kacka16
Před 5 lety
3
Napařovač oděvů na svatební šaty a závoj
Ahoj! Svatba se blíží a já řeším, jak narovnat šaty a závoj. Slyšela jsem o napařovači oděvů a přip…
a_mysakovicova
Před 5 lety
2
Klasické šaty
Ahoj dámy. Máte prosím nápad, jak doladit klasické hladké svatební šaty? Dnes to je všude Boho, ale…
anccak
Před 5 lety
22
Nové princeznovské šaty
Ahoj, prodám úplně nové princeznovske šaty velikost 36-38. Jsou bílé barvy a celé se nádherně třpit…
adela_sirova
Před 5 lety
2
Nabidne nekdo k prodeji?
Ahoj holky, hledam svatebni saty nejlepe v boho stylu, ale budto se mi zadne nelibi nebo jsou moc d…
lucyhyblova
Před 5 lety
5
Kratší svatební šaty - Jihomoravský kraj
Ahoj, Nevíte kde by se daly v Brně a okolí sehnat šaty se sukní ke kotníkům (budeme mít venkovní s…
evis26
Před 5 lety
2
Spatne vybrane saty?
Mile nevesty, mam velke dilema...vybrala jsem si na bazaru saty, ktere me moc zaujaly. Vyzkousela, …
nicolka_sele
Před 5 lety
1
2
32
Svatební šaty šité na míru. Máte s nimi zkušenosti?
Ahoj nevěsty, potřebovala bych poradit, jestli máte zkušenosti se šatama šitýma na míru v některých…
pavla_srdcem
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
116
Šikovná švadlenka, která ušije svatební šaty. Vysočina
Doporučte prosím šikovnou švadlenu, nejlépe Vysočina (ikdyž za opravdu šikovnou jsem ochotna dojet …
pavla_srdcem
Před 5 lety
12
Úprava vlastních svatebních šatů a půjčení spodničky
Dobrý večer holky, nevíte kde v Ostravě by mi zkrátily vlastní svatební šaty a půjčili spodničku? M…
brive
Před 5 lety
1
Svatební šaty, prosba o pomoc
Krásný den nevěsty ❤️🌼, nikde nemohu najít ty mě vysněné šaty dle představy, a tak jsem si říkala, …
pavla_srdcem
Před 5 lety
6
1
2
…
115
116
117
118
119
…
125
126
1
…
116
117
118
…
126
Top diskuze
Krajka na svatební šaty - tipy, kde kou…
24. 03. 2014
41
Zkušenosti s nejkrasnejsisaty.cz
10. 11. 2016
11
JJ's House - zkušenosti
02. 03. 2020
10
Šperky a účes Pronovias Octavia
29. 06. 2014
9
Ewomen.cz svatební šaty - recenze?