coverphoto
Neaktivní

teryz

Terezka  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. čvc 2016
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 12. 6. 2017
2511
dní po svatbě
Aktivita
102 příspěvků ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (9)
Kolekce
  • krása
  • dekorace
  • dort
  • Květiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +87
Svatební album
Terezka a Honzík
12. 6. 2017 Benešov | 91 fotek
hudba
stažené písničky
využili jsme technického zázemí statku
instrukce pro svatebčany
naše vlastní webové stránky
doporučuji
civilní obřad
statek Blažejovice
Jsme velice rádi, že jsme si vybrali toto místo. Má nádhernou atmosféru, skvělé zázemí a perfektní personál. Z počátku nám domluva nepřišla zcela jednoduchá, ale když jsme přijeli den před svatbou, krásně se o nás starali, nechali prostor pro výzdobu a neřekli ani slovo, když jsme pracovali na přípravách ještě v 3 ráno. Avšak i my jsme pomohli, rozmontovali stoly a stěhovali nábytek, který nebyl úplně připravený. Jídlo bylo vynikající a velký dík patří mamince p. majitele, která byla velice milá a sama od sebe nám připravila jídlo s úpravami kvůli našim potravinovým alergiím. Úžasný přístup, krásné prostředí, moderace celého dne, možnost pouštění si hudby, ubytování a další služby - samozřejmě kompenzované cenou. Jsme rádi, že jsme se tak rozhodli, a i rodina, z počátku nechápající svatbu na statku, byla spokojená a vše si užila. Děkujeme!
svatební cesta
CK Mayer
Dolomity
květiny
Talpa flowers
Děkuji paní Jiroušové za nádhernou svatební kytici, věneček a kvítka do vlasů. Vonička ženicha bohužel moc nedržela. Paní Jiroušová byla velmi milá, naprosto vystihla mé představy a květiny přesně doručila. Skvělá spolupráce a komunikace na jedničku! Nádherná kytice, na kterou se stále nemohu vynadívat. Děkuji!
výzdoba
nevěsta
květiny jsme nakoupili v Lipencích a cca 5 hod jsem vázala celou výzdobu (i když jsem šla spát ve 3 ráno ve svatební den, stálo to za to a kytice byly nádherné), ostatní výzdobu jsem taky tvořila sama, částečně s pomocí švagrové, ségry a mého milého muže :)
účes
Martina Knížová styling/visage
vytvořila krásný účes dlë mých představ :)
make-up
Martina Knížová styling/visage
vynikající spolupráce, preciznost a milý přístup, velká ochota a skvělý výsledek - slečna Martina se o mne velmi hezky starala a udělala ze mne krásnou nevěstu. Děkuji

Milé nevěsty, prodávám krásné dřevěné koláče. Tak pokud by se vám hodily do výzdoby, podívejte se do mého bazárku 😉 Nám udělaly velikou službu 🙂

2 fotky