coverphoto
Neaktivní

simone5

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. úno 2013
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 2. 8. 2014
3518
dní po svatbě
Aktivita
9 příspěvků ve fotoblozích
1 334 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (38)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatebni koordinátor
Žaneta Slámová - Organizace svatby
Investice, kterou jsme nikdy nelitovali!
make-up
Františka Skoumalová
Po nic moc zkušenosti s Nikol Miláčkovou, která podle mého líčí a češe nevěsty podle stejné šablony, jsem sháněla náhradu. Díky Petře Mužíkové, která bohužel na náš den měla plno, jsem získala kontakt na paní Skoumalovou, která je prostě terno! Nalíčila mě přesně tak, aby podtrhla to, co je na mě hezké a líčení vydrželo všechno - slzy, velké horko i pot.
účes
Františka Skoumalová
Podobný příběh jako u líčení. Chtěla jsem účes ze skládaných vln a zde velmi doporučovaná vizážistka, paní Nikol Miláčková, mi řekla, že se to už na školách neučí a že se to kvůli mě učit nebude. Díky Pétě Mužíkové jsem se dostala k paní Skoumalové, která mi nejenže účes a la 30. léta udělala, ale ještě k tomu mi to vydrželo do rána i přes mé křepčení :-D
květiny
Sacherová-Svatební ráj Barbucha
To samé, co u výzdoby. Bára je naprosto fantastická, její kytičky byly nádherné (včetně dekoračních květin na obřadním stole a následně v restauraci). Nejen, že mě krásně vystihla a vybrala kytky podle mé povahy (frézie a liběnky), ale byla i velmi trpělivá a ochotná k mým šíleným požadavkům. A to všechno za absolutně bezkonkurenční cenu!! Báru budu chválit všude, kde to jde :)
výzdoba
Sacherová-Svatební ráj Barbucha
Barborku mi snad vyslal sám Bůh! Skvěle jsme si padly do noty, Barča je strašně milá, ochotná, trpělivá, talentovaná a snažila se splnit mi vše, co mi jen na očích viděla. Díky ní jsem se nemusela stresovat a díky její dekoraci máme nádherné fotky. A co je nejvtipnější, její krásně naaranžované ubrousky si některé dámy vzaly s sebou na památku, protože jim přišla škoda se jimi utírat :-D Pokud si nechcete kazit předsvatební večer a ráno, na Báru a její tým se můžete spolehnout! S naprostou profesionalitou zvládla i kritické momenty a výsledek byl přesně podle našich (trošku náročnějších) představ!!
svatební prsteny
Bijouteri Rehi
Pro snubní prsteny jsem letěla až na Blízký východ :-D Přišlo nám, že výběr snubních prstenů je tam mnohem klasičtější, zlato kvalitnější a bytelnější plus velmi precizně provedená práce. Odvezli jsme si odtamtuď prsteny z 24 karátového žlutého zlata, můj s brilianty po obvodu, manželův klasický, jen o něco bytelnější, kroužek. Pokud chcete něco jiného, doporučuji nakoupit ve státech Blízkého východu :)
zásnubní prsten pro nevěstu
Zlatnictví Javůrkovi
Výborná práce a krásné prsteny za přijatelné ceny. Doporučuji!
ženichův oblek
Pietro Filipi - Národní třída
Skvělý a kvalitní oblek včetně košile, kravaty a kapesníčku. Dobrý poměr kvalita vs cena.
Žádné příspěvky