coverphoto
Neaktivní

merianch

Eva
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 3. říj 2014
Info o svatbe
Svatba byla 12. 9. 2015
3149
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
Kolekce
  • Účesy
  • Inspirace
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební šaty
studio Exclusiv, Břeclav, http://studioexclusiv.cz/
Nádherné šaty na míru. Témeř jsem plakala, když jsem šaty uviděla hotové. Plakala jsem, když jsem je musela vrátit. Sebemenší detail neměl chybu. Vše nádherně přišité ručně. Voňavé a krásně bílé. Neskutečná trpělivost s mými telefonáty a požadavky, příjemné lidské pochopení. Když se budu znovu vdávat(:x), šaty si nevyberu nikde jinde :)
svatební prsteny
Zlatnictví Motyčková Lužice
Prsteny nádherné, skvělý přístup celého zlatnictví. Profesionální přístup. Jsme moc spokojení a jedině doporučujeme.
dorty
Cukrářství Kamila Hladůvková - Morkůvky
No tak dorty - to je kapitola sama pro sebe. Nechtěli jsme fondán ani marcipán a všude jinde byla šlehačka a krém problém. U paní Hladůvkové nikoliv - 3 patrový dort, každé patro jiné a plné šlehačky a luxusního krému. Dort nádherně nazdobený. Chuť úžasná - všichni jsme se pořádně naprali :) ženich moc dort nechtěl, nakonec ho nejvíc snědl :) to stačí, ne? :)
svatební agentura
Rosaline, svatební agentura
Maximální spokojenost. Gabča se v náš den stala součástí naší rodiny. Okamžitě zapadla a se vším si hned věděla rady. Celý den nám svatbu koordinovala - určitě tuto službu doporučuji dalším nevěstám, protože to ušetří hodně stresu. Poznala, kdy potřebuju chytit za ruku, pobavit nebo napít (ano - dbala i na můj pitný režim!!!) Výzdoba květiny byly nádherné. Gabča byla prostě správná volba do celého našeho svatebního týmu. Ačkoli toho má opravdu požehnaně a jediný víkend se nezastaví, vždy jsem věděla, že neošidí sebemenší maličkost.Gábi, ještě jednou moc moc děkujeme!
hostina
Vinné sklepy U Jeňoura a hotel Beatrice
Volba našeho místa pro hostinu byla jasná - sklepy U Jeňoura. Volby nelitujeme a je jenom škoda, že už máme po svatbě :) Slečna Anička byla profesionál jak se patří. Okamžitě reagovala na emaily, vše hned řešila. Byla velmi řpíjemná a ochotná, nic nenechala náhodě....jidlo na celé hostině bylo famozní (ale to jsme věděli, to nás nepřekvapilo:) Všichni svatebčané si hotel pochvalovali a vůbec celý pobyt. Kdybychom se měli znovu brát, tak by to nebylo nikde jinde. S manželem doporučujeme.
fotograf
Svatební fotograf Martin Holík
Martin byl naše nejlepší volba. Úžasný člověk, který zapadl mezi ostatní svatebčany, kteří si ho také chválili. Vůbec to nebyl ten typ fotografa co běhá a všechny organizuje do bláznivých kreací. Naopak - vtipem a šarmem všechny donutil udělat to, co chce, aby byla fotka dokonalá. Na našem focení pak tahal z rukávu jeden vtip za druhým a vytvářel velmi příjemnou atmosdféru, kterou jsme s manželem velmi oceňovali. Celé focení s ním probíhalo nesmírně klidně a v pohodě. Jen díky němu ze mě opadl veškerý svatební stres a pořádně jsem se uvolnila. A dneska už s manželem zvládáme přisání na povel výborně :) Určitě ho doporučuji, pod to se podepíšu klidně vlastní krví :) Dneska už víme, že se nás nezbaví a bude nás fotit dál :)
Žádné příspěvky