coverphoto
Neaktivní

pajka24

Pavla
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. led 2016
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 9. 9. 2016
2785
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
63 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +412
Svatební album
Pavla a Michal
9. 9. 2016 Praha - východ | 416 fotek
ženichův oblek
Bandi Vamos
Oblek i košile kupované v Bandi Praha. Velká spokojenost a celkem široký výběr. Oblek jsme museli nakonec objenávat, protože nebyla k dispozici správná velikost na prodejně. Kalhoty upravované na míru. Skvělý servis - dostanete kávičku a zákusek a ženich ať si vybírá jak dlouho chce :-) A jako dáreček k nákupu jsme dostali ponožky pro miminko, tak jsou schované kdyby náhodou :-)
svatební prsteny
Šperky Jitka Kudláčková
Prsteny z řady Tolerance s rytinou - vybrány zejména proto, že zásnubní a snubní prstýnek k sobě pasují a vytvářejí tak jeden prsten.
svatební šaty
Svatební salón Maya - Praha
Šaty byly úžasné a pohodlné, všichni mi je chválili. Vydržela bych v nich celou noc, ale nakonec jsem se přeci jen po půlnoci převlékla. Skvělý přístup v salónu také musím pochválit a samozřejmě výběr a kvalitu šatů. Byla jsem maximálně spokojená.
hudba
DJ Jirka Pošík
Bezva spolupráce, vše naprosto bez problémů. Jirka se držel skvěle našeho přání ohledně výběru hudby a nic nevynechal. Velkým plus byla dovezená technika - blikající barevná světýlka, která dotvořila taneční atmosféru.
fotograf
Alieska photography
Úžasný člověk, skvělá spolupráce, nádherné fotky..pro nás je Alenka jedničkou!
make-up
Vizážistka a hair stylistka - Monika Navrátilová
Skvělá spolupráce, nádherná práce..vlasy i líčení vydrželo celý den, takže bomba. Všichni za mnou chodili a říkali, že krásnější nevěstu ještě neviděli (a to i ženy :-)) Velkou zásluhu na tom měla právě Monča. Opět doporučuji všemi 10ti.
Žádné příspěvky