coverphoto
Neaktivní

paajka10

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. srp 2017
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 9. 6. 2018
2148
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
35 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
šaty pro družičky
Aliexpress
Nenechte se zlákat obchodníky, kteří kšeftují tím, že přeprodávají zboží z aliexpressu a rovnou si to samy objednejte.
ženichův oblek
Petr Venett
Ženich, mající nekonfekční postavu, si nechal ušít oblek na míru od Petr Venett. Opravdu nádherný oblek a tři košile na míru za cenu toho, co si koupíte v Blažkovi nebo Bandi a je to taková z nouze ctnost. Opravdu doporučuji se podívat na jejich stránky. Ženich si mohl navolit opravdu všechno (ani jsem netušila co všechno se dá na obleku vybrat a upravit :))
výslužky
Pivovarská stodola (Pivovar Únětice)
Když jsme měli hostinu v pivovaru, tak jsme se rozhodli pro výslužky korespondující s touto tématikou. Dávali jsme tedy svatební lahváčky - donesli jsme si na ně etikety a polepily je. U svatebčanů to mělo opravdu úspěch.
catering
Šimi gastro
Od šimi jsme měli oběd (klasika - vývar, svíčková, panna cota plus vegetariánská varianta). Je vidět že mají praxi a opravdu vědí co dělají. Jídlo výborné a obsluha vážně na úrovni. Jediná naše starost byla to, že jsme jim ráno předali dekorace a zasedací pořádek a o všechno se postarali. Dokonce nás překvapili milým překvapením - bryndák, naběračka, děrovaná lžíce.
civilní obřad
Pelléova vila, Praha 6
Super místo na obřad na Praze 6 - kousíček od metra Hradčanská. Parkování bez problému a jsou připraveni na mokrou i suchou variantu - ta suchá je samozřejmě lepší - venku před vilou pod stromy (Katalpy). Disponují místem pro přípravu nevěsty. Paní z vily opravdu neskutečně milá a ochotná. Měli jsme zde obřad a následně oběd (dovezený catering) s rodinou.
hostina
Pivovarská stodola (Pivovar Únětice)
Skvělá stodola s pódiem pro uspořádání svatební párty v blízkém okolí Prahy. Vše jsme si mohli nazdobit den dopředu, výtečný catering za rozumnou cenu, dobré únětické pivečko i vínečko (mají vlastní vinný sklep) a milá ochotná obsluha a provozní, pro které nebylo nic problém. Opravdu doporučuji.
dorty
Laskominy
Výborný dort, koláčky a minizákusky na naší svatbu. Po svatbě dostávám dvě otázky: Jestli jsme si svatbu užili a "Odkud jste měli ten dort? Byl úplně skvělej!" Nejen že sladké bylo vynikající, ale celkově komunikace, rady ohledně sladkého na svatbě i doprava - vše bez chybičky. :) Děkujeme a moc doporučuji i ostatním.
hudba
Nejen svatební kapela Marry Keys
Opravdu skvělí muzikanti, včetně DJ. Kluci měli super slušivé a veselé obleky a hráli opravdu skvěle. Důkazem toho že byli super je i fakt, že si na ně vzalo kontakt několik přátel, plánující svatbu. Veškerá komunikace (email,osobního setkání na místě konání) byla velmi příjemná a svatba ještě příjemnější... :) Děkujeme!
Žádné příspěvky