coverphoto
Neaktivní

miskamed

Michala
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. srp 2013
Info o svatbe
Svatba byla 20. 5. 2017
2496
dní po svatbě
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
19 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (60)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +195
Svatební album
Michala a David
20. 5. 2017 Chrudim | 199 fotek
svatební oznámení
Fler - Roebels
Krásné svatební oznámení na míru, podle našich představ. Velmi rychlé dodání a super komunikace!
doprava
Matějka Slatiňany
Pro hosty byla zařízená doprava na místo svatby starým autobusem Škoda RTO (prostě erťák), všichni byli nadšení, starší ročníky zavzpomínali, když tímto autobusem jezdili pravidelně :-) Opět jsme narazili na milého dodavatele, který vyhověl všem naším přáním a požadavkům. Ráda doporučuji.
ubytování
Hostinec u Zámečku Klokočov
Hosté byli ubytovaní v Hostinci - pokoje byly čisté a útulné. Já s manželem a s rodičema jsme spali přímo na zámečku. Pokoje se nedají ani slovy popsat, jaká to byla krása!
hostina
Hostinec Klokočov, Jindřich Krňávek
Na oběd jsme byli v krásné stodole, na večerní zábavu jsme se přesunuli do Hostince. Jídlo bylo luxusní, vše domácí (žádné velkochovy) a poctivé! Opět domluva ohledně jídla a pití naprosto bez problému. Ve všem nám vyšli vstříc!
civilní obřad
Zámeček Klokočov
Zámeček, přilehlé zahrady i barokní svatební altán byly jako z pohádky! Nádherné romantické místo, které budeme mít navždy spjaté s naším nejkrásnějším dnem! Oddávající (starosta města Chotěboř) byl velmi příjemný a ochotný přednést řeč, kterou jsme si sami napsali. Správce klokočovského zámečku pan Krňávek je muž na svém místě. Vše pečlivě připravené, pomohl s organizací lidí před obřadem. Domluva na 1* !
Zdenek junior nám připravil svatební fotokoutek, kde se lidi neskutečně bavili, vzniklo spoustu krásných a vtipných vzpomínek. Opět maximální spokojenost a vřele doporučuji dál!!!
Budu se opakovat - opět jedno z nejlepších rozhodnutí :-) DJ Zdenek byl velmi ochotný už před svatbou, kdy se mnou několikrát sešel a pomohl mi naplánovat program dne a večerní zábavu. Nic pro něj nebylo problém a měl v rukávu několik cenných rad, připomínek a zkušeností. V den D byl na místě jako první a vše připravil. Dokonce nám (nad rámec své práce) udělal několik krásných fotek z obřadu, které se ještě ten večer promítaly na plátno. Hosty to neskutečně bavilo. Odmoderoval nám hry, pomohl s organizací, celou dobu se usmíval a skvěle reagoval na každou situaci. Bublinky při prvním novomanželském tanci byly krásným překvapením! Opět hosté velmi chválili výběr :-)
kameraman
sazachi VIDEO
Ač jsme video ještě zatím neviděli, víme, že to bude stát za to! Kamil byl přátelský, rychle zapadl do kolektivu a spoustu hostů si na něj bralo kontakt! Jeho přítomnost jsem při natáčení skoro nevnímala, byl všude a přesto nikde :-D Opět jedno z nejlepších rozhodnutí ;-)
Žádné příspěvky