coverphoto
Neaktivní

majdalenka09

Magdalena Indrova  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. led 2017
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 11. 3. 2017
2604
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
Markéta Chaloupkova
Bezproblémová a příjemná komunikace, fotí přípravy, obřad, novomanžele, skupinová foto,i hostinu, skvěle organizované, nápadité, stačí se jen postavit tam, kam určí a krásné fotky jsou na světě. Doporučuji!!!!
květiny
Kristýna Zemanová
Perfektní květinová výzdoba a jako bonus i lahodný svatební dort a koordinace svatebního dne i zařizování před svatbou. Bezproblémová komunikace, vše klapalo jak na drátkách:) Doporučuji!!!
make-up
Erika Zelenková
Bezproblémová a příjemná komunikace, dorazí na místo, kde se budete líčit, vkusné líčení a krásný účes, který všichni chválili. Doporučuji!!!
hostina
Vila Lanna
Skvělé místo pro svatební hostinu i párty, zajistí výborný raut včetně neomezené konzumace vína a piva, ubytování pro novomanžele i případné hosty. Lze využít i pro samotný obřad. Krásná zahrada, tedy parádní místo pro svatební fotky.
hudba
Muzikant a DJ - Radim Keith
Velmi doporučujeme, výborný zpěvák i moderátor, ke konci večera i DJ. Bezproblémová komunikace, vše si sám připravil, vkusně a vtipně moderoval námi vybrané hry, výborně spolupracoval. Všichni moc spokojeni,hudba skvělá,hraje pro malé i velké, starší i mladší, české i cizí, včetně písniček na přání. Zazpíval nám i první tanec. Určitě doporučuji a děkuji!!!!
Žádné příspěvky