coverphoto
Neaktivní

luciacs

Lucka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. srp 2007
bydlí v městě Ostrava
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
13 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
OstravaPřerovKvěten 2014
Sledované fotoblogy (14)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
Design Rebeca
Kytku vytvořila přesně dle mých představ! Měla jsem ještě 2 menší pro svědkyně. Pro maminky doporučila extravagantní Protheu v barvě svatby a vypadalo to nádherně! Vřele doporučuji!
obuv
Kamila Bartálová Minaschková
Vždy jsem si přála boty ve stylu "figgie shoes" a Kamila dokonale vyplnila mé přání. Moc jí za to děkuji a všem doporučuji. Kamila maluje i malé capáčky pro miminka....
poháry
Kamila Bartálová Minaschková
Namalovala nádherně nejen boty, ale i skleničky na přípitek. Vše se stejným obrázkem - dodržela logo svatby. Jsem jí moc vděčná a děkuji. Doporučuji!
účes
Diana Kučová Hranice
S Diou jsme sehraná dvojka už hodně let, proto nebylo potřeba nic dlouze vysvětlovat. Udělala mi s vlasy přesně to, co jsem chtěla, dokonce se svým týmem načesala i mé družičky! Všechny jsme byla krásné, moc děkuji a moc moc doporučuji!
make-up
Lenka Nevrlová
Mohu jen doporučit! paní Nevrlová je člověk, kterému stačí vše říct jen jednou a člověk se nemusí milionkrát ujišťovat, že domluvený termín platí. Jsem ji moc moc vděčná za to, jak krásnou nevěstu ze mě udělala. Vřele doporučuji!
svatební prsteny
Ateliér Zlatý slon, OC Laso v centru Ostravy
Zásnubní i snubní prstýnky s briliaty. Vždy perfektní komunikace i zpracování. Mohu vřele doporučit! Máme dlouholeté a jen pozitivní zkušenosti.
hostina
zámek Potštát
doporučuji
civilní obřad
zámek Potštát
doporučuji
Žádné příspěvky