coverphoto
Neaktivní

krupka1

Hana  /  32 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. úno 2017
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 11. 8. 2018
2050
dní po svatbě
Aktivita
17 příspěvků ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +105
Svatební album
Hana a Vladimír
11. 8. 2018 Brno | 109 fotek
květiny
Renata Skočovská, Brno
Paní květinářku jsem vybírala na doporučení. Komunikace z její strany byla velmi aktivní, dokonce když byl výpadek požadovaných květin kvůli počasí, aktivně mě kontaktovala o postupu a sama situaci operativně řešila a vyřešila ji na výbornou. Cena vyšší, ale květiny byly opravdu krásné. Doporučuji.
svatební prsteny
Red and Cube, Brno
Prsteny opravdu krásné a jedinečné, přístup asistentek příjemný a vstřícný. Prsteny jsme ovšem objednali 8 týdnů před svatbou a skrz chybné rady asistentek s výběrem velikosti jsme po první zkoušce velikosti museli oba ještě měnit, takže následovala druhá zkouška a prsteny jsme dostali až týden před svatbou. Obecně ale určitě doporučuji.
make-up
Lenka Stara makeup & hair
Paní Lenka je báječná žena a vynikající kadeřnice a vizážistka. Účes i líčení moje i svědkyně dopadly na výbornou. Příjemná cena za provedenou službu. Určitě doporučuji!
ženichův oblek
Pánské obleky BANDI
Jedna z nejlepších služeb vůbec - asistentky v tomto obchodě byly vždy nesmírně ochotné a vstřícné, zkušené v oboru a přesně rozuměly našim přáním. Obleky jsme tam koupili hned dva. Různé cenové rozpětí, vynikající výběr. Rozhodně doporučuji.
svatební šaty
Svatební centrum CAXA
Svatební salon CAXA - výběr šatů na 1*, šaty byly překrásné, hosté byli doslova oslněni. Při mých návštěvách byli všichni vždy moc milí, nebyl problém s tím, že jsem s sebou nosila i miminko, dokonce mi dceru paní i podržela, když měl můj doprovod zpoždění. Jedinou výtkou je, že když jsem požádala o zkoušku navíc, bylo mi řečeno, že mají tak nabito, že na ni čas nebudou mít. Jinak ale určitě doporučuji.
dárky pro hosty
Řekni ano - svatební dárky (nejen) pro Svědky
Krásné náramky i hrníček, není co vytknout. Doporučuji.
svatební oznámení
Goldpress, s.r.o.
Krásná oznámení, dodrženy lhůty, aktivní komunikace dodavatele. Ceny vyšší, ale stálo to za to. Doporučuji.
ubytování
Penzion Slunečnice, Kuřimská Nová Ves
NEDOPORUČUJI. Více se rozepíšu později - pokud by někoho zajímalo víc než mám na profilu, ať se ozve. Místo je nádherné, ale házeli nám klacky pod nohy s cílem co nejvíce vydělat, jak jen se dalo. Velmi neférové jednání.
Žádné příspěvky