coverphoto
Neaktivní

kaskaa

Nevěstinka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. pro 2015
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 5. 8. 2016
2821
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (72)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +16
Svatební album
Nevěstinka a Ženich
5. 8. 2016 Praha | 20 fotek
výslužky
Packshop.cz
Krabičky na výslužky - originální hranaté krabičky s vystřihnutými srdíčky a průhlednou fólií, nízká cena, osobní odběr.
výzdoba
Stuhy a prýmky na Újezdě v Praze
Bezvadný obchod a ještě milejší paní prodavačka. Seženete v něm všechny možné šířky, barvy a materiály stuh. Paní prodavačka vždy ochotně poradí nebo i malý kousek odstřihne domů na promyšlení. Po dvou návštěvách si mě už pamatovala :-) Navíc ceny jsou parádní, oproti e-shopům či jiným velkým obchodům s doplňky nesrovnatelné.
doplňky nevěsty
Dana Suchánková
Na poslední chvíli jsem sháněla velký bílý nekrajkový deštník - paní majitelka mi jej zarezervovala a půjčila, byl mojí poslední záchranou, děkuji :-)
make-up
Yves Rocher
Manikúru jsem si dělala sama, v Yves Rocher jsem si nechala nehty jen nalakovat - lak vydržel netknutý ještě několik dní po svatbě.
obuv
Aldo
Ženich: Nová kolekce Aldo. Poprvé byly obuty až na svatbu, vůbec netlačily, celý den pohodlné, krásný design.
obuv
Taneční boty Kozdra
Nevěsta: Na míru šité botky byly nesmírně pohodlné. Vydržela jsem v nich celý den, aniž bych si uvědomila, že je mám na sobě. A to si užily – tancovala jsem v nich, na obřad nám pršelo, takže pořádně zmokly. I když byly nepodražené, ale s taneční podrážkou, vůbec se nepromočily, ani když jsme se odpoledne fotili v mokré trávě. U Kozdry je navíc výhoda, že si styl své botky můžete poskládat podle vlastního přání (barva, tvar, výška a tvar podpatku, pásky, přezky...).
doplňky ženicha
Hedva
Motýlek – krásný hedvábný motýlek za krásnou cenu z pražských Příkopů :-)
doplňky ženicha
Delor
Košile: na míru šitá z nejlepší egyptské bavlny. K motýlku jsme chtěli košili se skrytým zapínáním na manžetové knoflíčky. Paní mistrová manžela změřila, košile padla perfektně, zdarma nám k ní ze stejné látky ušili i kapesníček do klopy. Doba ušití a dodání asi přes měsíc. Vzhledem k našemu výběru látky byla cena hodně vysoká, ale za ten efekt to stálo, vypadala nádherně. Obtížněji se pouze žehlila.
Žádné příspěvky