coverphoto
Neaktivní

kacka16

Kateřina  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. říj 2012
bydlí v městě Frýdek-Místek
Info o svatbe
Svatba byla 11. 7. 2020
1355
dní po svatbě
Aktivita
12 příspěvků ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
1 inzerát
Sledované fotoblogy (24)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +50
Svatební album
Kateřina a Jakub
11. 7. 2020 Ostrava | 54 fotek
kameraman
BAUERSTORIES svatební foto & film
Na naší svatbě jsme kromě Moničky - fotografky měli i jejího úžasného muže a myslím, že lépe jsme vybrat nemohli! Jejich práce je dokonalá, jsou na sebe zvyklí a oba jsou naprostí profíci ;-) Tom nám vytvořil památku na celý život! Nádherné video - jedno kratší (cca 3 minutky) a jedno dlouhé (něco přes hodinku), na obě jsme už několikrát koukali a je to prostě dokonalé ♥ Mnohdy jsme ani nevěděli, že tam Tom byl a něco takového točil. :D pecka! Jsme neskutečně rádi, že jsme Vás poznali a děkujeme ještě jednou.
fotograf
BAUERSTORIES svatební foto & film
Monička je úžasný člověk. Strašlivá pohodářka a bytost se srdíčkem na pravém místě ♥ opravdu! Po celý den svatby nám bohužel pršelo, a i tak pro ni nebyl nic problém. Skupinovky jsme zfoukli rychle venku po obědě, když přestalo asi jen na 15 min pršet... :D Večerní prskavky, které jsem tak strašně chtěla, jsme taky večer zvládli. Moc Ti děkuji za všechno! ♥ Doporučuji určitě všem!
účes
veronika stará
Svatební účes mi tvořila Verča Stará z Ostravy. Byla jsem maximálně spokojená. Účes držel i přes deštivé počasí, kdy jsme asi hodinu venku fotili portrétovky.
make-up
lucie konečná makeup artist
Jsem ráda, že jsem si vybrala právě Lucku K. Je velmi milá, poradí co by vám slušelo. Make-up mi držel do druhého dne, řasy další 3 dny. Super. Doporučuji.
květiny
floristka iva kepáková
Květiny i veškerou květinovou výzdobu jsem měla objednanou od paní Ivy Kepákové z Ostravy. Svatební kytice byla nádherná, chtěla jsem v červenci pivoňky a vyšlo mi to, byly opravdu nádherné! Určitě doporučuji všemi deseti.
hostina
dělnický dům horní suchá
Obřad i hostinu jsme měli v Horní Suché v Dělnickém Domě. Paní provozní Waloszková je úžasná, je vidět, že to má v malíčku. Výzdoba celého sálu byla kouzelná, obsluha jela nonstop, jídlo bylo skvělé, jak svatební oběd, tak i veškerý raut. Byli jsme spokojeni a kdybych měla svatbu někdy znova :D tak ji udělám znova tam!
hudba
kv-production
Naším DJ na svatbě byl Honza Konečný z KV-Production. Hrál skvěle, veškerá domluva s ním byla na jedničku, moderování taky super, my i všichni naší hosté byli nadšeni. Opravdu lépe jsme si vybrat nemohli. Děkujeme ješte jednou.
svatební prsteny
brilas.cz
Snubní prstýnky máme vyrobeny v prodejně Brilas. Já mám z bílého zlata (nosím často), přítel chirurgickou ocel (nemůže nosit v práci) - a nepoznali bychom rozdíl. Uvidíme časem, ale zatím v pořádku, doporučuji.

Dneska slavíme výročí 1. měsíc od svatby! To tak letí 😛

První svatební .... deštníková ♥ to počasí nás opravdu trápilo po celý den, ale nenechali jsme si to v žádném případě zkazit!!! Svatba byla úžasná, samozřejmě vždy je svatba o vás dvou, ale také hlavně o lidech - rodině a přátelích....a ti, když vás podrží, a udělají perfektní zábavu, tak nějaké počasí se může jít zahrabat. Věřte, že jo! 😉

Tak a je po všem ! 😎 Svatba byla úžasná, přesně tak, jak jsem si ji vysnila. Až na to počasí teda, to jsem si představovala trochu jinak 🤔 ale holt počasí si nelze objednat. I tak to byl pro nás ten nejlepší den v životě. Těšte se na fotečky. 🙂

a ode dneška 11 dní do svatby.... ♥

Táák, a já mám rozlučku za sebou! ♥ Bylo parádně! Nádherné ubytování, nádherně vyzdobený sklípek, celý víkend horko, počasí vyšlo, a zábava? Ta byla na 1*!!!!! 😃

3 fotky