coverphoto
Neaktivní

janulkahazulka

Jana Hanzelková Kubáčová  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Živím se sice jako svatební agentka, ale až v roce 2013 se mi po 8 letech vztahu konečně poštěstilo říci mu ANO! A bylo to úúúúžasné ;)
zaregistrovala se 18. úno 2009
bydlí v městě Přerov
Info o svatbe
Svatba byla 18. 5. 2013
3968
dní po svatbě
Aktivita
25 příspěvků ve fotoblozích
22 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
dárky pro hosty
Svatební kouzelník Tomasiano
Tomasiano a jeho partnerka Kelly dokonale vyplnili čas, kdy jsme se s novomanželem šli po obědě fotit jen ve dvou. Naši svatební hosté o jejich vystoupení dodnes mluví pokaždé, když vzpomínáme na svatbu a spousta z nich si je dokonce objednala na nějakou svoji firemní akci. Jsem toho názoru, že po obřad jsou v hlavní roli svatebního dne nevěsta a ženich, ale svatební hostina je párty pořádaná proto, aby hosté oslavili váš vstup do nové etapy života spolu s vámi, takže stojí za to myslet při plánování svatby i na ně a investovat do programu, který je zabaví a pobaví. A to Tomasiano splňuje dokonale. Když se řekne „kouzelník,“ člověk si představí týpka ve směšném kostýmu, jak tahá králíka z klobouku. Ale to, co předvádí Tomáš, je úplně o něčem jiném. I ti nejskeptičtější hosté zůstávali zírat o otevřenou pusou a tak bych dnes, zpětně, ještě jednou oběma moc a moc chtěla poděkovat za to, že nám pomohli udělat naši svatbu nezapomenutelnou. Za sebe a manžela říkám – Tomasiano je ta nej volba!!!
hudba
FCM Radegast www.freecimbalmusic.cz
Kluci jsou prostě BOŽÍ! Rozjeli to na plné čáře a naši hosté si je dodnes objednávají na svoje rodinné nebo firemní akce, jak moc se líbili! ;)
svatební agentura
Svatební centrum CAXA
Jejich slogan "Vše pro Vaši svatbu pod jednou střechou" naprosto odpovídá standardu služeb a servisu, který poskytují! Díky za vše! Fotky mluví samy za sebe o tom, že lepší už náš den D ani být nemohl!!! :)
svatebni koordinátor
svatebniagentka.cz - Jana Hanzelková Kubáčová
:) Je vtipné psát koment sama sobě, ale i přes to, že mi celou svatbu zaštítila Blanka Kaksová, občas mi to nedalo a vložila jsem se do příprav nebo se v den D vrhla po mikrofonu... Prostě jakýsi druh "profesní deformace." Musím ale říct, že vzhledem k tomu, že se koordinacemi živím a jsem proto HODNĚ náročná, Blanka ale vše zařídila přesně podle našich požadavků a představ a dokonce je ještě předčila! Moc moc ještě jednou za vše děkujeme!
rozlučka se svobodou
Koolec bar Hranice
Pronajaly jsme si ho celý a můžu jen a jed doporučit. Skvělý přístup, ceny, vstřícnost... Děkujeme majitelce Míše, že dokonce pomohla mému (tehdy ještě) příteli Pavlovi zorganizovat a provést ZÁSNUBY, na které já ani mých 30 (cca) kamarádek nikdy nezapomeneme!
Květiny byly součástí výzdoby. Kytka pro nevěstu je "věčná," paní Kaksová na ní pracovala týden a nakonec mi ušila z látek kytku mých snů! Ještě jednou VELKÉ DÍKY!!!
Blanka Kaksová. Dala jsem jí téma, barvy a ona kouzlila! Výzdoba každému vyrazila dech, byla promyšlená do posledního detailu, zkrátka dokonalá!!! Moc děkujeme Blance i jejímu manželovi Jardovi!!! :)
účes
www.kadernice-hranice.cz
Lucka Černotská je moje osobní holička a i s "originálním a podivným" svatebním účesem ve tvaru mašle z vlasů, který jsem si vymyslela, si poradila hravě! VELKÉ DOPORUČENÍ!

Nevěsty chystáte něco pro svoji polovičku na Valentýna? Upřímně moc tenhle svátek neslavíme, ale nějaké malé překvápko (třeba i do stovky), ale nápadité, by se mi pro něj líbilo 😉

Právě jsem shlédla další díl mých oblíbených Sběratelů kostí a hádejte, co mě napadlo? Ano, Kůstka a Booth se v USA už vzali!!! A vyhledávač vydal tajemství v podobě jejich svatebních fotek 😉

5 fotek

Posvatební focení u vody ;)

(19 fotek)

Jak vás, milé nevěsty, požádal o ruku? 😉 "Můj Pavlík" si naplánoval úžasnou show, se kterou se vytasil na mojí rozlučce se svobodou (asi před 35 kamarádkami) měsíc před svatbou, když už jsem si myslela, že prstýnek nikdy nedostanu... Kamarádky to pro mě zaznamenaly na video, se kterým se vám musím pochlubit: , jen ale upozorňuju, že je příšerné kvality... 😉

Pomalu nám finišuje svatební sezóna, tak bych se během 14 dnů mohla konečně dostat k výběru top fotek z naší svatbičky. Já už se tak těším, až na to bude čas a všechny je sem poctivě nahraju! 😉)) BTW: Zveřejňovala jsem ho sice už jednou, ale pokud jste neviděli/y naše svatební video, tady je: http://vimeo.com/68532506