coverphoto
Neaktivní

janulkahazulka

Jana Hanzelková Kubáčová  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Živím se sice jako svatební agentka, ale až v roce 2013 se mi po 8 letech vztahu konečně poštěstilo říci mu ANO! A bylo to úúúúžasné ;)
zaregistrovala se 18. úno 2009
bydlí v městě Přerov
Info o svatbe
Svatba byla 18. 5. 2013
3996
dní po svatbě
Aktivita
25 příspěvků ve fotoblozích
22 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
dárky pro hosty
Svatební kouzelník Tomasiano
Tomasiano a jeho partnerka Kelly dokonale vyplnili čas, kdy jsme se s novomanželem šli po obědě fotit jen ve dvou. Naši svatební hosté o jejich vystoupení dodnes mluví pokaždé, když vzpomínáme na svatbu a spousta z nich si je dokonce objednala na nějakou svoji firemní akci. Jsem toho názoru, že po obřad jsou v hlavní roli svatebního dne nevěsta a ženich, ale svatební hostina je párty pořádaná proto, aby hosté oslavili váš vstup do nové etapy života spolu s vámi, takže stojí za to myslet při plánování svatby i na ně a investovat do programu, který je zabaví a pobaví. A to Tomasiano splňuje dokonale. Když se řekne „kouzelník,“ člověk si představí týpka ve směšném kostýmu, jak tahá králíka z klobouku. Ale to, co předvádí Tomáš, je úplně o něčem jiném. I ti nejskeptičtější hosté zůstávali zírat o otevřenou pusou a tak bych dnes, zpětně, ještě jednou oběma moc a moc chtěla poděkovat za to, že nám pomohli udělat naši svatbu nezapomenutelnou. Za sebe a manžela říkám – Tomasiano je ta nej volba!!!
hudba
FCM Radegast www.freecimbalmusic.cz
Kluci jsou prostě BOŽÍ! Rozjeli to na plné čáře a naši hosté si je dodnes objednávají na svoje rodinné nebo firemní akce, jak moc se líbili! ;)
svatební agentura
Svatební centrum CAXA
Jejich slogan "Vše pro Vaši svatbu pod jednou střechou" naprosto odpovídá standardu služeb a servisu, který poskytují! Díky za vše! Fotky mluví samy za sebe o tom, že lepší už náš den D ani být nemohl!!! :)
svatebni koordinátor
svatebniagentka.cz - Jana Hanzelková Kubáčová
:) Je vtipné psát koment sama sobě, ale i přes to, že mi celou svatbu zaštítila Blanka Kaksová, občas mi to nedalo a vložila jsem se do příprav nebo se v den D vrhla po mikrofonu... Prostě jakýsi druh "profesní deformace." Musím ale říct, že vzhledem k tomu, že se koordinacemi živím a jsem proto HODNĚ náročná, Blanka ale vše zařídila přesně podle našich požadavků a představ a dokonce je ještě předčila! Moc moc ještě jednou za vše děkujeme!
rozlučka se svobodou
Koolec bar Hranice
Pronajaly jsme si ho celý a můžu jen a jed doporučit. Skvělý přístup, ceny, vstřícnost... Děkujeme majitelce Míše, že dokonce pomohla mému (tehdy ještě) příteli Pavlovi zorganizovat a provést ZÁSNUBY, na které já ani mých 30 (cca) kamarádek nikdy nezapomeneme!
Květiny byly součástí výzdoby. Kytka pro nevěstu je "věčná," paní Kaksová na ní pracovala týden a nakonec mi ušila z látek kytku mých snů! Ještě jednou VELKÉ DÍKY!!!
Blanka Kaksová. Dala jsem jí téma, barvy a ona kouzlila! Výzdoba každému vyrazila dech, byla promyšlená do posledního detailu, zkrátka dokonalá!!! Moc děkujeme Blance i jejímu manželovi Jardovi!!! :)
účes
www.kadernice-hranice.cz
Lucka Černotská je moje osobní holička a i s "originálním a podivným" svatebním účesem ve tvaru mašle z vlasů, který jsem si vymyslela, si poradila hravě! VELKÉ DOPORUČENÍ!

Právě jsem shlédla další díl mých oblíbených Sběratelů kostí a hádejte, co mě napadlo? Ano, Kůstka a Booth se v USA už vzali!!! A vyhledávač vydal tajemství v podobě jejich svatebních fotek 😉

5 fotek
  • katyajenno super na to čekám věčnost.....já bych ho dohnala k oltáři dřív ...je boží .......promiň Jeníku tebe mám taky ráda 😉
    • janulkahazulka
      AUTOR
      Katyajen: cháááápu! 😃
      • Radka RichterováJá na ty fotky koukala už včera.Kůstka má krásný šaty a vůbec jim to všem sluší. Už se na ten díl těším. Ač na romantiku v seriálech moc nejsem, tak tohohle se nemůžu dočkat. Já ty dva žeru 😃
        • tessie187já čekám až začnou dabovat ... už mě čekat nebaví 😃
          • janulkahazulka
            AUTOR
            Chápu! 🙂