coverphoto
Neaktivní

bondyzab

R
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Můj svět je plný štěstí, sněhových vloček, jarních slunečních paprsků, letních večerů, podzimní barevnosti, radosti, šumění stromů, lásky, hudby, vůně barev, přátel, vína, smíchu, šustění štětce po plátně, povídání, plápolajících svíček, vůně deště, bosých nohou na trávě, pohledů do slunce a na noční oblohu, dobrého jídla, vůně posekané trávy, úsměvů, praskání ohně, zachumlání do peřiny, neposedných vlasů, teplého čaje, vůně čerstvě upečené bábovky, cestování, úsměvů, tance, teplých šál...
zaregistrovala se 18. zář 2008
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 20. 9. 2014
3469
dní po svatbě
Aktivita
61 příspěvků ve fotoblozích
229 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +141
Svatební album
R a P
20. 9. 2014 Benešov | 145 fotek
svatební prsteny
Zdeněk Novotný, Brno
"Náš" zlatník, ke kterému chodíme dlouho a rádi. U něj nechal muž vytvořit i můj zásnubní prsten. Prsteny jsme si nechali udělat podle sebe. Stálo nás to asi 8 návštěv než dostaly konečnou podobu. Vzhledem k výsledku je takový počet úsměvný :-D
make-up
Michaela Kotková - Makeup Artist & Hair stylist, PMU Artist - obočko, rty, linky
Moc fajn slečna, která mě nalíčila i učesala, byla jsme moc spokojená.
ženichův oblek
Blažek
Přišli jsme, vyzkoušeli jsme, využili slevy a za půl hodiny bylo nakoupeno. Všechny obleky máme odsud.
hudba
Helan band
Skvělá kapela, co zahraje cokoliv v luxusní kvalitě, výborně roztancovali všechny hosty.
svatební šaty
Petra Polívková
Moc šikovná paní, společně jsme šaty vymyslely, vybraly látku a postupně je ladily ke spokojenosti nás obou. Každá zkouška byla zážitkem a vždycky sem se těšila, jak to bude už víc opravdové. S výsledkem jsme maximálně spokojená, šaty mají to, co sem chtěla a jsou božské. Vydržela sem v nich celý den a nosila bych je nejraději pořád. Pokud váháte nad tím, jestli si nechat šaty ušít nebo ne, jděte do toho, budete mít svůj originál.
květiny
Rosebud - Markéta Střechová
Do Rosebud chodím moc ráda nakupovat i jen tak se kochat vším, co tam mají. Markétka je neskutečně šikovná, dokáže vytvořit krásné a neotřelé květiny. Řekla sem jen pár vět a už přesně věděla co chci. Doporučuju všemi deseti.
dorty
Rodinná cukrárna ve Vlašimi, Petra a Pavel Bayerovi
Naprosto luxusní dorty, které nám přivezli až na statek. Jestli máte cestu kolem Vlašimi stavte se tam, to musíte ochutnat!
kostel
Luděk Pivoňka z Plzeňské Unitarie
Obřad vedený Luďkem byl nejsilnějším zážitkem. Jeho obsah jsme vytvářeli společně, přesto měl pro nás i část od sebe, jeho řeč byla úžasně pozitivní a krásná – měli jsme přednášku z pozitivní psychologie  Obřad byl prokládaný naší oblíbenou hudbou od Piano Guys, která tomu dodala další rozměr a možnost se na chvíli zamyslet nad tím, co se právě děje. Pokud hledáte alternativu mezi klasickým civilním a církevním obřadem a chcete mít vliv na to, jaké to bude, neváhejte a oslovte Unitáře. Jejich pojetí obřadu je úžasně osobní. Jsme moc rádi, že nás k nim okolnosti zavedly.
Žádné příspěvky