coverphoto
Neaktivní

alar07

Jitka Koucká
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. kvě 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 23. 8. 2014
3506
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Praha
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +59
Svatební album
Jitka a Zdeněk
23. 8. 2014 Nymburk | 63 fotek
kameraman
Fotograf - Jan Sedláček
Super! Byli jsme moc spokojení – a video bylo dokonce hotové v rekordním termínu dva dny od svatby. Spolu s hudbou a dortem nejlepší dodavatel svatby. Můžu jedině doporučit
výzdoba
Nevěsta
díky družičkám za pomoc s realizací!
bižuterie
bazar Beremese.cz
Díky moc meeedula a rybca01
květiny
Obchod Kvítím - Viola Zeithamlová
Byli jsme moc spokojení
obuv
Taneční boty Kozdra
Nechápu proč kupovat předražené "svatební boty" když za nižší nebo stejnou cenu seženete pohodlnou taneční obuv, kterou pak ještě uživíte na plese (poznámka - kamínky a ozdůbky jsem si na boty nenechala dát schválně. Nabízejí je pochopitelně také)
make-up
Lucie Čiháková (Budinská) - Vizážistka a kosmetička
Moc šikovná. Nádherné Líčení, které vydrželo až do druhého dne po probuzení. Opravdu překrásný účes přesně podle mých představ. Bohužel z něj sem tam v průběhu dne vypadl nějaký ten vlásek, ale já mám opravdu hodně neposlušné vlasy, čemuž se vždycky všechny kadeřnice diví a přes účes se také dlouho plácal těžký závoj.
svatební šaty
Svatební studio ANET
Oběhala jsem půlku Prahy a tyhle šaty prostě byly nejkrásnější. Pochopitelně vkusy se různí, ale všechny šaty, které tu mají, jsou opravdu velmi kvalitně střižené a krásně drží tvar. Paradoxně je to zároveň i nevýhoda, protože by byl hřích (a salon to ani nenabízí) šaty upravit podle nevěsty. Délka šatů upravit jde, ale provádí se pro několik nevěst současně – na úpravu délky konkrétně pro mě se netvářili vůbec kladně. Moc spokojená jsem byla se Shellack nehty od Lucie Petrášové.
dorty
Kateřina Pajerová - hustydorty-fc
Excelentní. Paní cukrářka je nejšikovnější, co znám, a oproti vnitřní Praze i za velmi příznivé ceny. Měli jsme od ní i zákusky a všichni se olizovali. Navíc udělala dort originální a přesně takový, jaký jsme si představovali včetně netradiční modelace postaviček. Není absolutně co vytknout (a že já jsem hodně náročný zákazník) Spolu s kapelou a kameramanem jednoznačně nejlepší dodavatelé svatby.
alar07 přidala 2 nové fotografie
29. říj 2014

Jitka a Zdeněk

(63 fotek)
Svatební album