coverphoto
Neaktivní

662020

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. srp 2019
Info o svatbe
Svatba byla 6. 6. 2020
1415
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
kameraman
Svatební video Jiří Májek
Pana Májka jsme zvolili na základě recenzí známé. Pozval nás k sobě do studia a pro lepší představu nám ochotně ukázal již natočená videa a videoklipy. Plusem je určitě komunikativnost a dlouholetá zkušenost v oboru, takže nás pan Májek připravil na všemožné varianty a upozornil na rizika, která se s natáčením svatby souvisí. Již odpočátku se s ním spolupracovalo velice dobře. Výsledné video se nám moc líbilo. Je super, že máme k dispozici jak kratší video, tak delší video. Celkově obraz působí přirozeně a zachycuje všechny důležité okamžiky z celého svatebního dne. Oceňuji pěkný design DVD a flesh disku na kterých je video nahráno.
svatební šaty
salon sedm
Salon Sedm v Brně jsem míjela z trolejbusu již roky před tím, než jsem se chtěla vdávat. Poté, co jsem prošla asi deset salónů, kde se lámali v pase, "že mám atypickou postavu" jsem to pomalu chtěla vzdát, až mi byl nakonec doporučen tento salon. Paní je ochotná a milá a "ví, co dělá". V komunikaci je stručnější, ale to jí nezazlívám. Poradila mi co bylo potřeba, upravila šaty na míru a vše bylo v pořádku. :) Šaty jsem měla jednoduché, lichotily mi a dokázala jsem v nich být až do večera... :)
svatební prsteny
rýdl
Na firmu jsme narazili na svatebním veletrhu, kde jsme si mohli prstýnky vyzkoušet a popovídat i s panem majitelem. Prstýnky jsme si rezervovali a následně zaplatili. Hotové byly myslím do pár týdnů a opravdu moc krásné. Vyzvedávali jsme je na prodejně v Brně u Vaňkovky. Jsme opravdu moc spokojeni.
svatební oznámení
sandra kocmanová ilustration
Práce Sandry jsem sledovala již dlouho před tím, než jsem ji oslovila s nápadem na svatební oznámení. Vážím si jejího trpělivého přístupu a vyhovění někdy né uplně snadným požadavkům. Vadila mi jen vzdálenost, kterou jsme zdolávaly domluvami přes email, což bylo někdy matoucí a ne úplně šťastné. Ale nakonec jsme se domluvily a bylo vše v pořádku. Její práce je vážně skvělá a naprosto se mnou souzní. Podle mě, je svatební oznámení základ a je dobré si na něm dát záležet. Navíc se mi vrátila její práce v podobě krásně ilustrovaného blahopřání novomanželům. :)
catering
cateringforyou.cz
Mile nás překvapil přístup lidí z cateringu hned při první schůzce, kdy k nám byli vstřícní a věnovali nám opravdu hodně času. Na všechny všetečné otázky nám přívětivě odpověděli a v podstatě s ničím nebyl problém. Poté nám věnovali ještě jednu schůzku, kde jsme vše doladili. Neuměli jsme si třeba představit, kolik je např. určité množství jídla v kalkulaci a jak jídla vlastně vypadají a tak nám vše ukázali v prezentaci fotek. To nám usnadnilo rozhodování, kterou variantu zvolit. V podstatě žádné jídlo pro ně nebylo problémem. Personál milý, ochotný, usměvavý, na úrovni a nebylo o nich téměř vědět. Všechno všem chutnalo a bylo všeho dostatek. Hosté ocenili zejména to, jak je jídlo hezky naaranžované, rozmanité a že jsme vybrali varianty vege i nevege. Líbilo se nám i to, že jsme mohli mít navíc snídani druhý den ráno. Za nás spokojenost!
svatebni koordinátor
čarokrásno
Se slečnou Těšíkovou jsme komunikovali již od začátku plánování svatby. Jsem neskutečně ráda za její přístup, ochotu a nápaditost. Trpělivě nám pomáhala i přes všechna možná ale která, bohužel, naše přípravy doprovázela. Musím říct, že mě opravdu uklidňovala její přítomnost při přípravách obřadu i oslavy. Následně dokonce zvládla i složitější přesun z místa obřadu do místa hostiny. Je fajn, že do své činnosti nezahrnuje jen koordinaci, ale také půjčuje svatební dekorace a tvoří krásné květiny. Využili jsme všech těchto služeb a opravdu nelitujeme! Nedokážu si představit, že by u celé přípravy svatby nebyla. Své role se zhostila opravdu skvěle. I přes komplikace na místě určeném na hostinu si kreativně poradila. Plusem je, že je i fajn člověk, což při jednání udělá opravdu hodně. Přeji mnoho takto spokojených zákazníků!
fotograf
zuzana jašíčková
Zuzka je můj oblíbený fotograf. Je příjemná a sedne mi i osobnostně. Moc si vážím její práce a rychlosti a preciznosti, se kterou svou práci dělá. Plusem je, že se s ní při focení člověk cítí uvolněně, v pohodě a nepociťuje žádná očekávání z její strany. Společné focení beru jako „výlet s kamarádkou“ než něco umělého, nepřirozeného. Následné výtvory jsou také příjemné na koukání a přirozené. Spolupracuje se mi s ní moc dobře, proto jsem jí zvolila i jako svatební fotografku a budu se k ní určitě vracet i do budoucna! Navíc, svatební fotky od ní mají svou Duši, a já se na ně prostě nemůžu vynadívat. :-)
Žádné příspěvky