Zářijové novomanželky. Jaké to bylo?

Zdravím nejčerstvější mladé paní! Jakpak se máte? Jaká byla svatba? ....
Odpovědět
1
2
9
dám vědět po víkendu, vdávám se v sobotu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak ja jsem tyden po myshke, takze to mame tak pekne za sebou:o) takze ja povim az za 11 dni:o). spis povez ty, hartiepo, at se mame na co tesit:o) byla jsi hodne nervozni? ja jsem jak blazen, a to mam jeste do 16. ccelkem cas... klaplo vsechno podle predstav, nebo jsi obcas musela "improvizovat"?:o)
Odpovědět
Profilova fotka
jé ahoj já mám 15. a zatím nervozní nejsem :-D a doufam že mi to i vydrží!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Povídej hartiepo, jaké to bylo a tak jsme hrozně zvědavé, co nás čeká?
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zářijovky :-) Svatba byla nádherná, klíďo bych si jí hned zopákla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jsem zvědavá co budu říkat já ale doufam že to budou jen samé pozitivní věci:-) no ono vlastně jak jinak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, ze at to dopadne jakkoli, tak to bude pro nas vsechny uuuzasne...:o) uz se silene moc moc tesim!!! dneska jel rano pritel driv do prace, kdyz jsem jeste spala a vite, co me vzbudilo? zacala na vezi hrat pisnicka, kterou jsme si vybrali na obrad... nastavil mi ji jako budik presne na dobu, kdy vstavam do prace. malem jsem se rozbrecela, on je moje zlaticko...
Odpovědět
Profilova fotka
tero, krásné, ale já bych se asi lekla( v polospánku si to neuvědomíš), že jsem zaspala svatbu!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jago, me se furt zdaji sny, ze jsem zapomnela na obrad:o) ze se rano vzbudim a zjistim, ze jsem vubec nic nestihla udelat a ze uz musim jet na svatbu, coz me vzdycky strasne vydesi a vzbudim se uplne zpocena:o))))
Odpovědět
Profilova fotka
A hartiepa stále nepíše!!! :-) :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
uziva si posvatebni naladu... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojte holky, my už to máme taky za pár, v sobotu je náš velký den... :-) Ale moc se už těším, skoro všechno je zařízené, už jen pracuji na svatebním menu, to ještě v pátek vytisknu, zavážu a bude to super... Ale jsem taky i nervózní... A asi nejsem sama, že? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
llucinko, to urcite nejsi sama, a to ja mam na to jeste o tyden vic:o). ale silene se tesim... uz aby byl tak patek 15., to budou vrcholit pripravy a pak se taky hrozne tesim, jak v sobotu vstanu, nacesu vlasky a obliknu se do saticek... a pak tradaaa na obrad:o). bude to skvely. vim to uz ted:o)))
Odpovědět
Teri, tak to já se přesně na tohle těším taky... Dneska jsem byla na zkoušce líčení, a vypadá to naprosto skvěle. Byla jsem z toho úplně nadšená. :-)
Odpovědět
U mě už v pátek...holky, jsem pěkně nervozí:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky hlavně klid, my to zvládneme a hlavně moc si to užijeme a budou z nás paní...... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
llucinka - presne tak, me teda lici kamoska, je desne sikovna, uz jsme to zkouseli asi 3x, jestli se nam to libi porad stejne:o). a je to super. uz se tesim, jak si vlezu do tech nazehlenejch saticek - mimochodem ty taky zkousim skoro obden, kdyz pritel neni doma:o). to bude uzasny... jago: jee, ja bych chtela byt tak klidna jako ty... to az ja budu mit za tyden 5 dni do svatby, tak si asi okousu nehty:o) ale tesim se na to, ze budu pani a ze budeme mit spolecne jmeno... petrau: uz tenhle patek? nemas v profilu vyplnene datum...
Odpovědět
jago: No přesně, taky bych chtěla mít Tvůj klid, ale to se mi asi nepoštěstí... :-) Ale na to být paní se už těším... teri: Tak to je důležité, hlavně, že se to líbí Tobě, já když se poprvé viděla v zrcadle dneska u ní, tak to bylo super!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
petrau, ted me vlastne napada, ze jsme si psali IP o svatbe na louce - takze jak ti to dopadlo? bude na louce?:o)
Odpovědět
Profilova fotka
luci, koukala jsem ti do alba, ten dortik ve tvaru klubicka s kocickou je uuuzasnej:o) sehnala jsi ho? a navic mame podobny kocky:o) ale ja mam doma takove berusky, jako je tvoje cassie, dve:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nevím, jak jste přišly na to, že jsem klidná. Já se vás pouze snažila uklidnit, ale nervy mám v kyblu???? :-| ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jago: tak jsi to dobre predstirala, ale ted vidim, ze jsi na tom stejne jako my :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jdu vas v povzbudit :-D ja mam svatbu v sobotu vubec nemam nervy strasne se tesiim a vim ze to bude skvely a kdyz ja budu mit skvelou svatbu tak vy vsechny urcite taky :-D :-D :-D drzim palce
Odpovědět
teri, ten dort jsem nesehnala, ale zato mám super dort s myšmi (nebo myšami či myšemi) :-) Ty máš taky micinky? No naše Cassie už je taky nervní, teď dojela návštěva, tak je celá nervní z nových lidí... :-)
Odpovědět
teri, a naše cukrářka nám upeče ten super dort, co mám jako svatební... Z toho jsem pořád celá pryč, strašně se mi líbí.... ;-)
Odpovědět
muchomirka: Děkujeme za povzbuzení, hnedka nám je lépe :-)
Odpovědět
tera: No jo, nemám to vyplněné...vždycky stihnu jen sem nakouknout, rychle přečíst nové povídání a max. něco fofrem naťukat:-) Nakonec to nebude na louce, ale v podzemí:-)))
Odpovědět
Opět zdravím! Omlouvám se, ale včera jsem musela utíkat a vy jste si taky daly na čas :-D
Odpovědět
Svatba byla báječná. Poslední týden jsem byla dost nervozní že nic nestíhám. Bylo třeba udělat milion věcí - hlavně úklid domu, auta, zaskočit semhle, zavolat tamhle... však to znáte, a nikde nikdo kdo by mi pomohl. Nakonec byl pátek uklizený jeden pokoj, šaty doma a to bylo to nejpodstatnější. V pátek ráno jsme jeli vyzvednout manželova svědka a sestru - družičku a vrátili jsme se kolem jedné. Šli jsme i s mámou na oběd a tam jsem to zapíchla. Řekla jsem si že kolem je dost lidí, kteří mají volný čas a tak jsem to nechala na nich ;-) Moc mi pomohli, v pátek jsme měli sedánek doma a večerka se konala až ve čtyři ráno. Ještě že obřad byl až na 13.30. Přesto jsem vstávala v osm a snažila se dotáhnout vše do konce. Nervozita jako taková se nedostavila. Jak říkám, do konečných příprav jsem zatáhla pár zodpovědných lidí a bylo. Já jsem pak byla tak nějak zaražená, ale samozřejmně šťastná.... Svatba samotná byla přes všechny mé obavy a přes stres při zařizování NÁDHERNÁ. Opravdu se to vydařilo, počasí si taky dalo v sobotu krásně a bylo fajn. Budoucí paní nebojte se. Bude to opravdu krásný den.
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?