Těhotná nebo ne?

Ahoj holky, je to sice špatná kvalita, ale dělala jsem si těhu test teď 2 dny před menstruací a je tam úplně slaboulinká čárečka? Co si o tom myslíte??
Odpovědět
Že je pravděpodobné, že jsi těhotná. Ale tento dotaz patří na modrého koníka, tam ti poradí lépe.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jí tam vidím :D Ale fakt je to lepší na MK :)
Odpovědět
Myslim si, ze je lepsi si delat testy po datu ocekavane menstruace, pak je pravdepodobne, ze nebudes muset o vysledku zakladat otazky ;-) A taky ze sem tohle tema moc nepatri :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pozitivnííí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že lidé, kteří fotí počůrané papírky a dávají je veřejně na internet, nejsou zcela normální...
Odpovědět
Jako trošku tam vidět je, ale já když jsem byla těhotná, obě byli syté. Test jsem si dělala po menstruaci, takže bych to být tebou také zopakovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Beruško, jsi plnoletá, jestli chceš vědět, jestli jsi těhotná, tak si dojdi k doktorovi, ten ti tam koukne. Fotit si počůraný papírky a dávat to na internet, boha jeho...
Odpovědět
No, ona jeste s klidem muze menstruace dorazit a "tehotenstvi" splachnout s sebou. Takze pockej a tak druhy treti den zpozdeni ms si udelej dalsi test. Pokud i ten bude pozitivni, objednej se za cca 2-3 tydny k doktorovi. Letet s jeste nezaschlym testem na gyndu smysl nema, doktor stejne jeste nic neuvidi a objedna te na pozdeji.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě jsi já měla ještě slabší a byla jsem těhu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zkoušej to dál :) Mě menses taky nepřišla, až po týdnu tam byl aspoň náznak ducha, doktorka pak potvrdila, že jsem musela otěhotnět někdy těsně před menstruací, a berušku už máme na světě :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?