Manželská postel - zkušenosti a tipy pro výběr

Ahoj vespolek, vybíráme s manželkou manželskou postel do úzké ložnice (cca 220cm). Především však chceme nějakou postel s volitelnými dvěma matracemi a s možností oddělení od sebe, pro případ, že bychom do budoucna chtěli postel přenechat dětem a my bychom si pak pořídili jinou. Máte nějaké tipy a zkušenosti? Úložný prostor je výhodou! V případě, že zde na fóru nesmí být přímé odkazy na konkrétní produkty, prosíme o odkazy do soukromých zpráv;) Děkujeme
Odpovědět
Ahoj, konkrétně asi moc neporadím, ale myslím že je zbytečné hledat postel která se dá rozdělit na dvě, protože jestli do toho nechcete vrazit majlant, aby byla nerozvrzatelná (jestli se dá taková sehnat), tak mi to příjde zbytečné. Stačí rok, dva, tři a je rozvrzaná snad každá. Jen můj názor :)
Odpovědět
Tahle diskuze už tu jednou byla. Zrovna to samé a myslím, že zrovna od tebe.
Odpovědět
Promiň, vím, že se na to neptáš ale přijde mi trapné dát děckám použitou a rozvrzanou postel a koupit si novou...no nevím. Přijde mi, že nabídka postelí je skutečně velká, jak do velikostí, tak typů...takže určitě v obchodech najdeš, co potřebuješ.-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
domestav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?