Manželovi přicházejí sms od jiné ženy. Co si mám myslet?

Ahoj holčiny, máme chvíli po svatbě a já jsem dnes manželovi našla v telefonu 20sms (telefony pro nás nejsou tabu) od jiné, které mu v noci přišli. Vzhledem k tomu, že si normálně zvuky nevypíná a tentokrát je vypnutý měl, řekla bych, že to trvá dýl, co mu (nebo co si) píše/píšou. Bylo to ve smyslu, že doufá, že se mnou nespí v jedný posteli, že ví že musí čekat, že kdyby mě chtěl opustit, bude na něj čekat,... Ve finále tam bylo že ví, že mě nikdy neopustí, že udělala chybu, ale že už si na něj zvykla. Manžel tvrdí že nic nebylo, že je to jen poblázněná puberťačka - je jí 17. Co si mám myslet???
Odpovědět
1
2
6
já bych se v tom nevrtala. Jestli máš s manželem hezký vztah a věříš mu, hoď to za hlavu. Nechtěl tě tím znepokojovat a proto ti to taky neřekl. Možná jedno poučení pro příště: žádné čtení SMS ani mejlů!
Odpovědět
Profilova fotka
No ja bych to zas tak ruzove nevidela... :-( Mne se to taky pred lety stalo, nic spolu nemeli, jen ty sms, ale i tak.... ]-(
Odpovědět
no jestli se chceš zbytečně trápit a zadělat si na problémy tak to řeš. Ale stejně tím nic nevyřešíš
Odpovědět
evulka25: na problémy si snad zadělal majitel toho mobilu = manžel, ne...?? =-)
Odpovědět
když pominu to, že jsi mu do mobilu lézt neměla (jakýpak tabu? to si nevěříte, že si projíždíte mobily?), ale když už jsi tam vlezla, tak sis asi měla přečíst i odešlé zprávy, abys věděla, jestli je to teda jen puberťačka, se kterou nic nebylo, nebo jestli je to jinak. ale přijde mi divná jedna věc - píšeš, že prohlížení mobilů pro vás není tabu... proč tam teda manžel ty sms nechával, když věděl, že na ně můžeš kdykoli přijít? buď kecáš s tím, že to pro vás není výjimečné, aby ses sama před sebou ospravedlnila, nebo manžel chtěl, abys na ně přišla... :-|
Odpovědět
jenže když to s manželem bude řešit tak se budou hádat a to nikam nevede :-|
Odpovědět
a s tím projížděním mobilů...souhlasim s karkul
Odpovědět
Profilova fotka
no taky bych se hned podivala do odeslanych, to by hodne ukazalo, a nejsem zadny andílek a taky jsem driv manzovi projizdela mobil....takze ti nebudu psat zes to nemela delat :-x
Odpovědět
dokážu si představit, že někdo projede příteli/manželovi mobil, když má třeba nějaký podezření. to se pak asi těžko odolává. já jsem to taky v bývalém vztahu udělala, ale to už jsem si v podstatě byla jistá, že tam něco najdu. prostě už to byl jen důkaz. ale ve fungujícím vztahu, kde to podezření není, tak to nechápu. naštěstí v současném vztahu ten mobil fakt projíždět nemusím. a abych řekla pravdu, tak mě to za celou dobu, co jsme spolu, ani jednou nenapadlo. naštěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
vis co KArkul, ja jsem tam nic nehledala, chtela jsem si precist sms ode mne, cekala jsem na nej v luzku nez se vysprchuje a nudila se, nemela jsem ani stín podezreni, proste jsem to oteverla jen tak, a byla velice prekvapena, uplne jsem zustala jak oparena.....a od te doby uz je to tak 4roky, mu sms obcas prolitnu, ale uz se to neopakovalo....
Odpovědět
no... projizdeni mejlu telefonu atd bych nekomentovala. Hod kamenem kdo jsi bez viny... Ja jsem take ze zacatku mela tendence a parkrat jsem to udelala, ale ted uz me to ani nenapadne. Muzu mu verit a hlavne, neni blbej aby si takove zpravy schovaval.. To MM80: na rovinu se ho zeptej a vyres to... pokud by to byla blazniva pubertacka, nebude si ty sms schovavat... Pokud by s ni ulitl jen jednou, jeste se to da, ale jestli je to dlouhodobejsi zalezitost, tak sbohem a satecek...
Odpovědět
karkul- s temi mobily s tebou nesouhlasim, asi chapu, jak to mm mysli. U nas taky nejsou mobily tabu, ale nemam ve zvyku, ze bych se tam divala kazdy den. Takze klidne chapu toho manzela, ze to nemazal. Sice pred sebou mobily neschovavaji, ale nenapadlo ho, ze to ma smazat. No ale co s tim - kdyz popira, ze neco bylo, tak to je tezko. Kdyby ti na rovinu rekl, co bylo, a nejak jste si to vyrikali (treba jenom jednovecerovy ulet, ktery ho ted trapi a nic vic). Jenze kdyz o tom nechce mluvit, tak to mozna nebude tak jednoduche. Ale treba je to jenom v tom, ze je mu to neprijemne. Zkus ho kazdopadne primet k tomu, aby si otevrene popovidal, klidne mu rekni, ze mas zajem na tom, aby se to dobre vyresilo. Asi se te boji, no to se ani nedivim.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
akral týýý jo.Tak to by mě fakt nenapadlo, manželovi projíždět sms.No, ale u vás je asi ta důvěra už narušena... |-|
Odpovědět
Profilova fotka
My taky nemáme mobily "tabu", dokonce jsme to dotáhli tak k dokonalosti, od té doby co milaček svůj ztratil, používáme jenom jeden (stejně jsme pořád spolu, pracujeme spolu doma), telefon zvedá, kdo je u něj blíž. Takže pokud to opravdu takhle máte a manžel tam ty sms nechal, asi tomu nepřikládal význam. Pokud by to chtěl utajit, určitě by tě to nenechal číst.
Odpovědět
podobné téma už tu jednou bylo a už jednou jsem to vysvětlovala, ale klidně to napíšu znova. u nás je to tak, že si maximálně věříme a nemáme před sebou tajnosti ani co schovávat. takže kdyby jeden z nás tomu druhém prohlédl mobil nebo mail, tak by tam prostě nic nenašel. na jednu stranu by nám to navzájem nevadilo, protože máme opravdu svědomí čisté, ale na druhou stranu je to dost ponižující hrabat se tomu druhému v soukromých věcech. prostě já mám svůj mobil, on má svůj mobil, já mu věřím, on mně taky, tak proč se mu hrabat v smskách. udělala bych to fakt jen v krajním případě - když bych měla podezření a chtěla získat důkaz. asi proto, že k sobě máme důvěru a vzájemně bychom tomu druhému ten mobil klidně ukázali, tak nás to asi neláká a prostě to neděláme.
Odpovědět
v jednom článku v novinách jsem kdysi četla, že v současné době je mobil nejčastějším způsobem odhalení nevěry - něco na tom bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
karkulka naprosto souhlasím!!! ;-) Máme to stejně a manželoi jsem se do mobilu nikdy nekoukla ;-)
Odpovědět
mm80, neumím ti bohužel dobře poradit, moc jsi toho ani nenapsala (jestli se poslední dobou chová jinak atd.), takže bych ti asi jen doporučila si s manželem o tom promluvit a myslím, že sama vytušíš, jak to je...
Odpovědět
Já si taky myslím, že ty sms nepovažoval za nějak kompromitující, jinak by je vymazal... A předpokládám, že si vypnul zvuk proto, že mu to lezlo na nervy ;-) Já teda příteli na mail ani do telefonu nechodím (když, tak pouze na jeho žádost a nebo se zeptám), protože mi hrozně vadí, když někdo kouká do mého mailu nebo telefonu... Přítel mi to jednou udělal a já jsem pro jistotu změnila všechna hesla a byla jsem hrozně naštvaná, i když tam nic kompromitujícího nebylo a on tam šel jen proto, že potřeboval kontakt na jednoho mého kamaráda.
Odpovědět
Souhlas s consti a ikarkulkou. Rozhodne si nemyslim,ze projizdeni mobilu (emailu) je normalni, jak se nam spousta lidi, kteri to sami delaji, snazi namluvit. V vizote bych to neudelala (to bych musela byt smyslu zbavena, ale potom bych to ani nepriznala...pac bych se stydela za svou slabost). A pritel by znacne narusil mou duveru, kdyby mi mobil/ emaily projizdel....trvalo by dlouho, nez bych mu zase mohla duverovat...
Odpovědět
zanett - to je pekne, ale jejich situaci to nevyresi
Odpovědět
JO jo, mas pravdu, svetluskah, nevyresi..me to jen tak napadlo, protoze si umim predstavit ty prispevky (uz se to resilo na nejake diskuzi), ktere budou obhajovat projizdeji zprav atd. Jen jsem chtela rict, ze nez se zacne nekdo obhajovat, proc on sam to dela, mel by si uvedomit, ze to rozhodne neni normalni (ne ve fungujicim vztahu).
Odpovědět
Taky sme s pritelem meli takovou epizodu. SMS od jine - navic kamaradky!!Skoncilo to tak, ze sme se domluvili, prestali se s ni stykat a nakonec upadla komunikace uplne. Vysledek je ten, ze ta dotycna si konecne nasla chlapa a je klid.
Odpovědět
Odhledneme od toho, ze mm80 prohlizela priteli telefon. Ovsem v situaci,ktera nastala, by ji myslim mel pritel/manzel vysvetlit podrobneji, o co tu jde.jak k te "posedlosti" dotycna dospela. Silenkyne existuji, takze bych nebyla a priori neduveriva, ale chtela bych toho vedet co nejvic, ale ptala bych se delikatne, aby se necitil jak u vyslechu. ;-)
Odpovědět
Tak já manžovi taky do telefonu nelezu a on mi taky ne, přijde mi to blbý, jako bych mu nevěřila a naopak, pokud není důvod, nebo nemám žádné podezření, stejně bych tam našla kulový a cítil bych se jak všivák, tohle mi přijde jako hrozný zásah do soukromí... mm80: bych si s tvým manžou být tebou promluvila a pozjišťovala více infomrací o té 17 puberťačce, odkud ho zná, jak se do něj mohla zbláznit apod., z blbých pár sms bych hned nevyvozovala nějaké drama, ale nechala bych si to od něj vysvětlit, pokud jsi do té doby neměla podezření, třeba fakt o nic nejde, a pokud jo, buď ráda, žes na to přišla brzo...Hodně štěstí... ;-)
Odpovědět
nectu mu sms, nemam duvod ale kdybych mela podezreni asi bych to udelala, ale zatim v pohode.vzdycky se jen zeptam kdo ti pise a on mi to rekne, stejne tak ja jemu.a podobny je to s volanim.kolikrat si jde zavolat do jiny mistnosti s tim ze nechce abych u toho byla.ma rad pri telef. klid, ale kdyby volal jiny tak by mi tak okate nerikal at jdu pryc z pokoje. souhlas s ivett urcite bych si promluvila s manželem a vytahla z nej nejaky info o ty pubertacce, vzhledem k tomu jak pises ze mate kratce po svatbe, tak by se to urcite dalo vyresit.drzim palce at to dobre dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
nemá se tu rozebírat, kde k tomu přišla, ale že to nějak ví... nerozebírejte, zda je dobrý čučet do mobilu nebo ne (každý to má prostě jinak) a pojďme mm80 poradit... můj názor je, pokud tě to trápí, tak si s ním promluv, ať ti vysvětlí, jak přišel k takové holčině atd... pokud ti jeho původní vysvětlení stačí, tak se na to prostě vykašli :-)
Odpovědět
sabi mas recht, rozebirani jestli je to ok nebo ne nema cenu. Hlavni je situaci nejak resit. A jedine tak, ze si s nim promluvis a uzavrete to. Pokud te to aspon trochu trapi a mas pocit, ze by ti mel jeste neco rict, tak si to sama v sobe neuzavirej, porad to v tobe bue nedoresene a nekdy v budoucnu to muze zpusobit problem. Proberte to tak, at mas klid. Asi to pro nej bude neprijemne a nebude chtit mluvit, ale sakrys musi uznat, ze "chyba" je na jeho strane a ze je to dulezita vec
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ono se to hezky radí, když to není náš případ, já bych tu mohla vyseknout teorii o klidném rozumném rozhovotu, kterým bych to řešila. Ovšem když si dám ruku na srdce, tak bych na něj asi zhusta uhodila, ať jí kouká okamžitě napsat, ať neotravuje a basta..... ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
já bych určitě vysvětlení chtěla... a taky aby jí napsal, ať už neotravuje :-D
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?