Snubní prsteny Ostrava, Opava??

Profilova fotka
Prosím, kam na levné snubní prsteny v okolí Ostravy a Opavy nejlépe z bílého zlata??
Odpovědět
Profilova fotka
My máme ze Zlatého slona, je to v Lasu, mají super ceny a jsou ochotní a vyjdou ve všem vstříc, za prstýnky co jsme u nich koupily bychom jinde dali tak o 3 tisíce více
Odpovědět
Levné nevím, ale kvalitní máme z Hlučína - na náměstí je zlatnictví Satková Ivana. A jsou i po půl roce krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme snubáky také z bílého. Byly ze salonu Karin v Porubského Kauflandu, stály 8 tisíc. Mám je vyfocené v albu Naše svatba tady na beremku, no ale asi to nebude úplně dobře vidět. Mají takový jemný vzorek, jsou i po 2 letech pořád stejné. :o)
Odpovědět
Teď budou v Ostravě svatební veletrhy, tam bude velká nabídka, vždycky tam je plno snubáků a většinou mají i veletržní slevy. V únoru je v Clarionu a v březnu v Gongu.
Odpovědět
Souhlasím s @mynarikova - také máme ze Zlatého slona, pro oba nás stály 6550 Kč a jsme maximálně spokojeni i po půl roce.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajula123 a to máte z bílého zlata??
Odpovědět
@janulinka11 ano, z bílého zlata. Nejsou nijak masivní, to jsme ani nechtěli, ale nám se moc líbí :-) Pán byl příjemný, bylo vidět, že tomu rozumí, poradil velikost atd., ceny opravdu byly výrazně nižší než všude jinde.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Vidím že se taky mrkneme spíše v Ostravě. Dnes jsme navštívili cca 3 zlatnictví v Opavě a ceny za obyčejné (žádné extra zdobení, žádné rytiny, pískování) prostě jednoduché mě tedy dostaly - cca 10-12 tisíc za jeden prstýnek. To jsem měla tedy šok.
Odpovědět
taky budeme objednávat u Zlatého slona v Lasu. Udělali na nás, co se přístupu týče, nejlepší dojem ze všech navštívených zlatnictví a i cena je pro nás skvělá. Máme vymyšlený vlastní, bílé zlato, a spočítali nám to na 9tis. maximálně (pro oba). V Rýdlu v Karolíně nám za to samé řekli 18 tis. :-)
Odpovědět
My si vybrali na nové Karolině v Klenotnictví S&P - tedy můj muž si vybral, já bych si vybrala skoro všude :-) Mají české prsteny a obrovský výběr: http://www.demark.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?