Existují muži, kteří se opravdu chtějí ženit?

Ahoj nevěsty, ráda bych se vás zeptala, z jakého důvodu vás vaši nastávající požádali o ruku. Protože už nejsem dvacetiletá (ani třicetiletá) holka plná ideálů, tak nějak mi připadá, že se pánové žení z naprosto jiných důvodů, než jejich vyvolené. Taky jsem si dělala nějaké soukromé průzkumy, a nejčastější odpovědi od ženatých (často celkem spokojeně ženatých!) mužů byly: - byli jsme spolu dlouho a ona to čekala - byli jsme spolu dlouho a jí docházela trpělivost, bál jsem se, že když se nevyslovím, frnkne mi - byli jsme spolu dlouho a tak nějak se to očekávalo (tlak rodiny atd. se stupňoval) - chtěla dítě, tak jsem ji požádal o ruku, protože se to sluší - už jsme měli děti a byli spolu dlouho, tak aby se to zlegalizovalo - aby pořád neotravovala Myslím, že my, holky, bereme svatbu jako oslavu lásky, ne jako něco, co se "musí"... Jak to máte vy, případně vaši známí?
Odpovědět
Profilova fotka
Hehe, tak ten poslední bod, to sedí jak pr*el na hrnec :-D :-D :-D :-D :-D Jinak přidávám odpověď do statistiky: oženil se, protože našel tu nejúžasnější ženu na celým širým světě 8-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:D :D tak sem se ptala nastávajícího PROČ? a dostala sem tuto odpověď : "Protože su starý, a protože ta moc miluju" :D
Odpovědět
@mon_88017 Ano, to by byla samozřejmě ta nejideálnější odpověď! Ty někoho takového znáš? (A teď nemyslím "manžel kamarádky kolegyně z práce mojí sestřenice"), ale někdo skutečný! Nebo je to snad dokonce tvůj manžel? :-O Jestli ano, graguluju! :-D
Odpovědět
@luckanovotna "Protože su starý!" :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že nikdo z nás slečen a dam tady asi nemůže říct přesnou odpověď. Tu vědí jen pánové... ale já si myslím, že ten můj si mě bral z lásky, že chceme mít jednou rodinu se vším všudy a to včetně svatby. Určitě se nebál, že bych mu frnkla, nebo že bych naléhala. Sami bydlíme ještě u mých rodičů, protože na vlastní nemáme, takže se svatba ani neočekávala, a přesto si mě vzít chce a když jsem se ho ptala já, tak si to tak přeje i on, a když si to tak přebral proč se nevzít už teď, když na to našetřeno máme, tak to prostě udělal a požádal mě :) Sice svatební přípravy ho neberou, ale kterého chlapa jo :D Takže za mne si myslím, že i chlapi se chtějí pořád ženit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás to asi bylo opravdu z lásky, protože já jsem za dobu našeho vztahu nikdy neřekla, že bych se chtěla vdávat, ani jsem nic nenaznačovala...no a po roce vztahu (takže odpaná i odpověď, že kvůli tom, že jsme spolu byli dlouho a bál se, abych nefrnka) se vyslovil (bez plánování dětí :) ) že by si mě rád vzal... :)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to je z lásky a taky proto, že jsme spolu dlouho. Ale počkala jsem si až se vysloví sám, nenaléhala jsem.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že u nás to je z lásky.. :D Mně je 20 a ještě studuju a zhruba pět let ještě budu, takže jsem to po něm nevyžadovala a ani ještě neplánujem děti.. :-) Ale co já vim.. Asi se ho zeptám. :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@johankab Odpověď máš v soukr. zprávě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona odpověď meho snoubence :" protože tě moc miluji a vím že jsi pro mne ta pravá " ,lepší odpověď Jsem ani nemohla slyšet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona on mi to vážně řekl :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mne požádal proto, že našel konečně někoho, před kým je sám sebou, prostě truhlíček. ;-) Protože se milujeme, v budoucnu spolu chceme děti, proto, že svatbu bereme jako logické pokračování spokojeného vztahu a proto, že to oba bereme stejně - nejdříve svatba, pak děti. ;-)
Odpovědět
@englishbride Englishbride i vy, ostatní nevěsty - to zdůvodnění přišlo, protože jste se (kvůli téhle diskuzi?) na to zeptaly, a nebo to bylou součástí žádosti o ruku?
Odpovědět
Ano, jinak by mě přece nežádal. O svatbě jsme spolu nějak nemluvívali, nebyli jsme spolu "100let"¨, nebylo to kvůli hypotéce, dítěti ani ničemu jinému. Bylo to "jen" z lásky. Určitě je to, ale i o hodnotách, které ten člověk uznává a z jakého prostředí pochází. My jsme oba z nerozvedených rodin a oba jsme věděli, že chceme být jednou v manželství a že je to pro nás důležité. Tahle otázka mi přijde poněkud zvláštní :-. =-) i když je asi i dost párů, které se vzali kvůli tomu co jsi napsala, ale rozhodně to neznamená že je to pravidlem =-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona součást žádostí o ruku,ale i doma to slyším často ;-)
Odpovědět
Jsou i muži, kteří v okolí znají jen úplné rodiny, jako malí vyrostli na pohádkách a od mala si vysnívají svoji princeznu. A když tu pravou najdou, tak jí klofnou, protože by mohl přijít i jiný Bajaja, že :-) Řekla bych, že když se muž ženit chce (zvlášť poprvé), tak je ten důvod velmi jednoduchý - z lásky. Mnohem sofistikovanější seznam důvodů, proč se vdávat, si spíš sumírují v hlavách ženské :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě požádal přítel o ruku už po 2 měsících známosti... Že na mě čekal celý život a ví, že jsem ta pravá a že cítí, že jsme si souzeni... že jsem to nejlepší, co ho v životě potkalo a miluje mě tak, že to nedokáže ani popsat a že nikdy nikoho tak nemiloval.. že jsem ho naprosto očarovala.. a já to cítila stejně... :-) Nakonec jsme si pořídili miminko, teď chystáme svatbu, stavíme domeček a další mimi je v plánu... Je to nejúžasnější chlap na světě a neumím si představit, že bych byla bez něj.. Kolem malého dělá, co se dá.. o víkendu si ho ráno bere z ložnice, ať se můžu dospat, občas k němu vstává i v noci (střídáme se) a se svatbou pomáhá až je to na mě někdy moc.. Takže u nás ani jedna z nabízených možností neplatí.. prostě si mě bere z lásky... :-) Taky mám 13 letou dceru a bere ji jako by byla jeho... prostě pohádka.. :-)
Odpovědět
Tak jsem se ted ptala toho mýho a odpoved : Protože tě prostě miluju a nevím, na co bych čekal...Chci taky hlavně už rodinu,ale prostě tě miluju. Musím říct, že s žádostí o ruku přišel on sám já o svatbě vůbec nemluvila :-)
Odpovědět
Tak jsem se ho zkrátka zeptala a bylo mi řečeno toto: Protože jsem našel tu pravou, kterou jsem tak dlouho hledal :-) ...je to moje pusinka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Netuším, ale prý jsem ho nenutila... Tak nevím, asi po důvodu ani pátrat nebudu, ten mě nezajímá. Hlavní je, že se to stalo, vztah klape, těšíme se na svatbu a chceme prostě spolu být.
Odpovědět
@luckanovotna mě to můj sice neřekla, ale když se ho ptají chlapi co zblbnul, tak jim taky říká, že je starej a že by ho stejně jiná nechtěla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona Tak u nás - drahý začal mluvit o tom, že už je mu dost let, že by chtěl dítě. Já: Fajn, ale nejdřív svatba. On: Jak to s tím souvisí? :-D Tak jsem mu vysvětlila, že hodně a bez svatby dítě nechci a bylo =-)
Odpovědět
Profilova fotka
můj řekl, no protože tě mám moc rád a chci se k tobě připoutat :-D :-D
Odpovědět
Já myslím, že takoví existují..............můj chlap mě absolutně překvapil a odzbrojil zásnubním prstenem, a ihned nato mi řekl, že okamžitě začínáme plánovat svatbu, že není na co čekat, že se moc těší, až budeme svoji a přitom já to brala tak, že se zasnoubíme a neočekávala jsem od toho hned že se bude takhle hrnout do ženění........ a ono jo.... je to krása :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona tak na mě nesedí ani jeden bod :-N byli jsme spolu krátce, děti jsme nechtěli, žádné společné nemáme a já ho nikdy neotravovala, páč jsem se vdávat nechtěla.... já si myslím, že si mě vzal proto, že jsou pro něj svatby něco jako koníček :-N (jsem jeho třetí manželka)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona když to tady tak pročítám, tak také nejsem dvacetiletá a pomalu se ten 4 křížek blíží. Ale akorát o víkendu u nás byl náš společný kamarád a pronesl tam větu : No když se teda musíte brát .....já na to nereagovala vůbec, jen přítel se otočil a řekl: " my se ale nemusíme brát, my to chceme oba a je to pokračování našeho krásného vztahu! " Kamarád jen ztichl a pronesl , že ho pořádně utřel :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
přítel mě požádal taky abych už neotravovala :) ne on sám o tom začal mluvit řekl že chce mít rodinu jako celek a k tomu patří manželství :-D takže asi tak :D
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona Mne si bral proto, ze jsem to chtela ja. Ne ze bych mu rikala "Kdy si me konecne vezmes?" Ale kdysi jsme se bavili jaky mame vztah k detem, zda je chceme a zda chceme svatbu. On rekl, ze deti ano, ale svatbu, ze by mit nemusel...ja jsem tenkrat rekla, ze bych pokud budeme mit deti, tak bych chtela abychom byli i formalne rodina - jsem konzerva. On na to OK a ze uvidime....pak nekdy pul roku pote (nekdy v roce 2009) se sam necekane i pred rodicema vyslovil, ze se v roce 2012 ozeni. Chtel mit proste ve 30ti letech zenu, dum, strom..... :-D Takze jsme se brali tyden po jeho 30tych narozkach. Ted zpetne rika, ze je rad ze to tak je... i na me dela dojem, ze je spokojenej. Tak si myslim, ze to neni vylozene kvuli tomu, ze ja bych to chtela...
Odpovědět
Můj manžel se ženit chtěl, o tom jsem pevně přesvědčená :-) Nijak jsem na něj netlačila, se svatbou bych ještě počkala, ale když mne požádal o ruku, tak co jsme mohla říct. Samozřejmě ano, že? ;-) :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?