Svatby slavných. Názory na líčení, šaty, účes

Profilova fotka
Ahoj nevěsty minulé i budoucí, právě koukám na fotky další vdané "celebrity" Ivety Lutovské/Vítové a napadlo mě, že bych ráda slyšela váš názor na její líčení, účes, šaty... A vlastně by se tu dala probrat každá nová známější svatba. Královská svatba se tu řešila, ale jiné myslím ne. Takže: Která známá nevěsta byla podle vás ta nej a co říkáte té nejnovější, Lutovské? Můj názor - čekala jsem víc. Zdá se mi, že korzet jí úplně nesedí, divně se nahoře ohýbá. Dělá jí to scuclá prsa, což je škoda vzhledem k její postavě. Ale zezadu je krásný, vázačka se povedla. Sukně se mi nelíbí, ale to je jen mou subjektivní averzí vůči naducanýcm sukním a vlečkám. Moc se mi líbí účes a střídmé šperky. Nikde jsem ještě neviděla boty, ty by mě taky zajímaly :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To ohýbání korzetu je asi schválně, ale dost zvláštní, ale mně se celý ten styl korzetu moc nelíbí... příjde mi takový, ehm, do postele... Sukně samotná by mi přišla oka (i když není můj styl), ale je vepředu krátká, či co. Nevím, jestli to není jen fotkama, ale na všech, co jsem našla, to má dost nad zemí. Fotku zezadu jsem bohužel neviděla. Účes nejde moc vidět, takhle se závojem to byl skoro jen culík. A líčení bohužel vůbec - má hrozně tvrdé linky a vypadá jak panda. A to se mi jinak tato modelka fakt docela líbí a na fotky jsem se těšila :( Ale třeba to na nějakých dalších bude vypadat líp x-) Jo a líbila se mi manikúra ;-)
Odpovědět
nelíbí se mi jak je hubená.....kdyby malinko přibrala,slušelo by jí to moc!!!!! :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@ifoun Taky nemám ráda průhledné korzety, tenhle je sice jen trošku průhledný, ale je (a nebo má jinou barvu než sukně). Všimla jsem si, že jí sukně vepředu dostává, podle mě je to tím, že si ji nadnáší. Někde psali, že pořád škobrtala o dlouhou sukni, tak asi proto. Nalíčení mi taky přijde docela "tvrdé", zdálky to moc dobře nevypadá. Ale účes je podle mě parádní, je to takový ten podtočený hladký culík, na fotce je to docela vidět. Mně se právě Lutovská taky líbí a to i jako člověk, v porovnání s jinými modelkami/misskami mi přijde milejší a chytřejší. Ale tou svatbou mě teda neohromila :-( Manikúru jsi vyšpízovala kde?
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, ona je dlouhá docela ta horní vrstva sukně - ta průhledná, ale ten spodek mi přijde krátký. Účes jsem neviděla, proto jsem psala o obyč culíku, tento styl, co vidím, mám naopak moc ráda :) Těch fotek je zatím pár... A manikúra zde:
Odpovědět
Profilova fotka
@ifoun Tak to jo, manikúra parádní, žádná umělina, to se mi líbí. Musím ještě pochválit kytici, je krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak me to teda zklamalo, cekala jsem, ze bude vypadat mnohem lip. Saty mi pripadaji celkove desny, pripada mi, ze ji absolutne nesedi a navic na tech fotkach vypadaji dost lacine, na to, ze je ma od navrharky, tak to teda fakt nic moc, zezadu taky bida, zavoj ji podle me vubec nesel, obzvlast na te fotce zezadu je to videt, liceni silny a docela tvrdy, ale ok, jediny, co se mi vazne moc libi, jsou vlasy. Podle me kdyby mela spanelsky zavoj, k tem vlasum i k ni by se hodil mnohem lip. Ale zas by nesel k tem satum. A nebo jen kvetinu do vlasu. Kytici ma peknou. Je to skoda, potkala jsem ji jednou kousek od Vaclavaku a je to i v realu moc krasna holka, s krasnou postavou, hodne vysoka a clovek ji rozhodne neprehlidne, elegantni holka a zadna seda mys, takze tohle je fakt zklamani, obzvlast ten vrsek korzetu, absolutne ji to nesedi a jeste ty kosicky jsou takovy obri, ze to jednoznacne pritahuje pohled. Skoda.
Odpovědět
Taky me prekvapilo jake mela saty. Videla jsem v tv jak byla na zkousce a byla jsem zvedava, co navrharka vykouzli a docela bida. Prijdou mi takove lacine. Moc velky vystrih, divny korzet. Snerovani je pekne, to je tak jedine co se mi libi. Je to skoda, je krasna tak jsem si myslela, ze az ji uvidim vyrazi mi dech.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo, paní Vítová je hezká ženská, nicméně šaty, které měla dnes na sobě se mi nelíbí. Příjde mi divná ta sukně a korzet né moc vhodný na svatbu, je to ale jen můj názor... Nicméně manukúra a účes a líčení se mi hodně líbí :)
Odpovědět
Profilova fotka
ten korzet vypadá spíš, jakoby ho měla malý a mě se nelíbí ten zájem, ale je to věc vkusu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
oprava závoj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem ráda, že tady nejsem sama, komu se ty šaty vůbec nelíbí. Zejména tedy řešení vršku. Připadá mi v tom ne nevěstovsky, ale bohužel spíš "lehce"... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak jsem hledala nějaký fotky na netu, a musím říct, že mi vrchní část šatů taky připadá až moc sexy. Jako chápu, je to slavná modelka a živí ji její perfektní tělo, ale nevěsta by měla být něžná a jemná a ne za každou cenu ukazovat prsa. Na nevěstu mají všichni koukat se zatajeným dechem, a ne aby chlapi slintali a ženy bledly závistí... Spodek šatů na některých záběrech skutečně působí, jako kdyby ta spodní látka byla kratší, než má být, ale zřejmě to je záměr a já jsem to nepochopila. Účes, manikúra a make-up se mi líbí, výrazné líčení mě nijak neruší, ale pro sebe plánuju jemnější (nejsem zvyklá se moc líčit, takže by to bylo asi moc jiné a nezvyklé). Ale myslím, že ve finále je nejdůležitější, že se Iveta Lutovská ve svůj svatební den cítila dobře a uvolněně, a jak tady kdo hodnotíme její šaty ji určitě nemusí trápit ;-) Moje šaty se třeba mým hostům taky nebudou líbit (i když samozřejmě doufám, že jo) :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Co říkáte na šaty Ilony Csákové?
Odpovědět
Profilova fotka
Dle mého názoru: Strašný! Hrozně se mi nelíbí ten korzet. Ale hlavně že se líbily jí :-) A byla spokojená :-)
Odpovědět
@zlobr Já myslím, že ten volánek nebo co to je kolem výstřihu jí zbytečně opticky přidává na centimentrech v oblasti už tak bujného poprsí.
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 Přesně tak. Nemůžu si pomoct, ale mě všechny ty nevěsty -celebrity strašně zklamaly. Nejvíc asi Alena Šeredová. Taková nádherná žena a na svatbě mi přišla tak strašně obyčejná...nudný účes,nezajímavé líčení....čekala jsem mnohem víc. Ale asi na svatbě nechtěla být za modelku ale za obyčejnou ženu. Proč ne... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem se dívala na Čvančarovou a u mě zatím vede, moc hezký účes (ležérní) a líčení (přirozené, žádný hnus, přitom výrazné), šaty jsou docela objemné, ale vzhledem k těhotenství vhodné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Čvančarová se mi hrozně líbí jako ženská i jako herečka :-) šaty krása, jen jsem trochu nepobrala ten závoj a učes co měla. Dělalo jí to hrozně velikou hlavu, ale proti gustu .... :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@gejbinka Účes se mi líbil, takový netradiční - ležérní. Teda viděla jsem ho jen na pár fotkách z iDnesu, takže hlavně zboku a předu. Každopádně ten závoj měla nahoře takový nakrabacený, což asi dělalo tebou zmíněnou velkou hlavu. Taky bych ho dala spíš jednoduše a klasicky.
Odpovědět
Jitka Čvančarová a Petr Čadek
Odpovědět
Profilova fotka
Jooo, Čvančarová vypadala krásně. Ten závoj mi taky přijde zvláštně uchycený.....ale jinak super. Krásný účes. Ale ona je moc hezká,jí sluší všechno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla to taková klasická nevěsta, šaty mě nijak neuhranuly, ale já mám prostě vůči tomuhle hlavnímu proudu averzi. Uznávám, že jí to slušelo, ale prostě na zadek jsem si nesedla. Většina známých Češek dává svým dětem výstřední jména, až mi přijde, že se v tom předhánějí, ale co se týče svatebních šatů, zůstávají pořád nějak při zemi :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@dunkahe no, za mě lepší klasická nevěsta než zmalovaná a vykozená selebrita... nějak mi přijde, že "obyčejnost" se mezi nimi nenosí, takže aspoň takto :) Šaty měla prostě normální, žádné hrůzy, žádná originalita, prostě klasika... Mně se líbila hlavně hlavou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ifoun Samozřejmě taky jsem radši za klasiku než za zjev "lehká děva", ale zas na druhou stranu proč by nemohly být i známé nevěsty vkusně originální? Tady na beremku je plno odvážných a přitom vkusných nevěst, tak proč jim to nejde?
Odpovědět
Profilova fotka
@dunkahe jooo, nad tím jsem taky přemýšlela... v případě Čvančarové to beru tak, že těhotná nevěsta je asi spíš opatrná... by se do originálních šatů taky nemusela vejít :-D Ale obecně bych taky čekala něco zajímavějšího :( Třeba se letos ještě dočkáme ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Dnes se vdala Michaela Maurerová a ty šaty, ačkoli nejsou vidět celé, se mi moc a moc líbí! Co vy na ně? http://revue.idnes.cz/michaela-maurer...
Odpovědět
Úžasné :) líbí se mi, že vypadá přirozeně a není zmalovaná :)
Odpovědět
Moc hezké, šaty jsou jednoduché a přitom originální. Ani není nijak moc nalíčená a účas má taky jednoduchý....je to prostě sama sebou.
Odpovědět
Profilova fotka
tak po dlouhý době říkám krása, tak elegantní, jednoduché a přece originální šaty s tou mašlí vzadu, parádně jí to sedne. :-) gratujulu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?