coverphoto
Neaktivní

jarcatko

Jarka  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. čvc 2010
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 17. 9. 2011
4599
dní po svatbě
Aktivita
79 příspěvků ve fotoblozích
28 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (14)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +72
Svatební album
Jarka a Martin
17. 9. 2011 Benešov | 76 fotek
výzdoba
vlastní tvorba
Většinu dekorací jsem si zajišťovala sama, s vlastním nazdobením sálu mi pomáhala sestra-svědkyně Jana, švagr Matěj a samozřejmě můj skvělý manžel Martin. Tomu děkuji především za trpělivost a pevné nervy před svatbou, kdy všechny moje šílené nápady ustál a nezešílel. Ba dokonce mi až neuvěřitelně ochotně pomáhal s jejich realizací! Děkuji, broučku :-*
make-up
Sestra nevěsty
Jani, díky, nalíčila jsi mě skvěle, líčení vydrželo do rána a ženichovi se moc líbilo.
podvazek pro nevěstu
Nevěsta
Vlastní tvorba. Asi se líbil, vydražil se za neuvěřitelné 2700!
dorty
Nevěsta
Nemá se to, ale dort jsem si upekla sama. Děkuji tímto kamarádce Verunce za recepty, psychickou podporu a zapůjčení stojanu na dort. Bez ní bych se do toho asi nepustila.
hudba
ženich
Hudbu jsme si vybírali sami, nejvíc práce bylo na ženichovi, k obřadu nám pak jednotlivé skladby pouštěla provozní hotelu; další hudební doprovod k jednotlivým bodům programu nebo prostě jen tak do podkresu zajišťoval ženich; a hudbu k závěrečnému překvapení pro ženicha pustil někdo z hostů, nevím ani kdo :-)
civilní obřad
Evangelický farář Jaroslav Pechar
Neměli jsme civilní obřad, ale ani svatbu v kostele. Obřad byl v zahradě hotelu, oddával nás evangelický farář Jaroslav Pechar, jeho řeč byla vtipná, milá a od srdce. Jardo, díky, že jsi naše manželství zpečetil právě Ty!
svatební prsteny
Ráj snubních prstenů Praha Vysočany
S prsteny jsme velice spokojeni, ve zlatnictví mají obrovský výběr. My jsme chtěli značku Retofy, zvolený model nám upravili podle přání (počet briliantíků na nevěstině prstýnku ze 3 na 1), cena byla více než příznivá a prsteny byly k odběru dokonce o několik týdnů dříve, než jsme původně dojednali. Cena rytiny taktéž velmi příjemná. Doporučujeme.
šperky
Bijoux Gabriela
Svatební náhrdelník a náušničky jsem si objednávala na poslední chvíli a navíc ještě v jiných barvách, než měla paní Gabriela aktuálně v galerii. Přesto šperky stihly přijít včas (v pátek odpoledne, těsně před odjezdem na místo svatby). Paní Gabriela je opravdu profesionál a má úžasný vkus. Perfektně trefila odstín zelené, kterou jsem si přdstavovala, a šperk navíc vyrobila v rekordně krátkém čase. Všem se moje svatební sada moc líbila a skvěle se hodila k šatům. Určitě vřele doporučuji!
Žádné příspěvky