Mary Kay. Máte zkušenost s touto kosmetikou?

Ahoj holky,mate nekdo zkusennosti s touto kosmetikou a jak jste s ni spokojene?
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si od nich nějakou kosmetiku koupila. Je sice dražší, ale je opravdu vynikající. Byla jsem na svatebním líčení, ale to mě zase až tak moc nenadchlo. U líčení je to hodně o tom, kdo Tě líčí. Touto kosmetikou líčí miss a snad každá víme, jak perfektně vypadají. Jinak ji mohu oporučit :-).
Odpovědět
já teda spokojená nejsem, měla jsem pudr a make-up a musím říct, že horší jsem ještě nezažila...pak jsem měla extra hydratační krém- ten byl neutrál-ne špatný, ale ani ne extra dobrý, za ty prachy to nestálo....celkově pocity nic moc, lituju, že jsem se nakrátko nechala odlákat od přírodní kosmetiky...
Odpovědět
vyzkousela jsem rasenku a taky nic moc. Docela se droli, i kdyz mi dealerka tvrdila, ze v zadnem pripade to nedela ]-( Pry je to profesionalni kosmetika, ale nevim nevim. Byla jsem na jejich liceni a i kdyz jsem na vlastni zadost chtela neco prirozeneho, tak jsem odchazela zmalovana jako plakat. Asi je to fakt o tom, kdo lici :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Pěstící kosmetiku mají vážně dobrou,jsem s ní opravdu spokojená ale dekorativka není nic moc.
Odpovědět
Dekuji moc za nazory,radsi se necham nalicit jinou kosmetikou.
Odpovědět
Profilova fotka
Goldandilek: Mary Kay je suprová kosmetika, zakládá si ale na tom, že nejdůležitější je začít u pleti. Tzn. aby byla zdravá a krásná... a pak jí teprve krášlit dekorativní. Takže na líčení bych taky zvolila asi něco jiného... ale krémíky a čistící řady... na ruce celá sada... to je fakt bomba... nemůžu si stěžovat... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak s touhle kosmetikou mam od vcerejska taky sve zkusenosti.. Nechala jsem se na zkousku nalicit a musim rict, ze jsem vypadala jak maska :-o .. Pritel jak me videl, tak se zdesil a prirovnal me ke slecnam z E55, takze ted nevim, jestli se nemam radeji ve svatebni den nalicit sama.. Pravda je, ze se moc nelicim a bojim se, ze to nezvladnu.. Asi pro me bude nezvykle jakekoli naliceni, kde bude pouzity make-up atd., ale co je moc, je prilis, musela jsem pouzit 10 tamponu, abych to odstranila.. Co se tyce rasenky, ta byla priserna, vypadala jsem jak mrkaci panenka ;-) .. Neznate nejakou dobrou kosmeticku ze Zlina a okoli??
Odpovědět
Ahoj, já jsem se taky nechala namalovat od profesionálky z Mary Kay a když mě viděla naši a můj muž, tak řekli, že ani omylem - vypadala jsem jak indián na válečné ztesce - růžové tváře jak Marfuša .... Raději jsem se nalíčila sama a musím říct, že ikdyž jsem dotyčné několikrát říkala, že mám velmi suchou pleť, která nesnese make-up, tak mi ho tam stejně dala a domů jsem šla s obličejem plných šupinek a navíc zmalovaná. Raději jsem se namalovala na svatbu sama :-D a až tak nejhorší to nebylo. Přece jenom my sami dobře víme, jak naše pleť reaguje na určité druhy krému, make-upu atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidávám k chvále. Používím jak krémy, tak dekorativní kosmetiku a jsem s ní spokojená. Jsem na ní už 2 roky a nemůžu si stěžovat. Stíny mi vydrží v tom samém stavu jako ráno celý den, takže super, pudr je skvělý a make-up taky. Co budu kritizovat jsou laky na nehty - moc dlouho nevydrží. U této kosmetiky záleží na typu pleti.Pro každou je speciální řada. Pokud kosmetická poradkyně zvolila špatný typ a řadu přípravku, tak s tím můžou být problémy (i make-up u jsou tři řady - pro každou pleť). Ale taky jako profesionálka a dle pravidel firmy by měla za špatně zvolený přípravek buď vrátit peníze popř. vyměnit výrobek. :-) Vím o čem mluvím, patřím ke kosmetickým poradkyním :-N , ale rozhodně bych nechválila něco, co nemám vyzkoušené osobně. Už kvůli tomu, že to není nejlevnější kosmetika... :-| A pokud Vás zmalovali, tak je to rukama a "uměním" té které poradkyně a ne přípravky. ;-)
Odpovědět
Ahojky holky,jsem sice kosmetická poradkyně Mary Kay,ale dělala jsem i Avon, a protože mám docela citlivou pleť jsem s Mary kay absolutně spokojená nic jiného mi tak dobře nesedělo a pleť mám teď pěknou.Musím říct,že opravdu záleží na kosmetické poradkyni jak správně určí pleť a jakou zvolí řadu.a líčení to je už otázka vkusu někomu se líbí víc a někomu méně.Já osobně se nechám nalíčit kosmetikou Mary Kay mám vyzkoušené,že stíny dlouho vydrží a make-up je vzdušný a příjemný.
Odpovědět
Ja pouzivam Mary Kay od dubna, a i kdyz je draha, jsem s ni moc spokojena. Mam takovou tu nestastnou plet, misty sucha, misty citliva a navic necista. Plet se mne konecne dava dohromady, nemam zadne supinky, plet vypada cerstve a zdrave. S dekorativni kosmetikou od nich jeste zkusenosti nema, ale kosmetika samotna je super :-)
Odpovědět
Ahoj holky, to opravdu není vina ŽÁDNÉ kosmetiky, když odcházíte zmalovaná jak Marfuša.Všechno to záleží na kosmetičce.Když jsem měla maturák, tak moje dvě spolužačky přišly, tak zmalované, že jsem je nepoznala.Opravdu jsem kolem nich prošla jen tak..Jinak MK je kvalitní kosmetika.Je lepší investovat trochu víc, než si pořád kupovat něco jiného a zkoušet a zkoušet.Základní řada na pleť je opravdu dobrá, sama jí používám.A to jsem už zkusila spoustu přípravků na ucpané nosní póry.Už po měsíci používání vidím výsledek.Opravdu to stojí za ty peníze.
Odpovědět
Článek se načítá
Myslim, ze kdyby tady nekdo stal o vychvalovani se kosmetickych poradkyn, tak se tema jmenuje: "Je tu nejaka nejlepsi kosmeticka poradkyne Mary Kay?" Ja vim, holky, ze chcete prodat, ale ja tenhle pristup nemam rada. Ja zrovna vyzkousela vice druhu a rad vyrobku Mary Kay a nesedlo mi to, i kdyz kosmeticka poradkyne tvrdila opak. Myslim, ze pri osetreni pleti to asi palit nema. ]-( A taky jsem byla uz u dvou poradkyn Mary Kay a obe, nezavisle na sobe, me zmalovaly jako plakat, i kdyz jsem si rekla o decentni liceni. Myslim, ze kosmeticke poradkyne od jinych firem mivaji skoleni o vizazi a liceni, nevim, jak je to u MK. Pokud uz tu teda tu reklamu chcete delat, tak ji delejte nejak nenapadne! A nepouzivejte takove ty fraze jako "Je lepsi investovat trochu vic."
Odpovědět
Ale já jsem přece nechtěla nic propagovat, jen jsem chtěla říct, že se raději připlatím za něco lepšího.Ale ne jen u kosmetiky.Já sama nemám ráda přístup, kdy mi někdo něco nutí se slovy, že toto je nej a nic jiného,ale já si raději si koupím 1 kvalitní triko, než 4 levná a nekvalitní.Koupím si tavený sýr za 28kč než nějaký blivajz za 9 kč.To je taky propagace na sýry?A tím jsem myslela i frázi "je lepší investovat trochu víc"Každému sedí něco jiného.To co sedlo mě, tak jinému nedělá dobře. S tím zmalovánim je to všude stejné, znám holky,které dostanou do ruky řasenku a říkají si kosmetičky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, chtěla bych reagovat na to, co píše mmmk ;-) Věnuju se kosmetice už asi šest let, je to takový můj koníček 8-) a vyzkoušela jsem hodně značek včetně Mary Kay, Avonu a Oriflame, co do kvality výrobků si nemůžu stěžovat ani na jednu z těchto tří firem. Ne každý výrobek je samozřejmě povedený a málokterý je něco jako zázrak, ale celkově jsem byla spokojena se všemi. Oriflame dělám nejdýl a co je na něm nejlepší, je to, že jsem si tam udělala kosmetické kurzy na poradenství a barevnou typologii. Avon mi zase nejvíc vyhovuje, co do objednávání(přes net a dodávka až do domu) protože mi šetří čas a starosti. Výrobky mi příjdou oboje na stejné úrovni - jak co, možná Avon o trochu lepší. Co se týče Mary Kay je fakt, že kvalita bude asi vyšší, některé výrobky např. krém a čistící gel, jsem si doslova zamilovala, dekoračka mě nijak zvlášť nezaujala a za některé výrobky bych ty velké peníze nedala - nebyl to žádný zázrak, ale nepochybuji, že jde o kosmetiku velmi kvalitní. Mary Kay jsem se věnovala jen krátce a bohužel mi ještě dnes vstávají vlasy hrůzou, když si na to vzpomenu :-S Ten jejich vnucovačský systém mě opravdu nadobro odradil :-| Pořád mi ta paní co byla nade mnou volala, psala SMS a e-maily, když jsem nereagovala(už ke konci, když jsem toho měla plné zuby) posílala mi dokonce doporučené dopisy a neustále mě tlačila do nějakých objednávek a já jsem zkrátka ten typ co tohle nesnáší!!! Chci mít vše, co dělám pevně ve svých rukou - na tohle nejsem vážně zvědavá ]-( ]-( ]-( Navíc mi vadilo, že hned snad první den po mě chtěla abych si sjednala poradenství i když jsem s výrobky neměla vůbec zkušenost a ani nevěděla na co který je... A tak to bylo se všemi holkami ve skupině, takže mmmk, jestli tě někdo zmaloval jak plakát, tak se tomu vůbec nedivím, protože je docela možné, že vůbec nevěděl, co dělá a pustil se do toho pod rouškou "kosmetické poradkyně Mary Kay" bez jakýchkoliv zkušeností... :-S :-S :-S
Odpovědět
Profilova fotka
I kdyz to nebyla puvodni otazka, pridavam se k tem, ktere kosmeticka poradkyne Mary Kay zmalovala jako plakat a u toho mela jeste takove promluvy, ze "Nivea zpusobuje rakovinu, to jste nevedela?" takze kosmetika mozna kvalitni, ale ty jejich dealerky...
Odpovědět
Profilova fotka
myslim si, ze tohle je hodne rozsireny nazor :-) tedy ze MK poradkyne maluji jak plakaty :-D dokonce mi to rikala i ma vizazistka, ze si ji na to stezuji holky, co lici :-) me tedy taky "tak trochu" zmalovaly, mam dokonce fotku v pripravnem albu.. je to mazec, i kdyz umim si predstavit horsi :-D oproti tomu moje svatebni liceni bylo fakt nadherne (na fotkach asi neni moc videt, bylo vic nez decentni) ale abych se vratila k MK.. jednou jsem byla na "sezeni" s takovou mladouckou holcinou, bylo to pres plet, ale ona me i presto pak nalicila a musim rict, ze to bylo super. bohuzel jsem na ni nekde zasantrocila cislo, takze domluvit se na dalsim liceni uz neslo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte. Já jsem se nechala nalíčit na svatebním veletrhu paní s MK a když jsem přišla domů, tak můj nastávající prohlásil, kdo mi kde dal před pusu... Jsem blondýna se světlou pletí, lehce se stmavuju v solárku. A ona mi dala tmavě modro šedé stíny, výraznou tvářenku a fialovou rtěnku s tmavou konturou. No masakr....
Odpovědět
Profilova fotka
přidám se také se svojí troškou do mlýna...:-) kosmetiku Mary Kay používám asi cca od září 2005 a musím říct, že mi sedí...používám tedy pouze pěstící...i když ted jsem si pořídila i make -up a musím říci, že jsem hodně spokojená, nebot mi jen tak něco nesedí... řekla bych , že kosmetika je to dobrá, ale že záleží na tom, jakou kosmetickou poradkyni máte..... vždy je to o lidech...já mám velmi šikovnou, která mi nikdy nic nenutí - spíše mne informuje o novinkách či akcích...a co se týče líčení, také jsem neměla nikdy problémy... e to pouze o lidech, kteří kosmetiku nabízí... toť vše...:-)
Odpovědět
terulik, to mas pravdu. Ta pani od MK, u ktere jsem byla, se nam predstavila jako "odbornice na plet a liceni." Pece o plet byla ok, jen mi odlicovac oci nesedl a palil a pletova maska me taky palila na obliceji. Ale budiz. Pak nas pani pozvala znovu, tentokrat na liceni. Myslela jsem, ze se pobliju. Ona vypada jako nejaka spina a jeji styl uchovavani kosmetiky tak vypadal taky. Pouzivala na nas tri jeden stetecek na rtenku, ktery jen otrela do ubrousku a rikala, ze licila modelky na foceni a ze ho poradne neutrela!!! Pak vzala normalne spinavou, hnusnou a jetou houbicku na make-up a zacala nas matlat make-upem. Zvedal se mi zaludek. A kdyz jsem se ji na to ptala, tak rikala, ze je to normalni a ten make-up ma pak prirozenejsi odstin. Odchazely jsme od ni a vypadaly jako tri holky, co postavaji u E55! Tak jsme vlezly do prilehleho mekace na zachod a kamoska mela pro vsechny pripady odlicovaci ubrousky :-D , tak jsme to odlicily. Od te doby me porad bombardovala maily a smskami, abych si neco objednala a kdy si neco objednam a at ji poslu adresu domu, ze mi posle katalog atd. atd.!! Nikdy vic!
Odpovědět
Profilova fotka
Mmmk: úplně tě chápu a dovedu si to živě představit, musela jsem pořád chodit na nějaké obchodní setkání, kde jsme pořád dokola poslouchali nějaké "motivační" (vnucovací) bláboly :-S Jediné, co mi to dalo, bylo, že jsem tam poznala jednu opravdu super kamošku, která s tím taky sekla ze stejných důvodů jako já :-D Ale co nechápu - hrůza - měla tam dvě baby, obě asi kolem 40ti, ale tak naprosto odporné!!! :-S Oni byly takové ty upocené a zadýchané se strašným odérem, špínou za nehty, mastnými vlasy a ani o pleť se nestaraly - samí pupínek, zima a šupinky a hlavně od pohledu úplně neopečovávaná zanešená pleť a ty (mimochodem taky absolutně bez znalostí) dělali kosmetiku, líčení a poradenství - necchtěla bych se jim dostat do rukou :-D :-D :-D :-o Lituji jejich oběti - výsledky byly plakátově děsivé! :-o V MK jde jen o prodej... bohužel...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě na svatbu líčila kosmetická poradkyně Mary Kay a byla jsem moc spokojená. Narazila jsem na ni na veletrhu, kde mě nalíčila. Mému tehdy ještě přítelovi se to moc líbilo, i když jinak líčení vcelku odsuzuje. Hlavně proto jsem se u ní nechala nalíčit i na svatbu. Dopředu jsem ji ale varovala, že si nic z kosmetiky v plánu kupovat nemám, takže mi ani nic nevnucovala, což jsem uvítala. Chtěla jsem jen jemné líčení a i když si první dvé zkoušky nalíčila dle svého a zjistila, že v tom opravdu vypadám děsivě, nalíčila mě přesně dle mých představ. Jen musím souhlasit, že po té odličovací vodě mě také pálili oči.
Odpovědět
Profilova fotka
byla jsem na zkoušce péče o pleť v salonu MK, kde mi samozřejmně nabízeli přípravky pro pečování o plěť a jiné, ty částky to byla síla, pestící mléko od 650,-- a pleťové masyk klidně za 1000,-- no měla jsem fakt dost. V zápětí na to mě pořád otravovala jistá vizážistka jetli už mi kosmetika nedošla a, že je na čase pokračovat s dalšími přípravky, no síla. Později jsem ješte přišla na zkoušku líčení - jsem bledulka se zelenýma očima - říkala mi že jsme severní typy a tudíž bledulky, ale jak jsem z toho salonu vyšla tak jsem vypadala jak ti panácové co předvádějí pantomim :-| ]-( Proti působení kosmetiky v podstatě nic nemám je velice jemná, nedráždí a uklidňuji, ale ty co to na vás naťapávají ty mě fakt dráždí.... :-S ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ten odličovač o kterém je tu řeč, tak ten dostal nějaké nejlepší hodnocení asociace vizážistů, nebo takněco... Stojí myslím kolem 600,- a i když mě neštípal, tak jsem z něj nebyla vůbec nadšená, mám kvalitní řasenku Loreál a vůbec nešla dolů, prostě žádný zázrak...
Odpovědět
čtu a zírám 8-( jsem zákaznicí Mary Kay už několik let a chvilkama mám pocit, že to co jsem si tady na adresu této firmy přečetla, snad psaly "lady" či jiné "pracovnice" konkurenčních firem. Dokonce některé nemají ani přehled o cenách!!!! Měla jsem velmi problematickou pleť a opravdu dlouho jsem hledala vhodnou kosmetiku ve všech cenových skupinách. To, že mi pomohla Mk není jen subjektivní pocit, ale i názor okolí. :-) Navíc pracuji v resortu, který vyžaduje celodenní perfektní make-up, takže bych opravdu nepoužívala něco, co mi jej nezaručí. O kosmetických poradkyních jen tolik - v každém oboru najdete odborníky a neodborníky. A jak už bylo napsáno - není to kosmetikou, ale rukama! Já jsem se svojí KP spokojená a s kosmetikou taky. A pokaždé mám pocit, že jde o mně jako zákazníka. Vzkaz pro mmmk: nenapadlo Tě, že ty odporné baby kolem 40 tam možná přišly proto, že na sobě chtějí pracovat?
Odpovědět
Ahojky, opravdu mne překvapilo jak se tady Mary Kay pomlouvá!!! Používám tuto značku již 6let a přecházela jsem na ni z obyčejných rodinných krémů.Taky moje pleť si zvykala týden na něco lepšího a teď bych ji za nic na světě nevyměnila.Ani nevíte kolika kamarádkám a úplně cizím ženám nebo puberťačkám jsem pomohla vyřešit jejich problémy s pletí. Myslím, že tady panuje velká rivalita.Ale přirovnávat to k AVONU nebo ORIFLAMU je hřích. Tahle kosmetika nemá nic společného s takovýma značkama.Hlavně je bez parfému!!! Jde ruku v ruce s dermatologiíí a je vidět, že opravdu máte málo informací o této luxusní značce. V Americe tato značka funguje již 44let!A stále se rozšiřuje, protože FUNGUJE! ps. Odličovač očí, aby vám fungoval musíte protřepat-je dvojsložkový bez obsahu oleje x-) Zeptejte se Ivanky Christové proč je úspěšnou kosmetickou poradkyní MARY KAY, když dělala reklamu slavným značkám jako DIOR apod.
Odpovědět
Ahojky, sice nemám vlastní zkusenost s Mary Kay, ale moje velmi dobrá kamarádka ji pouzívá uz snad 4 roky a po pár mesících, co s ní zacala bych ji bývala skoro nepoznala - mela dríve totiz uhríky a necistou plet a potom paráda a ta cistá plet jí od té doby zustala - sice nevím presne, co vsechno má za prípravky, ale jestli si dobre vzpomínám zminovala takovou tu základní klasiku - neco na cistení (odlícení), cistící vodu, krém a hlavne si pochvalovala masku - také jsem MK uz chtela vyzkouset, protoze mám sama problematickou plet, ale zatím me vzdy odradila ta cena - no kdo ví, treba si pred svatbou také domluvím termín s její poradkyní, at si to mohu sama na vlastní kuzi vyzkouset ;-)
Odpovědět
ahoj sice nemam moc zkusenosti s touhle kosmetikou ale uz mi prijde ze sem chodi jen slecny co jsou poradkynemi a snazi se neco prodat.....neuveritelne 8-)
Odpovědět
grmk, prvni se podivej, co kdo napsal. Ja nic o 40-letych babach nepsala ;-) A s MK jsem proste nebyla spokojena. Mam docela problem s vyberem kosmetiky, ale rozhodne jsem spokojena s Vichy. A cenove je to s MK srovnatelne. Vic verim vecem z lekarny nez od nejake smudly, vis?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, musím přidat svojí troškou do mlýna. Souhlasím s 8050janca, protože Oriflame a Avon jsou pouze sr...čky, které si kupuje spousta žen, ale pokud nepoznají nic jiného nejsou zklamané. Já s Mary Kay nemám nic společného, já používám Artistry, ale je fakt, že Mary Kay je rozhodně lepší kosmetika, která se prodává přímou distribuční cestou, takže tato značka neplatí na reklamu, s tímto způsobem prodeje začal v padesátých letech Amway a některé značky se snaží přijmout jejich principy za své. Jinak jméno kosmetiky všeobecně kazí některým dobrý značkám jejich kosmetické poradkyně, které bývají mnohdy spíše amatérkami... 5 nejlepších kosmetik na světě podle spotřebitelů: Vichy, Safina, Lancome, Artistry Clinique...
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?