Program na svatební hostině

Ahoj, píšu tohle s naprostou otráveností, protože jsem s tím opravdu nepočítala. Původně měl být obřad, oběd a pak se rozejít a domů. Takhle jsme si to s přítelem představovali. Ani jeden nemusí mít párty až do 2:00. No jenže nastaly změny. Děti na svatbě nakonec nebudou, tak hosté mohou slavit až do rána, a nemusí se omezovat kvůli nim. Jenže musíme vymyslet program. Ani jeden z nás na tohle opravdu nejsme, ale přítel se chce prostě zavděčit všem. Mě by nějaké hry nevadily, jenže co dál. Na svatební tombolu fakt nejsme, nechceme žádné přihlouplé noviny. Fakt jsme si mysleli že to bude takové jak jsem psala na začátku. Jsem z toho ve značném stresu a to máme svatbu ke konci srpna. Nemáme nikoho kdo by nám s tím pomohla máme i značně důležitější starosti než svatbu. Sama to organizovat nechci. Fakt se na tu svatbu netěším a nejraději bych obřad jen se svědky, ale to by zase byla s přítelem hádka. Jaký jsme měli program pro cca 40 lidí? Já jsem fakt v koncích.... 😞 😐 Chci aby se ten den/večer vzpomínalo v dobrém, proto mám otrávenou náladu.
Odpovědět
Neměli jsme program, měli jsme fotokoutek, měli jsme kapelu, pověšené naše fotky... žádná organizovaná zábava, tahání peněz z lidí, nebyla "vtipná" scénka s miminem, neházela se kytice, noviny jsme taky neměli a nikdo si nestěžoval.
Odpovědět
V oficiálním programu jsme měli klasiku jako krájení dortu a první tanec, mimo program mohli hosti hrát deskovky, petanque, prohlídnout si naše fotky, jít se projít do přírody, nebo prostě jen tak klábosit na zahrádce/v restauraci/v sále (pak jsme měli organizované věci jako novomanželský kvíz, tombolu apod., které nechceš). Hod kyticí ani fotokoutek jsme neměli, počet hostů jsme měli podobný.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nestresuj se zbytečně programem, nech tomu volný průběh a uvidíte že i bez řízeného programu budete mít pěknou svatbu, jak píšeš, budete mít 40 hostů, to jak akorát aby si lidé spolu popovídali a zažili pěký den. Jediné co bych doporučil aby svatba nebyla úplně - jak se říká na suchu - zařiďte si hudební doprovod, kapelu nebo Dj. Zbytek jako hry, házení kytice, tombolu,… klidně vynechejte.Nikde se nepíše co na svatbě musíte mít a co ne, je to váš den a jaký si ho uděláte je jen vaše věc. Ať se vše podaří 😎
Odpovědět
Nejlepsi svatby jsem zazila takovy, kde organizovana zabava vubec nebyla. A kdyz uz, tak byla delana decentne, na urovni a byla nepovinna. Taky jsou fajn ruzne veci, u kterych se lidi zabavi sami - fotokoutek, koutek s vodnimi dymkami atd. 🙂
Odpovědět
@luciek97 souhlasim se vsim, co tu uz padlo, pokud neni mozne realizovat planovanou variantu, tak bych zajistila nejakou hudbu a parket, spousta DJ umi udelat i nejake "instantni" hry v pripade nouze (dopredu se domluvte chceme/nechceme, chceme, kdyz si rekneme, chceme, kdyz vycitite, ze to rozproudi zabavu apod.) + bych ve vasem pripade udelala nejake ty samozabavy, o ktere se nebudete muset v prubehu starat, vzala treba petanque, badmintonove palky, vytiskla par fotek nebo sehnala rekvizity do fotokoutku.. Noviny ani vybiraci hry nejsou potreba, podklady na nejake kvizy, zvedani bot nebo kocar najdete na netu, staci vytisknout a domluvit "moderatora" (Nejakeho hosta nebo toho DJ). On ten den rychle utece a neni treba toho mit moc (jako ze i z toho meho netreba rozhodne vsechno, klidne staci 2-3 aktivity)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsto 🙂 Úplně souhlasím s kolegou Gorem! Hlavní je se otevřeně domluvit s budoucím manželem a najít společný kompromis! Důležité také je, si opravdu uvědomit, že to je den D vás dvou, a ne hostů. Udělejte >pro vás< vše tak, jak to oběma vyhovuje! Pokud budete plánovat jednoduché odpoledne s hosty, nabízí se dvě možnosti: Jedna možnost je, dát po obědě hostům "volno" na dvě až tři hodinky (můžou domů, hosté z daleka se můžou projít po městě, případně navštívit památku) a všechny pozvat později odpoledne na kávu a svatební dort, úvodní tanec a party. Druhá možnost je po obědě tak hod´ku a půl nechat hosti jen tak sedět (nebojte se, hosté kteří se dlouho neviděli nebo teprve poznali, budou mít velkou potřebu se v klidu vypovídat, hry nebo podobné akce by jen rušili), případně udělat pár společných fotek, po té dort, tanec, party a klidně ukončit krásný den kolem 22 hodin trochu dříve. At´ zvolíte jakoukoli možnost, věřte mi, den uteče jak voda a v každém případě se to bude úplně samo prodlužovat 😉 Rozhodně taky musím přitakávat kolegovi v tom, že to ale chce trocha profesionálně řízené hudby! Odpoledne lehká hudba v pozadí a potom dobře vybraná hudba na tanec a party vám zaručí nezapomenutelný den pro všechny!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?