Přírodní barvy

25. kvě 202340

Ahoj holky, já mám teda už dost barvení klasickými barvami, přemýšlím poslední dobou nad přírodnějším barvením, aby vlasy dostávali i nějakou správnou péči z venku. Máte s tím někdo zkušenosti?

• @zuzanabulharova  
    Nejzdravější a nejúčinnější přírodní barvení je barvení Indickou Hennou. henna má blahodárné účinky a hlavně pro očistu pokožky. Máš buď bezbarvou (čistě pro regeneraci/zábaly), a nebo barevné, které si zvolíš. Ale pozor, musíš kupovat pouze kvalitní a né žádnej šunt repliku. Tady máš odkaz, kterou používám já a jedná se o originál, čistá henna. 😊😊😊
    https://hennanavlasy.cz/?gclid=EAIaIQobChMIgJndsoWL_wIVHotoCR38OAwfEAAYAiAAEgJIL_D_BwE?gclid=EAIaIQobChMIgJndsoWL_wIVHotoCR38OAwfEAAYAiAAEgJIL_D_BwE

• @malehoracio  moc děkuji! Mrknu se na to. ❤️

• Já teď zkouším VOONO (henna) . Zatím jsem byla na prvním barvení v kadeřnictví, bůhví jak to nechytlo, což není divu po těch letech chemického. Prý ještě 2-3x, objednala jsem si barvu, tak to zkusím doma. Každopádně po šamponu a balzamu jsou vlasy jiné, nedokážu říct, jestli lepší, ale jiné, asi pevnější, než jak jsem zvyklá. Je to teprve měsíc, dávám tomu šanci 😊

• @zuzanabulharova  Já jsem tento krok udělala před cca půl rokem a teda nelituju toho. Je ale taky hodně důležité vybrat si správnou barvu, dodržovat ten postup, teplotu vody a používat i kosmetiku na přírodním základu, bez silikonů a dalších těchto věcí. Jinak nebude mít samotné barvení hennou žádný účinek a barva ani nebude dostatečně dobře chytat. A samozřejmě bude to trochu nákladnější než klasické drogérkové výrobky- ale zase ve srovnání s kadeřníkem to vyjde rozhodně levněji v dnešní době. 🙂

Přidej příspěvek

Nenašli jste co jste hledali?

Hledat pouze v názvech témat